Pozvao vas je vaš prijatelj,dobili ste pozivnicu putem maila,youtubea..tražili ste nešto pa slučajno naišli..ili?

Moderator: Krokodil Behko
String wrote:Probudio sam se jednog jutra, ukljucio kompjuter i poceo da trazim neke slike. Bila je srijeda. Pokrenuo sam Mozillu Firefox i odjednom se nasao usred nekih nickova na nekom chatu...Danima sam to poslije posmatrao...i ZAPREPASTIO SE kada sam ugledao da neko sa nickom "String" napise na chatu sve sto ja pomislim u tom trenutku. Nisam smio nikome to da kazem...uhvatila me panika...Poslije, kako sam prestao da pijem...shvatio sam da sam to ustvari JA.
Na forum sam dosao jer sam Maji predlozio da napravi svoj forum jer je toliko bila aktivna i puno toga ucinila na jednom starom forumu s kojeg su ju otjerali klanovi (kao i mene) koji su se tamo stvorili i raznorazni dupelisci i tracarosi....Situacija tamo se pocela zakuhavati i sve je vise licilo na pustos i nisi vise tamo mogao naci nista osim forumske podlosti i zavjera...Kao sto vidite njen trud se isplatio i sada svi uzivamo ovdje na svoj nacin....
e pa znas li mrki bogati zasto mene banovase tamomrki62 wrote:Ha, ja,....... poznato mi je to i kad je bilo gdje nepravda, ja se javim i dreknem
mrki62 wrote:Ha, ja,....... poznato mi je to i kad je bilo gdje nepravda, ja se javim i dreknem
Moji postovi se čitaju i to meni ne smeta, niti se imam zbog čega bojati.jasminka62 wrote:e pa znas li mrki bogati zasto mene banovase tamomrki62 wrote:Ha, ja,....... poznato mi je to i kad je bilo gdje nepravda, ja se javim i dreknem
Users browsing this forum: No registered users and 13 guests