Heidi wrote:Mailed, vidim te
Dje me opet na trosjedu nadje, ko crnogorac sam
Moderator: VIP

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
U Bosanskom jeziku se koriste i arhaizmi koju su sastavni dio i govornog jezika. Jedna od tih rijeci je i zalijevati .Maja wrote:1. lutma nije hercegovačka već bosanskohercegovačka a to što ima možda mostarska lutma ne znači ništa jer svako mjesto pravi malo drugačiju.
2. ne može se zalijevati višnjabom - to si rekao samo da bi dao do znanja da si prepoznao šta je na slici

Zašto si ovo ne staviš u potpisNole wrote:Vanilice...to su kolači sa ovih prostora su pobedile u konkurenciji 40 zemalja na tekmičenju u sitnim kolačima

storm wrote:Zašto si ovo ne staviš u potpisNole wrote:Vanilice...to su kolači sa ovih prostora su pobedile u konkurenciji 40 zemalja na tekmičenju u sitnim kolačima
Ja mislim da si ti forumaš sa najviše istih postova...
Ja sam napisao sa naših prostora tu računam sve exyu republike jer se sigurno pravi i u CG i BIH i HR...@Maja wrote:Eto sigurno su vanilice iz Srbije
Bezbroj je kolača na tu foru tijesta i marmelade sa šećerom u prahu.
Nije na odmet vama Bosancima više puta ponoviti, naročito tebi koji čitaš često onako kako tebi pašestorm wrote:Zašto si ovo ne staviš u potpisNole wrote:Vanilice...to su kolači sa ovih prostora su pobedile u konkurenciji 40 zemalja na tekmičenju u sitnim kolačima
Mitovi i legende nebeski...Nole wrote:Nije na odmet vama Bosancima više puta ponoviti, naročito tebi koji čitaš često onako kako tebi pašestorm wrote:Zašto si ovo ne staviš u potpisNole wrote:Vanilice...to su kolači sa ovih prostora su pobedile u konkurenciji 40 zemalja na tekmičenju u sitnim kolačima

Heidi wrote:Oj, Ljeposava....vidis onaj cvijet tamo?
Vidim!
Pa idi ga uberi, za tebe je