Kakve ti veze imaš sa sistemom odlučivanja u propaloj USA ?!
AMERIKA
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
- edo_79
- Inventar foruma

- Mood:
- Has thanked: 493 times
- Been thanked: 1506 times
- Status: Offline
Re: AMERIKA
"Znaš li šta je najlepše u životu? Želja, prijatelju."
- rocko
- Inventar foruma

- Has thanked: 296 times
- Been thanked: 196 times
- edo_79
- Inventar foruma

- Mood:
- rocko
- Inventar foruma

- Fuddo
- Maliciozni seronja

- Has thanked: 14778 times
- Been thanked: 25249 times
- Fuddo
- Maliciozni seronja

Vala bas
Dodje ti maskirani mlohavi kurac i vlce ausvajs druze
Bas fakti
Doces i ti na red, polako
Tek su se zagrijali
Bas fakti
Tek su se zagrijali
Dozvolite da se obratimo
- rocko
- Inventar foruma

Kad dodje dodje do tad zivot ko inace, sace me pitati kad krenem Kuci oni iz CBP sto rade na Arubi za pasos mada sad sve ide preko facial recognition systema.Fuddo wrote: 10 Feb 2026, 23:32 Vala bas
Bas fakti
Tek su se zagrijali
Rekao Sam ti NE padaj na pricu Jesi vidio Kako roknuse onog u Mineapolisu, vrati SE 5 mjeseci unazad STA Sam ti tad rekao nezajbavaj se SA njima ti rokaju marisu na prvu. ova dvojica dole su ga ubili, Jesus Ochoa i Raymundo Gutierrez
A znamo Jesus I Raymundo so ona prava Anglo imena vidi SE rasisti mrze smedje ljude
Znam ko su I sta su I Kako su zajebani jer idem SA njim u gym a i na streljanu kad Sam kuci 60% su Hispanici a 20% su iz svih drugih zemalja I'ma in nasih Bosnja tu.

- Fuddo
- Maliciozni seronja

Osam ljudi koji ne mogu savladati jednog covjeka bez da mu smjeste deset metaka u ledja nisu zajebani, to su picke.
A ta dvojica po faci im vidis da je iskompleksirano kopile.
No, vidjeceno
Sad kad se zna ko su, jebo sam mu majku sto ce moc zaspat na oba oka.
No, vidjeceno
Dozvolite da se obratimo
- rocko
- Inventar foruma

Vjeruj mi da su htjeli mogli su ga slomit, Al pokusavali su samo da svezu , da je bilo na SW dobio bi on cokulu u glavu I to majgeri nego to je kad SE suzdrzavas .Fuddo wrote: 10 Feb 2026, 23:45 Osam ljudi koji ne mogu savladati jednog covjeka bez da mu smjeste deset metaka u ledja nisu zajebani, to su picke.
No, vidjeceno
A sad onako PO facama znamo sve o covjeku, ZAr nije to protiv cega SE navodno demokrati bore da SE neprocjenjuje koga da SE pita za imigracioni status na osnovu face? Bas cudno? zvuci ko dvostruki standard.
STA CE I'm biti, bizi ba probudi SE sjede Kuci placeni I onda CE da SE zavrsi istraga nisu krivi I nazad na posao, kladim SE zive u komsiluku u kojem 90% komsija rade za DHS/CBP/USBP a Federalni Agenti I to u RGV tu su druga pravila pogledaj ga poprijeko pa ces vidjet.
Oni ba umlate par ljudi godisnje.
Last edited by rocko on 11 Feb 2026, 02:28, edited 1 time in total.
- Sioux
- Inventar foruma

- Has thanked: 1426 times
- Been thanked: 1758 times
Vance šalom "razbio led": "Alijeva supruga je ujedno i potpredsjednica, nadam se da to neće dati ideje mojoj ženi"
Pogled Joca Vujičića
- edo_79
- Inventar foruma

- Mood:
Čuj moli boga da USA bude jaka .... TI SI TAJ koji treba da se moli svim bogovima da USA uopšte opstane poslije ovog narandžastog stratega, kinezi su vas pregazili davno k'o plitak potok, a što se rusa tiče ... jel te to strah komunizma?! ...
Pošto vidim da su tvojim kolegama, poklonicima lika i djela TruNpa i ostatka dream team-a usta puna komunista i komunizma ...
- ironman
- sirius

- Has thanked: 27418 times
- Been thanked: 28065 times
- rocko
- Inventar foruma

Stvarno Taj dug , dobro onda uci ruskiedo_79 wrote: 11 Feb 2026, 09:10Čuj moli boga da USA bude jaka .... TI SI TAJ koji treba da se moli svim bogovima da USA uopšte opstane poslije ovog narandžastog stratega, kinezi su vas pregazili davno k'o plitak potok, a što se rusa tiče ... jel te to strah komunizma?! ...rocko wrote: 10 Feb 2026, 23:25
Kazem ti moli Boga da USA bude jaka, kinu NE intesujes Al onda CE da te brane rusi.
Pošto vidim da su tvojim kolegama, poklonicima lika i djela TruNpa i ostatka dream team-a usta puna komunista i komunizma ...![]()
- edo_79
- Inventar foruma

- Mood:
Čuj kad sam mogao engleski i njemački, onda ruski neće biti problem ....rocko wrote: 11 Feb 2026, 10:39Stvarno Taj dug , dobro onda uci ruskiedo_79 wrote: 11 Feb 2026, 09:10
Čuj moli boga da USA bude jaka .... TI SI TAJ koji treba da se moli svim bogovima da USA uopšte opstane poslije ovog narandžastog stratega, kinezi su vas pregazili davno k'o plitak potok, a što se rusa tiče ... jel te to strah komunizma?! ...
Pošto vidim da su tvojim kolegama, poklonicima lika i djela TruNpa i ostatka dream team-a usta puna komunista i komunizma ...![]()
- ironman
- sirius

- Has thanked: 27418 times
- Been thanked: 28065 times
Uzgajivaci soje ..a to je u SAD poprilicno bitna stavka su na izborima sa preko 90% podrzali narandzu.
Danas a nakon tarifa te onog sto je uradio USAID te ukinuo brojne programe koji su tu soju plasirali direktno u domove ili skole..mnogi su blizu bankrota.
I fol nije u tome da se smijeni budala..on ce otici nakon izbora ali steta koju je nanio,ja ne znam da ce se ovo sanirati i za 30 godina.
Steta,ekonomiji steta vanjskoj politici a o ugledu nemam st pricat.
Danas a nakon tarifa te onog sto je uradio USAID te ukinuo brojne programe koji su tu soju plasirali direktno u domove ili skole..mnogi su blizu bankrota.
I fol nije u tome da se smijeni budala..on ce otici nakon izbora ali steta koju je nanio,ja ne znam da ce se ovo sanirati i za 30 godina.
dream of spring...
- ElTriconi
- Đulaga

- Mood:
- Has thanked: 58310 times
- Been thanked: 10465 times
Nesto ce kinezi smutit od plastike bice isto meso, nema potrebe za paniku. Ice plasticni biftek po akcijskoj cjeni preko temua ko halvaironman wrote: 11 Feb 2026, 12:31 Uzgajivaci soje ..a to je u SAD poprilicno bitna stavka su na izborima sa preko 90% podrzali narandzu.
Da sam pcela zelja mi je pusta
pa da sletim curici na usta

pa da sletim curici na usta
- rocko
- Inventar foruma