Epstein files

Dešavanja u svijetu

Moderators: Krokodil Behko, Duminjo

rocko
Inventar foruma
Inventar foruma
Has thanked: 296 times
Been thanked: 196 times
Status: Offline

Re: Epstein files

Post by rocko » 08 Feb 2026, 11:16

Masamune wrote: 08 Feb 2026, 11:03
spacebound wrote: 08 Feb 2026, 09:26 Sta mislite o ovim tvrdnjama i objavljenim mailovima da su jeli ljudsko meso, djecu, bebe...
Sve je ovo toliko odvratno i uvrnuto i prije tih tvrdnji da moj mozak odbija da povjeruje u ovaj dio. Evo, ne znam...
Nije to prvi put samo što je sad dokumentovano.

Unazad 30 godina postoje svjedočenja ljudi najviše oko Hollywood kreme da su bogataši održavali razne bolesne rituale, ali sve je to bilo u okviru teorija zavjere i javnost ih je proglašavala budalama. Razni neki kultovi od kojih su neki jedva pobjegli. To su ljudi sa vezama u svakom dijelu institucija države.
Mislis ko onaj Pizzagate kako Ono bi teorija Zavjere ispada da bas I nije bila teorija zavijere

rocko
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by rocko » 08 Feb 2026, 11:19

Melek wrote: 08 Feb 2026, 11:13
rocko wrote: 08 Feb 2026, 11:09

Da je tu bilo ikakvog materijala o Velikom Trumpu to bi Epstin iskoristio da ga natjera da ga pusti iz zatvora,

Zato je toliko I mrzio Velikog Trumpa to je Ono kaze spominje SE Veliki Trump pa normalno kada su ga ogovarali u emailovima Al sto SE kaze kod Nas za dobrim SE konjem prasina dize.

E sad da je Hilary pobijedila bio bi Epstin ziv zdrav I na otoku podvodio curice
E, vidiš, meni ipak nešto govori da je Veliki okusio dječji batak, bilo na tanjiru bilo seksualno. Sto posto.
Imas ti kakave dokaze? Ono voli Veliki Trump zensko Al zrelo on cim je Rhona rekla mu sta su saznali o Epstinu njega odjebao. I prica SE da je Veliki Trump Koji mu je smijestio zvrcku I prvu osudu.

Masamune
Forumaš godine
Forumaš godine
Mood:
Has thanked: 23507 times
Been thanked: 21540 times

Post by Masamune » 08 Feb 2026, 11:19

spacebound wrote: 08 Feb 2026, 11:13

Unazad 30 godina postoje svjedočenja ljudi najviše oko Hollywood kreme da su bogataši održavali razne bolesne rituale, ali sve je to bilo u okviru teorija zavjere i javnost ih je proglašavala budalama. Razni neki kultovi od kojih su neki jedva pobjegli. To su ljudi sa vezama u svakom dijelu institucija države.
A mi pametni, sve se rugali teoreticarima zavjere, kad vidi vraga, to i nisu teoreticari
Nama je to jednostavno nezamislivo jer živimo obične živote kao i 99% planete.
Ja sam prestao vjerovati da je teorija zavjere o ovome kad su na stotine ljudi potvrđivali manje više iste priče i postupke ovih ljudi i njihovih kultova, a kod svih je počinjalo kad su bili probrani da ih pozovu na neke partije tih bogataša i obično su ciljali mlade ljude.

Od ubistava, jela ljudskog mesa kako bi dokazao njima da si dio njih, seksualnih obreda na kojima su ih silovali grupe ljudi i mahom stariji muškarci i žene... svašta tu ima.

Epstein fajlovi su ovo samo zvanično potvrdili.
Last edited by Masamune on 08 Feb 2026, 11:20, edited 1 time in total.

rocko
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by rocko » 08 Feb 2026, 11:20

A mi pametni, sve se rugali teoreticarima zavjere, kad vidi vraga, to i nisu teoreticari
Tako radi propaganda ubijedi TE da svi ostali su teorija Zavjere jer oni bace jos par svojih teorija Zavjere I onda neznas gdje glava a gdje rep

rocko
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by rocko » 08 Feb 2026, 11:22

spacebound wrote: 08 Feb 2026, 11:15 Gledala sam Netflixov dokumentarac o njemu, gledala sam i na ID, gledala i o onoj njegovoj, ime joj cudno, nikad ne znam napisati.
Ghislaine Maxwell aka Maxi

rocko
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by rocko » 08 Feb 2026, 11:23

Masamune wrote: 08 Feb 2026, 11:19
Nama je to jednostavno nezamislivo jer živimo obične živote kao i 99% planete.
Ja sam prestao vjerovati da je teorija zavjere o ovome kad su na stotine ljudi potvrđivali manje više iste priče i postupke ovih ljudi i njihovih kultova, a kod svih je počinjalo kad su bili probrani da ih pozovu na neke partije tih bogataša i obično su ciljali mlade ljude.

Od ubistava, jela ljudskog mesa kako bi dokazao njima da si dio njih, seksualnih obreda na kojima su ih silovali grupe ljudi i mahom stariji muškarci i žene... svašta tu ima.

Epstein fajlovi su ovo samo zvanično potvrdili.
Govrio je to javno I Vladan Putin, cak je reako Velikom Trump javno moras mi pomoci ja ih nemogu sve Sam zaustaviti. Kome nije mrsko moze naci to Ja napisao godinu prije rata u Ukrajini.

uvijek_kontra
zmajček
zmajček
Mood:
Has thanked: 8269 times
Been thanked: 7359 times

Post by uvijek_kontra » 08 Feb 2026, 11:37

Nije vezano za Epsteina, ali je slucaj koji sam upratila godinama unazad kad se opet pricalo o tome, ovo je samo djelic sto cu postaviti ispod. I na kraju, djecu uzeli majki, optuzili je da je ona sve izmislila i natjerala djecu da pricaju to jer su razvedeni s muzom bili. Ali to je nemoguce jer ako nadjete citav snimak, bice vam jasno da je prosto nemoguce da jedno dijete zapamti tako gusne stvari i to sve u detajl. O bebama, zrtvama, seksualnom zlostavljanju, djevojcica u jednom trenutku opisuje tijelo jedne osobe, gdje ima mladez itd., uglavnom, pratila sam to godinama unazad, zaboraviti nikad necu.

U jednoj crkvi se to desavalo, pa po kucam privatnim, bilo je tu i ucitelja, i policajaca i osoba sa mnogo visim statusom. Spominje se i McDonalds i sto sta jos. Nije ni cudo sto su sve spakovali majki.

Zato vjerujem sve sto pisu da se desavalo, a i gore.
https://www.facebook.com/share/v/1ZUxHcfqxj/
Volim da cvjetam.. pored ovih alergičnih. 🪷

Morgen
Zvezda foruma
Zvezda foruma
Has thanked: 32299 times
Been thanked: 30178 times

Post by Morgen » 08 Feb 2026, 11:51

spacebound wrote: 08 Feb 2026, 10:27
Morgen wrote: 08 Feb 2026, 09:34 Jučer gledam emisiju o Epstein-u kako je on davo lim dovodio te mlade curice sebi u kuću da ga masiraju i davao im po 200 $

I sve kontam… pa kako… pa zar nije jasno sta se tu desava..
Da li bih ja sa 14 godina isto postupila??
Uzas..
Pa sa 14 godina nisi imala zrelost i iskustvo kao danas, ja sad kad se sjetim, 15 godina rodici i meni, ljeto, ja u majici na bretele, ona u sorcicu, prosle kraj dzamije, vrijeme dzume, zene nas napale sto ljudima abdest kvarimo, ljudi 40, 50, 60 godina :grana

Umjesto da napadnu svoje prdonje kojima djeca mogu da pokvare namaz. Jos meni neugodno, a nikad nisam nista obukla da me neki prdonja gleda nit sam i pomisljala da bi neko tih godina ista htio i ocekivao od mene, jednostavno nisam imala svijest o tome, kao ni te djevojcice kojima je bilo receno samo da idu u kucu bogatasa i da ce tamo dobro zaraditi.
A znao je on koga da pita… nisu to bile
Devojcice iz srecnih porodica…

Morgen
Zvezda foruma
Zvezda foruma

Post by Morgen » 08 Feb 2026, 11:51

A koliko tih Epastein-ova ima na svetu…

spacebound
Urednik foruma
Urednik foruma
Has thanked: 10240 times
Been thanked: 17418 times

Post by spacebound » 08 Feb 2026, 11:58

Morgen wrote: 08 Feb 2026, 11:51
spacebound wrote: 08 Feb 2026, 10:27

Pa sa 14 godina nisi imala zrelost i iskustvo kao danas, ja sad kad se sjetim, 15 godina rodici i meni, ljeto, ja u majici na bretele, ona u sorcicu, prosle kraj dzamije, vrijeme dzume, zene nas napale sto ljudima abdest kvarimo, ljudi 40, 50, 60 godina :grana

Umjesto da napadnu svoje prdonje kojima djeca mogu da pokvare namaz. Jos meni neugodno, a nikad nisam nista obukla da me neki prdonja gleda nit sam i pomisljala da bi neko tih godina ista htio i ocekivao od mene, jednostavno nisam imala svijest o tome, kao ni te djevojcice kojima je bilo receno samo da idu u kucu bogatasa i da ce tamo dobro zaraditi.
Nije on pitao, to su radile druge djevojcice iz skole, Ova njegova bi nasla jednu, dovede je kuci, dok se curetak okrene i ne shvati sta je bilo, vec je zaglibila i ona pocne regrutovati, ali naravno ne kaze sta ce joj ustvari radit.

Sama sam bila u jednoj jako ruznoj situaciji s muskim clanom familije, iako sam imala vise godina nego te djevojcice ja nisam nikako mogla da shvatim sta se desava jer moj mozak nije mogao da prihvati da taj zagrljaj ni ovlas neprimjeren dodir ni prilazenje meni s ledja i pripijanje uz mene moze biti nesto tako odvratno i seksualno od strane meni bliskog clana porodice. Jedva sam ja to procesuirala i prihvatila da jeste tako i onda prekinula svaki kontakt s tom osobom :bua
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.

Morgen
Zvezda foruma
Zvezda foruma

Post by Morgen » 08 Feb 2026, 12:43

spacebound wrote: 08 Feb 2026, 11:58
Morgen wrote: 08 Feb 2026, 11:51

Nije on pitao, to su radile druge djevojcice iz skole, Ova njegova bi nasla jednu, dovede je kuci, dok se curetak okrene i ne shvati sta je bilo, vec je zaglibila i ona pocne regrutovati, ali naravno ne kaze sta ce joj ustvari radit.

Sama sam bila u jednoj jako ruznoj situaciji s muskim clanom familije, iako sam imala vise godina nego te djevojcice ja nisam nikako mogla da shvatim sta se desava jer moj mozak nije mogao da prihvati da taj zagrljaj ni ovlas neprimjeren dodir ni prilazenje meni s ledja i pripijanje uz mene moze biti nesto tako odvratno i seksualno od strane meni bliskog clana porodice. Jedva sam ja to procesuirala i prihvatila da jeste tako i onda prekinula svaki kontakt s tom osobom :bua
Mhm, znam, jucer odgledala doku

A to sta ti se desilo….nemam reci…

Zizi
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 10345 times
Been thanked: 8876 times

Post by Zizi » 08 Feb 2026, 12:57

uvijek_kontra wrote: 08 Feb 2026, 07:56 Ako je kriv, neka odgovara za to. Thumbs up sto hoce sve javno. A javnost bi trebala da zahtjeva da svako ko se spomene objasni relaciju s Epsteinom. A sve sto Trump radi, zadnje ovaj video Obame i njegove zene, jeftina distrakcija.
Da je tu bilo ikakvog materijala o Velikom Trumpu to bi Epstin iskoristio da ga natjera da ga pusti iz zatvora,

Zato je toliko I mrzio Velikog Trumpa to je Ono kaze spominje SE Veliki Trump pa normalno kada su ga ogovarali u emailovima Al sto SE kaze kod Nas za dobrim SE konjem prasina dize.

E sad da je Hilary pobijedila bio bi Epstin ziv zdrav I na otoku podvodio curice
Ima li Melania kakve veze s Epsteinom?

Morgen
Zvezda foruma
Zvezda foruma

Post by Morgen » 08 Feb 2026, 14:29

rocko
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by rocko » 08 Feb 2026, 17:56

Zizi wrote: 08 Feb 2026, 12:57

Ima li Melania kakve veze s Epsteinom?
Da je Imala neboj se Jos za Bajdena bi to "iscurilo" u medije a takve xenophobic izjave kojima se sve zene iz centralne I istocne Europe svode na nivo prostitututki su plod ljubavi Prema imigrantima od strane Demokratske parije

Krokodil Behko
Globalni moderator
Globalni moderator
Has thanked: 10301 times
Been thanked: 12175 times

Post by Krokodil Behko » 08 Feb 2026, 19:48

I Dalaj Lama.
Kako je moguće, da se niko nikad nije zapitao, šta ako je ovo neka navlakusa?

Sto se tiče Trumpa, on je pred sudom dokazani seksualni zločinac i nema se on tu šta prati, kad je neoperiv

rocko
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by rocko » 09 Feb 2026, 04:57

Krokodil Behko wrote: 08 Feb 2026, 19:48 I Dalaj Lama.
Kako je moguće, da se niko nikad nije zapitao, šta ako je ovo neka navlakusa?

Sto se tiče Trumpa, on je pred sudom dokazani seksualni zločinac i nema se on tu šta prati, kad je neoperiv
Navodno pocino strasan zlocin
pljesnuo je PO gujici

A Taj sud ko I svaki postupak protiv Velikog Trumpa montirani proces I opet dzaba sav Taj trud narod izabra PO treci put Velikog Trumpa.

Al Bill Clinton je silovatelj i nije cudno da je bolesnik bio na .Epstinovom Otoku

Maja
Administrator
Administrator
Has thanked: 8534 times
Been thanked: 20243 times

Post by Maja » 09 Feb 2026, 12:11

Objavljena fotografija na kojoj Epstein stoji iznad dijela pokrivača Kabe koji je stavio na pod kao tepih

https://www.klix.ba/vijesti/svijet/obja ... /260209014

Image

Masamune
Forumaš godine
Forumaš godine
Mood:

Post by Masamune » 09 Feb 2026, 12:39

To je ono što sam spomenuo.

Sioux
Inventar foruma
Inventar foruma
Has thanked: 1426 times
Been thanked: 1758 times

Post by Sioux » 09 Feb 2026, 13:31

Ša si spominjo nemogu da nadžem.. jel i ovaj kabalista ka i saudi..
Pogled Joca Vujičića

Masamune
Forumaš godine
Forumaš godine
Mood:

Post by Masamune » 09 Feb 2026, 14:53

Sioux wrote: 09 Feb 2026, 13:31 Ša si spominjo nemogu da nadžem.. jel i ovaj kabalista ka i saudi..
viewtopic.php?t=101424&start=140

Post Reply

Return to “Svijet”