Eto…
I kaze promijenila se
Moderator: Krokodil Behko

ne ja, oni koji se nisu mjenjali, licno nemam potrebu za tim

Niko se ne mijenja samo nam se ukazuju prilike neke koje ranije nekad nismo imali i onda kada dobijemo priliku samo pokazemo ko smo, sta smo i kakvi smo.

Točno takoDuminjo wrote: 13 Feb 2026, 12:27Niko se ne mijenja samo nam se ukazuju prilike neke koje ranije nekad nismo imali i onda kada dobijemo priliku samo pokazemo ko smo, sta smo i kakvi smo.Veca wrote: 12 Feb 2026, 16:54
ne ja, oni koji se nisu mjenjali, licno nemam potrebu za timja sam se iz pepela digla i promijenila, daaaavno
a bez zeze, ja mislim da se osobe mogu mijenjati-kroz neke druge osobe, bilo pozitivno ili negativno.
Kakvo cemo mijenjanje, sta ti je?
Il se digneš pa se prokurciš, uzme te neki furcet, jednom drugo vuce, daj ovo, daj ono, daj svega, moze mi se..
Ili propadneš pa zabiješ nos u pijesak.
U sustini, isti si uvijek bio samo su prilike drugacije.

Duminjo wrote: 13 Feb 2026, 12:27Niko se ne mijenja samo nam se ukazuju prilike neke koje ranije nekad nismo imali i onda kada dobijemo priliku samo pokazemo ko smo, sta smo i kakvi smo.Veca wrote: 12 Feb 2026, 16:54
ne ja, oni koji se nisu mjenjali, licno nemam potrebu za timja sam se iz pepela digla i promijenila, daaaavno
a bez zeze, ja mislim da se osobe mogu mijenjati-kroz neke druge osobe, bilo pozitivno ili negativno.
Il se digneš pa se prokurciš, uzme te neki furcet, jednom drugo vuce, daj ovo, daj ono, daj svega, moze mi se..

Mogu moguVeca wrote: 13 Feb 2026, 16:19Duminjo wrote: 13 Feb 2026, 12:27
Niko se ne mijenja samo nam se ukazuju prilike neke koje ranije nekad nismo imali i onda kada dobijemo priliku samo pokazemo ko smo, sta smo i kakvi smo.
ne mjenjaju se samo ovnovi, to im lezi u prirodi, vjecita djecanikako da shvate, bukvalno, da ne mogu s glavom kroz zid
![]()

I ja sada citam sta sam gore napiso i jedva sam skonto sta sam htio reciZanki wrote: 13 Feb 2026, 15:58Točno takoDuminjo wrote: 13 Feb 2026, 12:27
ovo poviše nisi dobro izdefinirao
ima dosta toga, ali poentiranje je precizno i jasno i kao šta napisah nedvosmisleno točno![]()

Nemoj nikad biti dole
Mada neki i to vole
Nemoj nikad biti dole
Jer sve dole noge bole
Nemoj nikad biti gore
Za to uvek ima fore
Nemoj nikad biti gore
Jer svi gore i pregore
Nemoj biti u sredini
Jer ces biti u manjini
Nemoj biti u sredini
Ili prvi bar otkini

Veca wrote: 13 Feb 2026, 16:19Duminjo wrote: 13 Feb 2026, 12:27
ne mjenjaju se samo ovnovi, to im lezi u prirodi, vjecita djecanikako da shvate, bukvalno, da ne mogu s glavom kroz zid
![]()
Users browsing this forum: No registered users and 12 guests