Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Odlicno odlicno
Ako ne zelis toliko akcije, pogledaj callin predlog nemacke serije. Na momente je bas pocelo biti napeto a onda oni suhi dosasni dialozi koji samo nemci imaju u filmovima. Nisam ni odgledala do kraja
Inace u ponoc istice rok za Paramount da preda novu ponudu za WB(HBO i ostatak kompanija)..
Ako ponuda bude bolja od Netflixove onda Netflix ima 4 dana da je izjednaci i preuzme WB a ako odustanu onda Paramount preuzima..
Morgen wrote: 23 Feb 2026, 16:50
Odlicno odlicno
Ako ne zelis toliko akcije, pogledaj callin predlog nemacke serije. Na momente je bas pocelo biti napeto a onda oni suhi dosasni dialozi koji samo nemci imaju u filmovima. Nisam ni odgledala do kraja
Eto, pogledao prvu epizodu i nije čemu.
A fkt jel ko primjeti da su kompletne serije snimljene u mraku i po mraku.
Morgen wrote: 23 Feb 2026, 16:50
Odlicno odlicno
Eto, pogledao prvu epizodu i nije čemu.
A fkt jel ko primjeti da su kompletne serije snimljene u mraku i po mraku.
I koji je ovo sad žanr?
Jel AI gpt noir?
Ti volis vise Western ,,ostavi spijunazu meni i morgen
Ljubav je igra za dvoje u kojoj oboje mogu pobjediti (Eva Gabor)
Mango ...ne znam da Li Sam ranije spomenula ,Ovu romanticnu komediju od 96 minuta .Film mi je uspio osvjezit mozdane vijuge od ovih svih vjesti koje trenutno citamo i gledamo po svjetu.
Ljubav je igra za dvoje u kojoj oboje mogu pobjediti (Eva Gabor)