harlekin wrote: 18 Feb 2026, 19:07
rocko wrote: 18 Feb 2026, 17:56
Sto ti je internet I propaganda brinu se ljudi predsjednikom tudje drzave ko da je njihov babo bio protukandidat pa eto izmaklo mu se da njih napravi dijecom predsjednika USA.
Ono imas pravih problem pripadnike spec jedinice policije koji su na 104 od 109 mjesta zauzeli u Dubaiu , redovni vojno rok ukinut 20 godina. 20 generacija koji ni onovnu pjesacku obuku nemaju .OS nista nego masa uhljeba a dusman u pola drzave sjedi na 10-80 km udaljenosti. .
Znaci nemas se sta brinuti kako I sta se sprovodi u USA .
Niti znam ko je na vlasti u Njemackoj ni sta oni zastupaju niti znam ko je na vlasti u danskoj ili Eritreji .
Ma ne brinu ljudi nego komentarisu,jbg nema puno zemalja gdje senilnog pacijenta naslijedi psihicki pacijent +kriminalac,vi to tamo kad su izbori po ustanovama zatvorenog tipa trazite kandidate ili sto?
Ok jasno niste bas nacija genijalaca al brate bar nest priblizno normalnu coeku da nadjete?
Ovom ja I pricam gdje I kada je on lijecen Ili dijagnosticiran SA Nekom dusevnom bolesti ( mada 1 od 4 osobe I'ma nekih dusevnih problema ) nije ba nesvesa nego ti nije komsinica uredu, nije ba namcor nego nije u vinklu .
Sve sto znamo Veliki Trump je zdrav ko drijen, sto SE tice kriminalac politički montirani procesi da SE zaustavi volja naroda, njegovo krivicno dijelo nije postojalo ko dijelo zakon mijenjan I on je jedni koji je sudjen za tesko dijelo laganje bankama u zadnjih 105 godina of Kako je zakon u izvornom oblikuje usvojen.
Veliki Trump rastura smanjio deficit za 95 biliona, do sada prikupio 27,5 biliona u tarifama ( prije bilo jedva 7 bilona godisnje) vratio orginalno ime Department of War
sve u najvecem redu nego propaganda Koju je Dio epstinove mreze Siri gluposti I reako bi jedan ratno stanje .
Sva ova propaganda SE svodi na strah jer su liberali, demokrati SE probudili I shvatili da je Nas vise od njih I da ta epstinova ( I on je bio vazan clan Demokratske partije) Amerika NE postoji izvan njihovih staklenih zvona pod kojim zive.