Liga prvaka 2024/25
Re: Liga prvaka 2015/ 2016
Roma imala svoju priliku.....
loš real, preko ona dva međeda ( džeko, salah ) hladno su mogli završiti poluvrijeme sa 0-2 i anulirati prednost reala....
ali takve gluposti ni taj real ne prašta..
loš real, preko ona dva međeda ( džeko, salah ) hladno su mogli završiti poluvrijeme sa 0-2 i anulirati prednost reala....
ali takve gluposti ni taj real ne prašta..
Habibti, ya nour el - ain... 
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 9869 times
- Been thanked: 11665 times
- Status: Offline
- greeneyes
- Hadžija

- Has thanked: 6125 times
- Been thanked: 6706 times
Baš. Strašna tekma.kolumbo wrote:kakva utakmica chelsea - psg
Al' je vezni red PSG-a kaRastrofa i više su učinili dobra za Čelzi no sami igrači Čelzija. Wilian i Pedro su inače pozanit kao dobri presing igrači i bukvalno jedu vezni red PSG-a. Diego Costa isto raspoložen za igru, pa i Hazard.
Samo sabura
ovoliko oscilacija u jednoj tekmi odavno nevidjeh.greeneyes wrote: Baš. Strašna tekma.
Al' je vezni red PSG-a kaRastrofa i više su učinili dobra za Čelzi no sami igrači Čelzija. Wilian i Pedro su inače pozanit kao dobri presing igrači i bukvalno jedu vezni red PSG-a. Diego Costa isto raspoložen za igru, pa i Hazard.
kenedy mi je igrač utakmice
sittin' on the dock of the bay...
- greeneyes
- Hadžija

Stvarno odavno ne vidjeh oako loš vezni red i ovoliko oscilacija u istom. Bar kad govorimo o vrhunskim ekipama.kolumbo wrote:ovoliko oscilacija u jednoj tekmi odavno nevidjeh.greeneyes wrote: Baš. Strašna tekma.
kenedy mi je igrač utakmice
Jeba ih Ibra.
Samo sabura
City nakon stotine i stotine milijuna u četvrtfinalu champions league 
PSV stvara opasne probleme atleticu......mislim da će biti penali
PSV stvara opasne probleme atleticu......mislim da će biti penali
Mislim da juve nema šanse, ali eto 

Mandžukić ponovno na Allianz Areni: Može li s desetkovanim Juventusom šokirati Guardiolu?
Večeras se igraju posljednje utakmice osmine finala Lige prvaka, a spektakl se očekuje u Munchenu gdje Bayern dočekuje Juventus
Piše: A.Ha.
Foto: Guliver Image/Getty Images
VEČERAS se igraju posljednje utakmice osmine finala Lige prvaka, a spektakl se očekuje u Munchenu gdje Bayern dočekuje Juventus. U prvom susretu ovih rivala u Torinu nije bilo pobjednika.
Nastup Marija Mandžukića protiv bivšeg kluba i dalje je upitan, no u Italiji svi vjeruju da će hrvatski napadač zaigrati i pokušati se osvetiti Pepu Guardioli, treneru Bayerna koji ga je potjerao iz kluba.
"Polazna točka svakog dostignuća je želja", poručuje Mandžukić, koji je bio sjajan u prvom susretu ovih rivala.

Juventus je u Munchen stigao desetkovan jer Massimiliano Allegri ne može računati na Paula Dybalu, Claudija Marchisija i Giorgija Chiellinija, pa bi neigranje Mandžukića bio novi udarac za talijanskog prvaka.
"Mandžukić je za nas izvanredan igrač jer vrši nevjerojatan pritisak na protivnika i ima snažan karakter", nahvalio je trener Juventusa hrvatskog napadača.
U Bayernu očekuju težak zadatak i hvale svaki dio Juventusove momčadi - Od legendarnog Buffona, preko obrane na čelu s Bonuccijem i veznog reda u kojem caruje Pogba, pa do napada i Mandžukića.
Vjeruje se da će Mandžukiću društvo praviti Morata, koji je prošle sezone bio igrač odluke u nokaut fazi Lige prvaka. Čak postoji mogućnost da Juventus zaigra u formaciji 4-3-3 s Cuadradom u napadu. S druge strane, Guardiola ima problema u obrani, dok u ofenzivnom dijelu ima slatke brige...
Vjerojatni sastavi:
Bayern Munich: Neuer; Lahm, Kimmich, Benatia, Alaba; Vidal; Ribery, Muller, Thiago Alcantara, Douglas Costa; Lewandowski
Juventus: Buffon; Lichtsteiner, Barzagli, Bonucci, Evra; Khedira, Hernanes, Pogba; Cuadrado, Mandžukić, Morata

Mandžukić ponovno na Allianz Areni: Može li s desetkovanim Juventusom šokirati Guardiolu?
Večeras se igraju posljednje utakmice osmine finala Lige prvaka, a spektakl se očekuje u Munchenu gdje Bayern dočekuje Juventus
Piše: A.Ha.
Foto: Guliver Image/Getty Images
VEČERAS se igraju posljednje utakmice osmine finala Lige prvaka, a spektakl se očekuje u Munchenu gdje Bayern dočekuje Juventus. U prvom susretu ovih rivala u Torinu nije bilo pobjednika.
Nastup Marija Mandžukića protiv bivšeg kluba i dalje je upitan, no u Italiji svi vjeruju da će hrvatski napadač zaigrati i pokušati se osvetiti Pepu Guardioli, treneru Bayerna koji ga je potjerao iz kluba.
"Polazna točka svakog dostignuća je želja", poručuje Mandžukić, koji je bio sjajan u prvom susretu ovih rivala.

Juventus je u Munchen stigao desetkovan jer Massimiliano Allegri ne može računati na Paula Dybalu, Claudija Marchisija i Giorgija Chiellinija, pa bi neigranje Mandžukića bio novi udarac za talijanskog prvaka.
"Mandžukić je za nas izvanredan igrač jer vrši nevjerojatan pritisak na protivnika i ima snažan karakter", nahvalio je trener Juventusa hrvatskog napadača.
U Bayernu očekuju težak zadatak i hvale svaki dio Juventusove momčadi - Od legendarnog Buffona, preko obrane na čelu s Bonuccijem i veznog reda u kojem caruje Pogba, pa do napada i Mandžukića.
Vjeruje se da će Mandžukiću društvo praviti Morata, koji je prošle sezone bio igrač odluke u nokaut fazi Lige prvaka. Čak postoji mogućnost da Juventus zaigra u formaciji 4-3-3 s Cuadradom u napadu. S druge strane, Guardiola ima problema u obrani, dok u ofenzivnom dijelu ima slatke brige...
Vjerojatni sastavi:
Bayern Munich: Neuer; Lahm, Kimmich, Benatia, Alaba; Vidal; Ribery, Muller, Thiago Alcantara, Douglas Costa; Lewandowski
Juventus: Buffon; Lichtsteiner, Barzagli, Bonucci, Evra; Khedira, Hernanes, Pogba; Cuadrado, Mandžukić, Morata
- greeneyes
- Hadžija

Šta večeras geldati? Barca-Arsenal koja će sasvim sigurno biti dobra tekma, jer Arsenal mora napasti, a Barca je svakako pojam za atraktivan fudbal. Samo, nekako nema neizvjesnosti. Teško da Arsenal moRe ovdje učiniti nešto golemo.
A s druge strane neizvjesnija, a vjerovatno i tvrdja tekma. Vi't' ćemo. Možda gledam po poluvrijeme od svake tekme.
A s druge strane neizvjesnija, a vjerovatno i tvrdja tekma. Vi't' ćemo. Možda gledam po poluvrijeme od svake tekme.
Samo sabura
Ja obično jednu na tv, drugu na neki stream hvatamgreeneyes wrote:Šta večeras geldati? Barca-Arsenal koja će sasvim sigurno biti dobra tekma, jer Arsenal mora napasti, a Barca je svakako pojam za atraktivan fudbal. Samo, nekako nema neizvjesnosti. Teško da Arsenal moRe ovdje učiniti nešto golemo.![]()
- greeneyes
- Hadžija

Meni pobudalio tv u ovoj sobi pa htio ne htio moram pratiti samo na jednom mjestu. Il' stream, il' tv u drugoj sobi. 
Samo sabura
...a ništa.....trči i ti iz sobe u sobu......javi koliko imaš pretrčanih km po utakmicigreeneyes wrote:Meni pobudalio tv u ovoj sobi pa htio ne htio moram pratiti samo na jednom mjestu. Il' stream, il' tv u drugoj sobi.
- greeneyes
- Hadžija

Biće ja mislim jedna tekma na OBN-u, a jedna na nekoj od Arena, tako da neću morati trčkarati iz sobe u sobu. 
Samo sabura
- Socrates
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Been thanked: 5 times
Juventus - Bajern ce biti iznenadjenje. The Gunners will be goners soon. Izvinite sto je sala na engleskom.greeneyes wrote:Šta večeras geldati? Barca-Arsenal koja će sasvim sigurno biti dobra tekma, jer Arsenal mora napasti, a Barca je svakako pojam za atraktivan fudbal. Samo, nekako nema neizvjesnosti. Teško da Arsenal moRe ovdje učiniti nešto golemo.![]()
Tottenham ce se zadrzati duze u Evropi od Arsenala.
. . . . . . . . .
- greeneyes
- Hadžija

Misliš da će biti iznenadjenja u MinKenu?
Ne znam bome, ako se potvrde sve one spike o povredama ključnih igrača Juvea, bome im se ne piše dobro. Doduše, ranjeni lav je najopasniji. Još ovom lavu uz dobru defanzivu ne treba mLogo do uspjeha. Mada ja opet ne vjerujem da će biti iznenadjenja.
Ne znam bome, ako se potvrde sve one spike o povredama ključnih igrača Juvea, bome im se ne piše dobro. Doduše, ranjeni lav je najopasniji. Još ovom lavu uz dobru defanzivu ne treba mLogo do uspjeha. Mada ja opet ne vjerujem da će biti iznenadjenja.
Samo sabura
Sastavi:
Bayern Munich: Neuer; Lahm, Kimmich, Benatia, Alaba; Vidal; Douglas Costa, Muller, Alonso, Ribery; Lewandowski
Juventus: Buffon; Lichtsteiner, Bonucci, Barzagli, Evra; Khedira, Hernanes, Pogba; Cuadrado, Morata, Alex Sandro
Mandžo na klupi....ipak nije spreman za cijelu tekmu....Robben na tribinama
Bayern Munich: Neuer; Lahm, Kimmich, Benatia, Alaba; Vidal; Douglas Costa, Muller, Alonso, Ribery; Lewandowski
Juventus: Buffon; Lichtsteiner, Bonucci, Barzagli, Evra; Khedira, Hernanes, Pogba; Cuadrado, Morata, Alex Sandro
Mandžo na klupi....ipak nije spreman za cijelu tekmu....Robben na tribinama
- greeneyes
- Hadžija