Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Veca wrote: 09 Feb 2026, 20:26
a evo, sad ako nisu shvatili, stvarno nas treba zasut s nuklearnim bombama, drugo nista nismo ni zasluzili
a vi, tamokarce, cemerika, dosla cica na kolica, pa se sami o sebi zabavili...
U USA stanje normalno ono sto besposlicari protestuju dodje uredno Minnesota State Police sveze. Vodi .
Moja Vecika dok mi propadnemo ostali ce u glinu se pretvorit
"No king rules forever" sto bi reko tata od Arthasa
Ugl postojale su vece sile u odnosu na druge,i pale su.To ti dodje pod obavezno,ne mozete to izbjeci.
Jedino sto prosjecan rus nezna ko je Vojka dok svaki Ukrajinski vojnik od onog u 3 Azov do onog na punktu u Liviuv zna za Sratka Mladica I slave njega I njegovo "vojnike"
Al ovo ukazuje na dvije Velike tragedije prva da Bosnjak napada Bosnjaka sto neponavlja propagandu koja slavi Ukrajnice Koji su 95% pravoslavci I da sutra I'm SE ukaze prilika oni bi SA svojom bracom srbadijom pripomogli u Genocidu nad Bosnjacima.
Druga jos veca tragedija je da ti 30 godina poslije rata Jos uvijek sve gledas kroz prizmu rata u Bosni, bilo je Jos ratova poslije toga hejbet, miloni mrtivh. svijet vec zaboravio da je bilo rata to ti SE sad u vojnoj povjesti izucava ko " Balkanski Ratovi '90-tih" 3 puta vise vremena SE posveti Bitci na Sutjesci i Kako je Koca probio na Baljkovic kroz 369 SS nego svim ratovima od Slovenije do Makedonije.
Nadam SE da SI mlad dovoljno da Ako potrazis pomoc I'ma sanse da zivis normalan zivot.
Ja vec odavno imam tu mogucnost da sve sagledam realno Bez emocija.
jebla ti ta umjetna intiligencija (sto koristis)a kompletnu
i tog arkaonovog tigra na avataru
realno, bez emocija
ovdje i bog vozi mercedes, sto veci smrad to bolje ces proc
Napravili novi most izmedju michigana i kanade, i en budala ne da da se otvori dok kanadjani ne kazu da nas cijene i da nam se zahvaljaju za sve sto smo uradili za njih
Zaista je velki, bizon
Sta kae white supremist half time show
Al iskreno..kako normalan insan pored ovih krmadi funkcionise tamo.
Afroamerikanci i latinosi koje je narandza prevario i navuko da mu daju glas..znam ja da su bogatima tamo pare sve ..al jarane da mi ustedis ne znam koliko miliona a gledas me u oci i nazivas me majmunom ...to su pic.ke od ljudi koji to sebi dopustaju.
Jedino sto prosjecan rus nezna ko je Vojka dok svaki Ukrajinski vojnik od onog u 3 Azov do onog na punktu u Liviuv zna za Sratka Mladica I slave njega I njegovo "vojnike"
Al ovo ukazuje na dvije Velike tragedije prva da Bosnjak napada Bosnjaka sto neponavlja propagandu koja slavi Ukrajnice Koji su 95% pravoslavci I da sutra I'm SE ukaze prilika oni bi SA svojom bracom srbadijom pripomogli u Genocidu nad Bosnjacima.
Druga jos veca tragedija je da ti 30 godina poslije rata Jos uvijek sve gledas kroz prizmu rata u Bosni, bilo je Jos ratova poslije toga hejbet, miloni mrtivh. svijet vec zaboravio da je bilo rata to ti SE sad u vojnoj povjesti izucava ko " Balkanski Ratovi '90-tih" 3 puta vise vremena SE posveti Bitci na Sutjesci i Kako je Koca probio na Baljkovic kroz 369 SS nego svim ratovima od Slovenije do Makedonije.
Nadam SE da SI mlad dovoljno da Ako potrazis pomoc I'ma sanse da zivis normalan zivot.
Ja vec odavno imam tu mogucnost da sve sagledam realno Bez emocija.
jebla ti ta umjetna intiligencija (sto koristis)a kompletnu
i tog arkaonovog tigra na avataru
realno, bez emocija
Ovo je Sandokanov Tigar, realno potrazi pomoc prividjaju ti se I ti sto ti SE prividjaju tvoju kompletnu PO redu
Last edited by rocko on 10 Feb 2026, 17:57, edited 1 time in total.
U USA stanje normalno ono sto besposlicari protestuju dodje uredno Minnesota State Police sveze. Vodi .
Moja Vecika dok mi propadnemo ostali ce u glinu se pretvorit
"No king rules forever" sto bi reko tata od Arthasa
Ugl postojale su vece sile u odnosu na druge,i pale su.To ti dodje pod obavezno,ne mozete to izbjeci.
Kaju 35% bad bunny 65% Kid Rock mene licno zaboli ko I masu drugih o Superbowl, sad ovi sto za te gluposti zive vecinom su Malo popizdjeli sto je neki tamo nabrajao na spanskom kao medjunarodna sportski dogadjaj ( kontam ko to gleda to izvan USA ) nemaju STA pametnije radit
Fuddo wrote: 10 Feb 2026, 11:54
Napravili novi most izmedju michigana i kanade, i en budala ne da da se otvori dok kanadjani ne kazu da nas cijene i da nam se zahvaljaju za sve sto smo uradili za njih
Zaista je velki, bizon
Da glavom od most ko na sedjdu udare , da kolektivno vicu Hvala ti Veliki Trumpe pa mozda I otvorimo
ironman wrote: 10 Feb 2026, 12:11
Sta kae white supremist half time show
Al iskreno..kako normalan insan pored ovih krmadi funkcionise tamo.
Afroamerikanci i latinosi koje je narandza prevario i navuko da mu daju glas..znam ja da su bogatima tamo pare sve ..al jarane da mi ustedis ne znam koliko miliona a gledas me u oci i nazivas me majmunom ...to su pic.ke od ljudi koji to sebi dopustaju.
Ne naziva nikog majmunom samo Majkla I zenu mu Baraka onako malcice ko gorile SA osmijehom. ma ja principi su vazni jebo sve, napisao covjek Koji zivi u drzavi gdje brat brata izda za 300 km
Nije ih prevario ni navukao.
Sto SI rasista zasto mislis da crncima I Hispanici nemogu misliti svojom glavom, STA trebaju Bijelog Spasitelja da ih vrati na plantazu I kaze I'm Kako CE glasati za demokrate? Pa misle I crnci I Hispanici svojom glavom .