Epstein files

Dešavanja u svijetu

Moderators: Krokodil Behko, Duminjo

Julia-Klara
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 14838 times
Been thanked: 10352 times
Status: Offline

Re: Epstein files

Post by Julia-Klara » 17 Feb 2026, 15:12

uvijek_kontra wrote: 16 Feb 2026, 17:02 Jel tata bio Mossad, jel i ona Mossad? :oo
Jr li ovo David Copperfield s njom?
ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija :djed

Calla
Legenda foruma
Legenda foruma
Has thanked: 2973 times
Been thanked: 2521 times

Post by Calla » 17 Feb 2026, 15:29

Steta sto ove sve potrefljene djevojcice se nisu na vrjeme udruzile,kojom srecom , otisle na poligone streljane,
izvjezbale se dobro rukovat pistoljom, pokupovat municije , i umjesto da prijave,Kome ces prijavit i ocekivat pravdu kad u rangu sudstva najveci broj pedofila sjedi ,i ovu ljudsku gamad ,otpad od muskaraca na pozicijama
jednog Po jednog,polako usteijelile i sve ih do jednog pobile .
Last edited by Calla on 17 Feb 2026, 15:33, edited 1 time in total.
Ljubav je igra za dvoje u kojoj oboje mogu pobjediti (Eva Gabor)

uvijek_kontra
zmajček
zmajček
Mood:
Has thanked: 8269 times
Been thanked: 7359 times

Post by uvijek_kontra » 17 Feb 2026, 15:32

Julia-Klara wrote: 17 Feb 2026, 15:12
uvijek_kontra wrote: 16 Feb 2026, 17:02 Jel tata bio Mossad, jel i ona Mossad? :oo
Jr li ovo David Copperfield s njom?
Jeste. I za njega je poznato da voli maloljetne djevojcice. Kad je ova slika izasla, citala sam komentare ispod i nekoliko zena se javilo da su bile na predstavama sa kcerkama i kako je bio creepy, cerke zvao u backstage i sl. .
Volim da cvjetam.. pored ovih alergičnih. 🪷

Julia-Klara
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 14838 times
Been thanked: 10352 times

Post by Julia-Klara » 17 Feb 2026, 15:33

On je uvijek bio creepy... A uz njega mi se i Claudia Schiffer zgadila (mada mi nikad nije bila simpaticna)
ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija :djed

rocko
Inventar foruma
Inventar foruma
Has thanked: 296 times
Been thanked: 196 times

Post by rocko » 17 Feb 2026, 18:53

edo_79 wrote: 17 Feb 2026, 08:52
rocko wrote: 16 Feb 2026, 20:40

Prvo ja Jos nisam vidjeo jedan symptom demencije, umora da , spava Veliki Trump 3-4 sata dnevno, j... ga Obama usao ko momak izgledao poslije 8 godina sijedi dido.

Nije bilo na tim partijima Velikog Trumpa, jer cak zrtva koja je napisala I objavila knjigu je rekla FBI da tada samo gradjevinski poduzetnik I tv Star Veliki Donald J. Trump nije bio ucesnik , nego jedan veliki gospodin koji je dosao na pocetku prijema ostao pola sata I otisao, I zato vremena bio primjeran u svom ponasanju I u knjiizi I u izjavi FBI ona je izdvojila Velikog Trumpa kao jednog koji nije ucestvova, Ali zato je navela Princa Andrew Billa pedofila Clintona kao svoje zastvljace.

Kakva Monika postavio Sam ti ja listi Zena koje su prijavile Clintona za silovanje samo forum Imao glitch pa nestalo toga Posta.
za Billa SE Zna da je silovatelj od 1978 godine, lista Zena koje su prijavile .

Veliki Trump voli zensko I neodoljiv je imati aferu je jedno a biti silovatelj ko Bill ( mislim Monika je bila bas u onoj situaciji Koju si spominjala ko protuzakonitu Quid pro quo )

Evo ti primjera

Jarane jel ga ti kod kuće šiljiš malo na TruNpa .... ovaj nivo rektalnog alpinizma je prešišao čak i Žuju Bondi....

Čuj Bill silovatelj jer mu je Monika propuhala dizne, a TruNp sa ostalim monstrumima gura prste gdje ne treba i siluje maloljetnice i ti to zoveš aferom... Prijatelju moj prvo se pogledaj u ogledalo i pljuni se sam, a poslije traži kakvog hodžu da te u vinklo proba vratit, jer je tvoje rezonovanje otišlo u 3 PM ....
Kakav ba monika od 1978 godine zene ga prijavljuju za silovanje a kod Epstina obitavao. Slke sa maloljetnicama u njegovom krilu na lolita express
A i.monika je bila fakticki zlostavljana jer kad je pitao za felacio nije bas cinilo.joj se da moze reci necu. Onda je PO obicaju lagao I tad je izubio licence da radi ko advokat

Sto se tice Velikog Trumpa nema nista o nnjemu on se spominje u fajlovima to jeste prica se o njemu bas isto ko ovdije na ovom forumu Veliki Trump.je spomenut destinama hiljada puta , da li ga to pravi drzavljaninom Bosne I Hercegovne?

Kad je Epstin kupio otok Veliki Trump vec dvije godine prije toga je odjebo epstina.
Epstin je posjetio bjelu kuci 20 puta kada je u njoj sjedio Bill pedofili
Velikog Trumpa BIjeloj Kuci Epstin je bio nula puta , Veliki Trump ga je smjestio u zatvor 2019.

Upitaj se zasto su svi bilioneri oni isti iz Epstinoviih dosijea kao I "umjetnici"iz svijeta zabave podrzali Hilary Bajdena Camalu protiv Velikog Trumpa ? A I Epstin je bio Demokrata

Veliki Trump voli zrelo zensko ,

A ti ocito ili nisi pogledao uradak ili nerazumijes engleski

Melek
Deer Hunter
Deer Hunter
Has thanked: 4597 times
Been thanked: 3615 times

Post by Melek » 17 Feb 2026, 19:45

Hej, de ba reguliši te tačke, zareze, mala i velika slova, redoslijed i kompletnost riječi u rečenici. Sklapaj rečenice a ne nebulozna naricanja. Nemoj da ljudi misle da si kognitivni hablek. Teško je sve to čitati. Osim što je konteksualno sranje, je li..
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Intelligent people ignore.

rocko
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by rocko » 17 Feb 2026, 20:38

Melek wrote: 17 Feb 2026, 19:45 Hej, de ba reguliši te tačke, zareze, mala i velika slova, redoslijed i kompletnost riječi u rečenici. Sklapaj rečenice a ne nebulozna naricanja. Nemoj da ljudi misle da si kognitivni hablek. Teško je sve to čitati. Osim što je konteksualno sranje, je li..
Rekao Sam ti vec karakteristika malogradjana I malogradjanstina izigravanje nastavnice srpsko-hrvatskog jezika.

rocko
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by rocko » 17 Feb 2026, 20:38

rocko
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by rocko » 17 Feb 2026, 20:47

Calla wrote: 17 Feb 2026, 15:29 Steta sto ove sve potrefljene djevojcice se nisu na vrjeme udruzile,kojom srecom , otisle na poligone streljane,
izvjezbale se dobro rukovat pistoljom, pokupovat municije , i umjesto da prijave,Kome ces prijavit i ocekivat pravdu kad u rangu sudstva najveci broj pedofila sjedi ,i ovu ljudsku gamad ,otpad od muskaraca na pozicijama
jednog Po jednog,polako usteijelile i sve ih do jednog pobile .
Zasto sto su bile iz liberalni/demokratskih porodica gdje su ih ucili da je oruzje najvece zlo, sto mislis sto je NPR. Harry Weinstin bio toliko protiv oruzja ? Zato sto je ko I svi manijaci volio svoje zrtve goloruke I nemocne.

rocko
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by rocko » 17 Feb 2026, 20:56

uvijek_kontra wrote: 16 Feb 2026, 18:20 Ko god imalo prati, zna da je ovo istina. Da ljudi jedva prezivljavaju, da ljudi zbog bolesti mjesec, dva ne rade i izgube sve. Da su ulice pune beskucnika, i ne takvih kao kod nas, pijanica i drogerasa u 80%, vec normalnih ljudi koje je nesto u zivotu zmrdalo i ostali su bez svega.

Ko god kaze da je Amerika i dalje "Promised Land" velika je budala.
Kazu tako isto I za Kaliforniju a vamo obicni ljudi u Kaliforniji kraj SA krajem sastavljaju

Ovo sto prica Bernie PO obicaju poluistine.

Mada vidis Veliki Trump pokusava spasiti te zavedene I salje ih nazad da nepate u USA.

STA SE to desilo da do 1989-90 Amerikanci su normalno zivjeli od jednog primanje na 4-clanu porodicu, posjedovali kuce, isli I na odmore, mozda DVa prihoda, nekontrolisana imigracije , Clintonova ekonomska politiak koja je dovela do odliva poslova sto je sve zajedno dovelo do pada vrijednosti rada.

ZAto su tarife da nadoknade izgubljena poreze odlivom proizvodnih pogona, kontrola immigracije da SE digne vrijednost rada.

I to sto on prica je gluposti onaj socijalac kad otvori oci kad SE rodi je u boljoj poziciji od 80% svijetske populacije.
Drugo je sto oni NEMAju usporedbu da shvate da prosijecan radnika zivi zivot europske srednje klase.

rocko
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by rocko » 17 Feb 2026, 20:57

uvijek_kontra wrote: 16 Feb 2026, 20:49 Za svaki tvoj post i video, imam bar tri na lageru, tako da nemoj se trudit previse. :D Cuj, covjek ima 80 godina, a spava 3, 4 sata. :D. DAJ NE BUDALESAJ. Jesu li ti poznati znakovi demence? Znam da nije tvoje podrucje medicine, ali valjda znas. :D Kako je ranije bio jak na jeziku, iliti full of shit, sad mu se petlja nesto.

Svaka slicnost sa Bajdenom je slucajna. :grana

NEMA vremena vodi drzavu , propaganda . dokaz prdi, joj prispalo mu SE u crkvi :ha NEMA STA nepobitni dokazi.

Nego podsjetime gdje to Ono zivis?

rocko
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by rocko » 17 Feb 2026, 21:06

rocko
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by rocko » 17 Feb 2026, 21:10

rocko
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by rocko » 17 Feb 2026, 21:14

rocko
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by rocko » 17 Feb 2026, 21:19

uvijek_kontra wrote: 16 Feb 2026, 20:57
rocko wrote: 16 Feb 2026, 20:40
Kakva Monika postavio Sam ti ja listi Zena koje su prijavile Clintona za silovanje samo forum Imao glitch pa nestalo toga Posta.
za Billa SE Zna da je silovatelj od 1978 godine, lista Zena koje su prijavile .

Veliki Trump voli zensko I neodoljiv je imati aferu je jedno a biti silovatelj ko Bill ( mislim Monika je bila bas u onoj situaciji Koju si spominjala ko protuzakonitu Quid pro quo )
Pa kako rocko? :D pa ti rece da nije silovanje i krivicno djelo ako nije osudjen? Bar za velikog Trumpa to vrijedi, kao sto si napisao vec par puta. Onda i za Clintona.

Prijava nije isto biti osudjen. Civilna tuzba isto nije jednaka biti osudjen. Pa to su tvoje rijeci. :D Sve su to afere i aferice, sa oprostenjem senata.

Ista pravila za sve, jel tako?
Bili je stari silovatelj , ja Sam reako biit na partiju gdje I'ma malojetnika nije protuzakonito. Silovanje je krivicno dijelo. Epstin je dokaz Kako su takvi ko on I Bili SE izvlacili poslije izjava datih policiji.

Nije njemu senat oprostio nego oduzeo licencu da radi ko advokat.

Veliki Trump do pije 10 godina bio gradjevinar kome ga je trpo njegovo stvar.

Zizi
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 10345 times
Been thanked: 8876 times

Post by Zizi » 17 Feb 2026, 23:17

:roll

Rum
Sebijin pulen
Sebijin pulen
Mood:
Has thanked: 41969 times
Been thanked: 28802 times

Post by Rum » 17 Feb 2026, 23:26

FB_IMG_1771367132808.jpg
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Pojedino kamenje je mekše od vaših srca.

rocko
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by rocko » 18 Feb 2026, 01:16

Rum wrote: 17 Feb 2026, 23:26 FB_IMG_1771367132808.jpg
Ovaj Epstin iz pastete iskako

edo_79
Inventar foruma
Inventar foruma
Mood:
Has thanked: 493 times
Been thanked: 1506 times

Post by edo_79 » 18 Feb 2026, 08:50

rocko wrote: 17 Feb 2026, 18:53
edo_79 wrote: 17 Feb 2026, 08:52

Jarane jel ga ti kod kuće šiljiš malo na TruNpa .... ovaj nivo rektalnog alpinizma je prešišao čak i Žuju Bondi....

Čuj Bill silovatelj jer mu je Monika propuhala dizne, a TruNp sa ostalim monstrumima gura prste gdje ne treba i siluje maloljetnice i ti to zoveš aferom... Prijatelju moj prvo se pogledaj u ogledalo i pljuni se sam, a poslije traži kakvog hodžu da te u vinklo proba vratit, jer je tvoje rezonovanje otišlo u 3 PM ....
Kakav ba monika od 1978 godine zene ga prijavljuju za silovanje a kod Epstina obitavao. Slke sa maloljetnicama u njegovom krilu na lolita express
A i.monika je bila fakticki zlostavljana jer kad je pitao za felacio nije bas cinilo.joj se da moze reci necu. Onda je PO obicaju lagao I tad je izubio licence da radi ko advokat

Sto se tice Velikog Trumpa nema nista o nnjemu on se spominje u fajlovima to jeste prica se o njemu bas isto ko ovdije na ovom forumu Veliki Trump.je spomenut destinama hiljada puta , da li ga to pravi drzavljaninom Bosne I Hercegovne?

Kad je Epstin kupio otok Veliki Trump vec dvije godine prije toga je odjebo epstina.
Epstin je posjetio bjelu kuci 20 puta kada je u njoj sjedio Bill pedofili
Velikog Trumpa BIjeloj Kuci Epstin je bio nula puta , Veliki Trump ga je smjestio u zatvor 2019.

Upitaj se zasto su svi bilioneri oni isti iz Epstinoviih dosijea kao I "umjetnici"iz svijeta zabave podrzali Hilary Bajdena Camalu protiv Velikog Trumpa ? A I Epstin je bio Demokrata

Veliki Trump voli zrelo zensko ,

A ti ocito ili nisi pogledao uradak ili nerazumijes engleski
Image

Roćko na ralley meetingu Velikog TruNpa :D. :D. :D.

Što se tiče razumijevanja bilo čega Roćko moj ... kad tebe vidim ja se utješim ... ;)
"Znaš li šta je najlepše u životu? Želja, prijatelju."

Veca
Uvijek slobodna!
Uvijek slobodna!
Location: Sikirevci! ---- Dijasporo, od pomoći su potrebna samo finansijska sredstva!
Has thanked: 26528 times
Been thanked: 6950 times

Post by Veca » 18 Feb 2026, 09:03

:ha
Ima ljudi dobrih, mekih kao pamuk.
Kad ih zgazite propadate do dna, SOPSTVENOG.
Nisu predvidjeni za gazenje.

Post Reply

Return to “Svijet”