Epstein files
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
- ironman
- sirius

- Has thanked: 27428 times
- Been thanked: 28080 times
- Status: Offline
Re: Epstein files
Kad ih pogledas..Bondi i Noem su garant u srednjoj skoli zlostavljale Millera 
dream of spring...
- uvijek_kontra
- zmajček

- Mood:
- Has thanked: 8269 times
- Been thanked: 7358 times
Ko god imalo prati, zna da je ovo istina. Da ljudi jedva prezivljavaju, da ljudi zbog bolesti mjesec, dva ne rade i izgube sve. Da su ulice pune beskucnika, i ne takvih kao kod nas, pijanica i drogerasa u 80%, vec normalnih ljudi koje je nesto u zivotu zmrdalo i ostali su bez svega.
Ko god kaze da je Amerika i dalje "Promised Land" velika je budala.
Ko god kaze da je Amerika i dalje "Promised Land" velika je budala.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Last edited by uvijek_kontra on 16 Feb 2026, 18:21, edited 2 times in total.
Volim da cvjetam.. pored ovih alergičnih. 
- uvijek_kontra
- zmajček

- Mood:
Naomi Campbell je poznata nasilnica, i izgleda jedna od onih sto mu je dovodila djevojcice. Nista lakse u njenom biznisu.ironman wrote: 16 Feb 2026, 18:18 Kad ih pogledas..Bondi i Noem su garant u srednjoj skoli zlostavljale Millera![]()
- rocko
- Inventar foruma

- Has thanked: 296 times
- Been thanked: 196 times
Velika razlika je biti spomenut u epstinovom dosijema iod biti sa epstinom na rape party ili na slikama sa maloljetnicom na koljenu ko npr Billy pedofili.uvijek_kontra wrote: 16 Feb 2026, 18:17Ma ovo je cista distrakcija. Cuj Janis Joplin, Kurt Cobain..Ovo je za ljude poput rocka, da mogu vikat pa sta ako se spominju, ne znaci da su bili pored.
![]()
Ova lista je dokaz kako to spominje se zvuci.
Masa pocinilaca se kriju iz zastare. Jel godinama Niko nije pokretao postupke nego su pustili da zastare.
Last edited by rocko on 16 Feb 2026, 18:27, edited 1 time in total.
- uvijek_kontra
- zmajček

- Mood:
Tebi smjesno a nas ministar Miroslav Lajčák podnio ostavku (kao da je to dovoljno) zbog neprimjerene komunikacije s njim. Peter Mandelson, britanac. Jack Lang, Mona Juul...
- uvijek_kontra
- zmajček

- Mood:
Mislis na istim partijima gdje je i Dementia Don partijao?rocko wrote: 16 Feb 2026, 18:26
Velika razlika je biti spomenut u epstinovom dosijema iod biti sa epstinom na rape party ili na slikama sa maloljetnicom na koljenu ko npr Billy pedofili.
Masa pocinilaca se kriju iz zastare. Jel godinama Niko nije pokretao postupke nego su pustili da zastare.
Njegova najveca afera je bila Monika, a Trumpovih ima toliko, da moram guglat da se sjetim svih. Dzaba ste krecili.
- uvijek_kontra
- zmajček

- Mood:
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
- uvijek_kontra
- zmajček

- Mood:
O g a v n o.
- rocko
- Inventar foruma

- Has thanked: 296 times
- Been thanked: 196 times
Prvo ja Jos nisam vidjeo jedan symptom demencije, umora da , spava Veliki Trump 3-4 sata dnevno, j... ga Obama usao ko momak izgledao poslije 8 godina sijedi dido.uvijek_kontra wrote: 16 Feb 2026, 18:30Mislis na istim partijima gdje je i Dementia Don partijao?rocko wrote: 16 Feb 2026, 18:26
Velika razlika je biti spomenut u epstinovom dosijema iod biti sa epstinom na rape party ili na slikama sa maloljetnicom na koljenu ko npr Billy pedofili.
Masa pocinilaca se kriju iz zastare. Jel godinama Niko nije pokretao postupke nego su pustili da zastare.Ili su to bili odvojeni partiji? Jedan parti za p edofile poput njega, a drugi za ostale p edofile? Smjesno ti je ovo. Sutra da izadje sve, ti bi rekao pa Trump ih je zlostavio samo ___ , dok je Clinton ____.
Njegova najveca afera je bila Monika, a Trumpovih ima toliko, da moram guglat da se sjetim svih. Dzaba ste krecili.
Nije bilo na tim partijima Velikog Trumpa, jer cak zrtva koja je napisala I objavila knjigu je rekla FBI da tada samo gradjevinski poduzetnik I tv Star Veliki Donald J. Trump nije bio ucesnik , nego jedan veliki gospodin koji je dosao na pocetku prijema ostao pola sata I otisao, I zato vremena bio primjeran u svom ponasanju I u knjiizi I u izjavi FBI ona je izdvojila Velikog Trumpa kao jednog koji nije ucestvova, Ali zato je navela Princa Andrew Billa pedofila Clintona kao svoje zastvljace.
Kakva Monika postavio Sam ti ja listi Zena koje su prijavile Clintona za silovanje samo forum Imao glitch pa nestalo toga Posta.
za Billa SE Zna da je silovatelj od 1978 godine, lista Zena koje su prijavile .
Veliki Trump voli zensko I neodoljiv je imati aferu je jedno a biti silovatelj ko Bill ( mislim Monika je bila bas u onoj situaciji Koju si spominjala ko protuzakonitu Quid pro quo )
Evo ti primjera
- uvijek_kontra
- zmajček

- Mood:
Za svaki tvoj post i video, imam bar tri na lageru, tako da nemoj se trudit previse.
Cuj, covjek ima 80 godina, a spava 3, 4 sata.
DAJ NE BUDALESAJ. Jesu li ti poznati znakovi demence? Znam da nije tvoje podrucje medicine, ali valjda znas.
Kako je ranije bio jak na jeziku, iliti full of shit, sad mu se petlja nesto.
Svaka slicnost sa Bajdenom je slucajna.
Svaka slicnost sa Bajdenom je slucajna.
- uvijek_kontra
- zmajček

- Mood:
Pa kako rocko?rocko wrote: 16 Feb 2026, 20:40
Kakva Monika postavio Sam ti ja listi Zena koje su prijavile Clintona za silovanje samo forum Imao glitch pa nestalo toga Posta.
Veliki Trump voli zensko I neodoljiv je imati aferu je jedno a biti silovatelj ko Bill ( mislim Monika je bila bas u onoj situaciji Koju si spominjala ko protuzakonitu Quid pro quo )
Prijava nije isto biti osudjen. Civilna tuzba isto nije jednaka biti osudjen. Pa to su tvoje rijeci.
Ista pravila za sve, jel tako?
- Fuddo
- Maliciozni seronja

- Has thanked: 14778 times
- Been thanked: 25255 times
Sve gore i gore
Kakve psihopate nam odredjuju sudbine, ovo je za sledit se krv u zilama.
Dozvolite da se obratimo
- uvijek_kontra
- zmajček

- Mood:
Bas, sociopate kojima je sve ovo igra. Jadni ljudi koji su se snasli u njihovim rukama, djeca.. ima hrpa tih videa sad i zeludac me zaboli kad se sjetim nekih na koje sam naisla. Boze dragi, ima li te. Ne zelim postavljati ovdje, ali ti monstrumi koji su bili sposobni za takvo nesto, to je sve za objavit javno, osudit i objesit. Da citav svijet gleda.Fuddo wrote: 16 Feb 2026, 21:56 Sve gore i gore
Kakve psihopate nam odredjuju sudbine, ovo je za sledit se krv u zilama.
- Zizi
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 10345 times
- Been thanked: 8876 times
Zadnjih dana sam pregledala dosta videa o ovoj temi.
Ispada ako bi krenuli sve procesuirati i dokazivati da bi se čitav sistem mogao srušiti.
Nisu oni mogli ovo sve raditi tolike godine bez znanja sigurnosnih agencija i instiucija. Toliko je gnusno šta su radili da ne mogu ni da pišem detalje.
Ispada ako bi krenuli sve procesuirati i dokazivati da bi se čitav sistem mogao srušiti.
Nisu oni mogli ovo sve raditi tolike godine bez znanja sigurnosnih agencija i instiucija. Toliko je gnusno šta su radili da ne mogu ni da pišem detalje.
- Zizi
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 10345 times
- Been thanked: 8876 times
Lista imena s kojima je Epstein najviše bio u kontaktu, na osnovu trenutne analize dokumenata
- Zanki
- saudade

- Has thanked: 29227 times
- Been thanked: 33488 times
- Status: Online
Ja ovo uopće ne pratin
Meni je ova gamad materijalistička tako odvratna
Da ne želin ih uspoređivati sa nijednom životinjom
Ovo je takvo dno, ja ne mogu odvojiti ni po ure za gledati njihove pizdarije, ne želin trošiti vrime nikako na ovo.
Sram ljudskog roda
Meni je ova gamad materijalistička tako odvratna
Da ne želin ih uspoređivati sa nijednom životinjom
Ovo je takvo dno, ja ne mogu odvojiti ni po ure za gledati njihove pizdarije, ne želin trošiti vrime nikako na ovo.
Sram ljudskog roda
Caveat emptor
- uvijek_kontra
- zmajček

- Mood:
Imala je 20 godina tad, zamislite kako je tek bilo djeci i sta sad prezivljavaju. Njen govor tijela kaze sve. I koliko je samo hrabra.
Ne mogu vjerovati da ovo gledamo na youtube mjesto da vlada pusti sve u javnost.
Ne mogu vjerovati da ovo gledamo na youtube mjesto da vlada pusti sve u javnost.
- edo_79
- Inventar foruma

- Mood:
- Has thanked: 493 times
- Been thanked: 1506 times
Yes Yes ... Billy je sa malom na koljenu ... a šta ćemo sa TruNpom na onom video zapisu sa Epsteinom?! .... Ti počeo kao i Miss Bondi ... kad je rekla da je TruNp ''the best President in the history of USA'' ja kad ne krepah od smijeha .... taj nivo rektalnog alpinizma je nevjerovatan ....rocko wrote: 16 Feb 2026, 18:26Velika razlika je biti spomenut u epstinovom dosijema iod biti sa epstinom na rape party ili na slikama sa maloljetnicom na koljenu ko npr Billy pedofili.uvijek_kontra wrote: 16 Feb 2026, 18:17
Ma ovo je cista distrakcija. Cuj Janis Joplin, Kurt Cobain..Ovo je za ljude poput rocka, da mogu vikat pa sta ako se spominju, ne znaci da su bili pored.
![]()
"Znaš li šta je najlepše u životu? Želja, prijatelju."
- edo_79
- Inventar foruma

- Mood:
- Has thanked: 493 times
- Been thanked: 1506 times
Jarane jel ga ti kod kuće šiljiš malo na TruNpa .... ovaj nivo rektalnog alpinizma je prešišao čak i Žuju Bondi....rocko wrote: 16 Feb 2026, 20:40Prvo ja Jos nisam vidjeo jedan symptom demencije, umora da , spava Veliki Trump 3-4 sata dnevno, j... ga Obama usao ko momak izgledao poslije 8 godina sijedi dido.uvijek_kontra wrote: 16 Feb 2026, 18:30
Mislis na istim partijima gdje je i Dementia Don partijao?Ili su to bili odvojeni partiji? Jedan parti za p edofile poput njega, a drugi za ostale p edofile? Smjesno ti je ovo. Sutra da izadje sve, ti bi rekao pa Trump ih je zlostavio samo ___ , dok je Clinton ____.
Nije bilo na tim partijima Velikog Trumpa, jer cak zrtva koja je napisala I objavila knjigu je rekla FBI da tada samo gradjevinski poduzetnik I tv Star Veliki Donald J. Trump nije bio ucesnik , nego jedan veliki gospodin koji je dosao na pocetku prijema ostao pola sata I otisao, I zato vremena bio primjeran u svom ponasanju I u knjiizi I u izjavi FBI ona je izdvojila Velikog Trumpa kao jednog koji nije ucestvova, Ali zato je navela Princa Andrew Billa pedofila Clintona kao svoje zastvljace.
Evo ti primjera
Čuj Bill silovatelj jer mu je Monika propuhala dizne, a TruNp sa ostalim monstrumima gura prste gdje ne treba i siluje maloljetnice i ti to zoveš aferom... Prijatelju moj prvo se pogledaj u ogledalo i pljuni se sam, a poslije traži kakvog hodžu da te u vinklo proba vratit, jer je tvoje rezonovanje otišlo u 3 PM ....
"Znaš li šta je najlepše u životu? Želja, prijatelju."
- Veca
- Uvijek slobodna!

- Location: Sikirevci! ---- Dijasporo, od pomoći su potrebna samo finansijska sredstva!
- Has thanked: 26528 times
- Been thanked: 6950 times
bezveze se prepucavate, bil, trump, ko je veci monstrum, obadvojica su monstrumi i tacka..............pa, bilova klintonka hilari je u bijeloj kuci, u podrumu, djecu silovala i mucila, monstrumka, zrtva je jos uvijek ziva,kao sto Fudo kaze, od zla oca, jos gore matere
ja te monstrume pratim vec godinama, a i zrtve, za mene je jako bolno gledati i slusati te zrtve, onda sam od nekih i knjige citala, nedajbozenikom, danima i nocima mi je trebalo da dodjem sebi, to nema ni u horor filmovima.
Ima ljudi dobrih, mekih kao pamuk.
Kad ih zgazite propadate do dna, SOPSTVENOG.
Nisu predvidjeni za gazenje.
Kad ih zgazite propadate do dna, SOPSTVENOG.
Nisu predvidjeni za gazenje.