Maja wrote:Kad budem imala gej prijatelja/icu daćeš mi receptChloe wrote:![]()
Valahi ne kontam.
Djeca su luda za ovakvim veselim tortama.

Maja wrote:Kad budem imala gej prijatelja/icu daćeš mi receptChloe wrote:![]()
--Djeca vole -sharenilo.Chloe wrote:Maja wrote:Kad budem imala gej prijatelja/icu daćeš mi receptChloe wrote:![]()
Valahi ne kontam.![]()
--Ti mozda ne volis -ali , mislim da je pravilo da se koristi- shallotc -mali crveni luk. Nekada to radim i sa -prasom. Licno , nisam za radic u ovoj kombinaciji.Umastio mi se objektiv
Luk u rizoto.
Karfiol sam po sebi ima za moj pojam neutralan ukus, tempura je za hrskavost a ovaj umak mu daje malo drugcijeg smeka.
Ne znam sta je NY strip, ali ako je bez masnoce onda da.Samo malo putera na kraju.
I jos jedna stvar.Dze je pita ,tvoja, ne Navikina
Ako je upola ko njena , mo's se udat, opet.![]()

Tačno da nije.SPINERKA wrote:ïChloe wrote:Maja wrote:Kad budem imala gej prijatelja/icu daćeš mi receptChloe wrote:![]()
Valahi ne kontam.![]()
--Djeca vole -sharenilo.
-no dodavanje odredjenih boja u ishrani nije preporucljivo.
--ok, drago mi jeačno da nije.
Ali mi u Bosni još uvijek se puno, puno zdravije hranimo nego narod u Americi. Tako da sebi možemo nekad priuštiti i šareno komadić torte.![]()

Čim me put povede na sjever, obavezno svratim na pitu.uvijek_kontra wrote:Hajde bujrum.
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Mirelam wrote:Spincicu, u kuhanju nema bas pravila ili ja ih ne pratim, niti postujem. Kao i sva cula osim sluha koje moze da izdrzi odredjenu kolicinu decibela, culo okusa, vida, dodira kao perceptori je vrlo relativno. Ja ne kuham po pravilima, kuham po intuiciji da dobijem zeljeni ukus, nista drugo.
Mislim da ovaj komad mesa kod tebe zovu New York strip, ali ne bi se zakleo. Nije ni bitno na kraju krajeva.
A da je pita svaka ista nije.Ja kada je napravim utoli mi zelju ali nije to to.Upravo ovdje dolazi do izrazaja culo dodira, gdje su zene mnogo senzibilnije.Navescu ti jedan primjer.SKF je jedna od najpoznatijih firmi, svjetskih brendova u proizvodnji lezajeva (sto bi mi rekli kuglagera) i na samom pocetku proizvodnje prije ihahaj godina kada se moralo vrsiti mjerenje odredjenih tolearancija u proizvodnji koje ti mogu dati odredjeni kvalitet , kontrolu kuglica kao jedan od najvaznijih dijelova sklopa su kontrolisale samo zene i niko drugi, jednostavnim dodirom izmedju dva prsta.

-Ne razumijes zene--Mirelam wrote:Ja radi dvije tikvice ce rernu paliti, ma bjezi Spincicu ne zajebaji. Ovako u 30 minuta ima gotov rucak , a poslije rucka neka se dobro preznoji u krevetu pjevajuci "Ugasi me":plavi

Pa mogla bi otvoriti, to nema.Chloe wrote:
Otvoriti temu u smislu obrade
namirnica pri kuhanju.![]()
O nerazumijevanju zena ovdje necemo, ovdje se kuha,igra i druzi, bez obzira na pol.Eno ima tema , istina ne prikladnog naslova ali koja pokazuje da se zene i izmedju sebe ne razumiju, a imas slucajeva i same sa sobom.SPINERKA wrote:-Ne razumijes zene--Mirelam wrote:Ja radi dvije tikvice ce rernu paliti, ma bjezi Spincicu ne zajebaji. Ovako u 30 minuta ima gotov rucak , a poslije rucka neka se dobro preznoji u krevetu pjevajuci "Ugasi me":plavi
--ok . sad razumijem zasto --ali ja imam malu -jaku rernu , koju ne zalim koristiti . Moze to biti i toster --ne znam da li ima koji s ekoristi i kao rernica.
Mirelam wrote:O nerazumijevanju zena ovdje necemo, ovdje se kuha,igra i druzi, bez obzira na pol.Eno ima tema , istina ne prikladnog naslova ali koja pokazuje da se zene i izmedju sebe ne razumiju, a imas slucajeva i same sa sobom.SPINERKA wrote:-Ne razumijes zene--Mirelam wrote:Ja radi dvije tikvice ce rernu paliti, ma bjezi Spincicu ne zajebaji. Ovako u 30 minuta ima gotov rucak , a poslije rucka neka se dobro preznoji u krevetu pjevajuci "Ugasi me":plavi
http://bosanski-forum.com/posting.php?m ... 74625#--ok . sad razumijem zasto --ali ja imam malu -jaku rernu , koju ne zalim koristiti . Moze to biti i toster --ne znam da li ima koji s ekoristi i kao rernica.