Republikanci/Donald Trump

Dešavanja u svijetu

Moderators: Krokodil Behko, Duminjo

rocko
Inventar foruma
Inventar foruma
Has thanked: 296 times
Been thanked: 197 times
Status: Offline

Re: Republikanci/Donald Trump

Post by rocko » 22 Feb 2026, 19:47

Fuddo wrote: 21 Feb 2026, 14:59
rocko wrote: 21 Feb 2026, 00:44

Klepili smo 27 biliona od tarifa, Veliki Trump opalio nove tarife prije sahat.

Sto bi rekao Obama tuzite me u prevodu povucite me za cundaru.

Nego.kako to ja mislio on diktator a vidi radi Vrhovni Sud gdje si to vidio u diktaturi?
Lutnik je klepio, onaj sto je kupovao prava za refund od kompanija svaki dolar za 25 centi, a ti si klepio, kurcinu.
Vrhovni sud odlucio da si napravio kriminalno djelo, zalit se mores nailovoj materi, nema vise suda iznad da trazis apelaciju, sad idu tuzbe nizim sudovima da vratis sto si opljackao.
I tako, bi great again. :D.
Da li je poceo povrat, da li I'ma presuda za povrat?
Kad bude presuda vratimo 25 Centi ostalo 75 Centi PO dolaru u budjetu ostaje 21.3 bilona of tarifa.

To je tvoj problem vi iz lezbolaha I Karen intifade ko I Predsjednik vam stranke Epstin samo vodite reacuna o sebi , dok kod Nas je opsti intres u prvom mjestu.

Fuddo
Maliciozni seronja
Maliciozni seronja
Has thanked: 14783 times
Been thanked: 25262 times

Post by Fuddo » 22 Feb 2026, 19:48

rocko wrote: 22 Feb 2026, 19:47
Fuddo wrote: 21 Feb 2026, 14:59

Lutnik je klepio, onaj sto je kupovao prava za refund od kompanija svaki dolar za 25 centi, a ti si klepio, kurcinu.
Vrhovni sud odlucio da si napravio kriminalno djelo, zalit se mores nailovoj materi, nema vise suda iznad da trazis apelaciju, sad idu tuzbe nizim sudovima da vratis sto si opljackao.
I tako, bi great again. :D.
Da li je poceo povrat, da li I'ma presuda za povrat?
Kad bude presuda vratimo 25 Centi ostalo 75 Centi PO dolaru u budjetu ostaje 21.3 bilona of tarifa.

To je tvoj problem vi iz lezbolaha I Karen intifade ko I Predsjednik vam stranke Epstin samo vodite reacuna o sebi , dok kod Nas je opsti intres u prvom mjestu.
Povuci me za lutnika :D.
Dozvolite da se obratimo

Veca
Uvijek slobodna!
Uvijek slobodna!
Location: Sikirevci! ---- Dijasporo, od pomoći su potrebna samo finansijska sredstva!
Has thanked: 26536 times
Been thanked: 6950 times

Post by Veca » 22 Feb 2026, 19:49

:haha
Ima ljudi dobrih, mekih kao pamuk.
Kad ih zgazite propadate do dna, SOPSTVENOG.
Nisu predvidjeni za gazenje.

Veca
Uvijek slobodna!
Uvijek slobodna!
Location: Sikirevci! ---- Dijasporo, od pomoći su potrebna samo finansijska sredstva!

Post by Veca » 22 Feb 2026, 19:49

grohotom se smijem :valja

rocko
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by rocko » 22 Feb 2026, 19:53

ironman wrote: 21 Feb 2026, 16:12 A na sve ovo MAGA logika kaze:
Ovo je zavjera. Koja seze do Vrhovnog suda. Presucujuc fakat da su svasta radili da bi u taj sud ljude od povjerenja ugurali onomad :D.
Rekoh vec. Mozda i nije sve izgubljeno.
Kakva ba Zavjera Jesi ti dobar?

rocko
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by rocko » 22 Feb 2026, 19:54

ironman wrote: 21 Feb 2026, 08:11 Komad budale.I ne bi bio problem,sami pali sami se ubili ..ali ova budala ima globalni uticaj.
Globalno svaka sugava nacisticka ili islamofobna svinja je dobila erekciju kad je ovaj pobijedio na izborima u SAD.
A u zadnjih godinu i po smo vidjeli i zasto.
Supreme court..iznenadjenje i mozda nije sve izgubljeno.

Puno projektujes svoja osjecanja na druge.

rocko
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by rocko » 22 Feb 2026, 19:58

Melek wrote: 21 Feb 2026, 08:47 Dvoje od tih šestoro sudija što su presudili protiv tih carina je on sam postavio. To valjda dovoljno govori :D.
Jelde nerazumijes ti da je Sudija Vrrhovnog Suda dozivotno funkcija da ljudi rade svoj posao, odlucuju Koji zakon je Ustavan koji nije, sude I dzavolu I dzakonu sve PO zakonu?

Oni nisu tu da donose odluke PO partijskoj liniji. Znam sok je to veliki poslije sve vriske I kuknjava Kako je Veliki Trump diktator.

Problem je sto kod demokrata I liberala cim neodgovara odluka pocinje Trumpov sud.
On je opalio nove tarife, ovi su mu rekli nemozes ti odluciti da opalis tarife I'ma procedura.

Oni neutvrdjuju krivicu nego ustavnost.

rocko
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by rocko » 22 Feb 2026, 20:23

Melek wrote: 21 Feb 2026, 06:53
rocko wrote: 21 Feb 2026, 00:44

Klepili smo 27 biliona od tarifa, Veliki Trump opalio nove tarife prije sahat.

Sto bi rekao Obama tuzite me u prevodu povucite me za cundaru.

Nego.kako to ja mislio on diktator a vidi radi Vrhovni Sud gdje si to vidio u diktaturi?
Da ti prevedem riječ “klepili” u ovom tvom kontekstu (koga ti ni svjestan nisi). Klepili znači “ukrali”. E, sad, kad jedna presuda padne u tom kontekstu nečega što je “klepnuto” onda se to ukradeno obično treba i vraćati. Klepili - kleptokratija. Jel kužiš? Il si to samo mahinalno potvrdio da ti je Ridjan kleptokrata bez da misliš? Pitam to jer si prije sijaset stranica tabirio u stilu “ne do Bog, dje će Veliki biti kleptokrata”. De ga još indirekto i ti opečati ko fašistu, ko ovo sa kleptokratijom, pa da polahko zaključavamo :D.
Jel ti mislis da Sam ja slucajno koristio "Klepili" Ili SE opet malogradjanski igras uciteljce srpsko-hrvatskog jezika I demonstriras Koji si iskompleksirani malogradjanin.
Haj nam reci Jel ti carsijia iz koje si potekao I'ma vise od dvije ulice?

Presuda je da tarifie nisu Ustavno donesene ( proceduralno pitanje NE pitanje odgovornosti) SA preporukom kojom procedurom da uspostave tarife .

Kleptokrate kradu od svoga naroda sebi, NPR. kao u domovini nasoj, Veliki Trump je ko Robin Hood otima od drugih I baca u drzavni budjet.

Opet ti PO onoj sto je babi Milo to joj SE snilo.

Melek
Deer Hunter
Deer Hunter
Has thanked: 4604 times
Been thanked: 3620 times

Post by Melek » 22 Feb 2026, 20:49

rocko wrote: 22 Feb 2026, 20:23
Melek wrote: 21 Feb 2026, 06:53

Da ti prevedem riječ “klepili” u ovom tvom kontekstu (koga ti ni svjestan nisi). Klepili znači “ukrali”. E, sad, kad jedna presuda padne u tom kontekstu nečega što je “klepnuto” onda se to ukradeno obično treba i vraćati. Klepili - kleptokratija. Jel kužiš? Il si to samo mahinalno potvrdio da ti je Ridjan kleptokrata bez da misliš? Pitam to jer si prije sijaset stranica tabirio u stilu “ne do Bog, dje će Veliki biti kleptokrata”. De ga još indirekto i ti opečati ko fašistu, ko ovo sa kleptokratijom, pa da polahko zaključavamo :D.
Jel ti mislis da Sam ja slucajno koristio "Klepili" Ili SE opet malogradjanski igras uciteljce srpsko-hrvatskog jezika I demonstriras Koji si iskompleksirani malogradjanin.

Presuda je da tarifie nisu Ustavno donesene ( proceduralno pitanje NE pitanje odgovornosti) SA preporukom kojom procedurom da uspostave tarife .

Kleptokrate kradu od svoga naroda sebi, NPR. kao u domovini nasoj, Veliki Trump je ko Robin Hood otima od drugih I baca u drzavni budjet.

Pa eno su ti izračunali da je klepio 1751 $ på household od tax payers, kako nije kleptokrata? Nije ti to nikakva ”malogradjanština” već je to ono što si konkretno izvalio. Klepiti znači ukrasti, jbg.
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Intelligent people ignore.

Melek
Deer Hunter
Deer Hunter

Post by Melek » 22 Feb 2026, 20:52

rocko wrote: 22 Feb 2026, 19:58
Melek wrote: 21 Feb 2026, 08:47 Dvoje od tih šestoro sudija što su presudili protiv tih carina je on sam postavio. To valjda dovoljno govori :D.
Jelde nerazumijes ti da je Sudija Vrrhovnog Suda dozivotno funkcija da ljudi rade svoj posao, odlucuju Koji zakon je Ustavan koji nije, sude I dzavolu I dzakonu sve PO zakonu?

Oni nisu tu da donose odluke PO partijskoj liniji. Znam sok je to veliki poslije sve vriske I kuknjava Kako je Veliki Trump diktator.

Problem je sto kod demokrata I liberala cim neodgovara odluka pocinje Trumpov sud.
On je opalio nove tarife, ovi su mu rekli nemozes ti odluciti da opalis tarife I'ma procedura.

Znam, kako ne znam. Pa da, po partijskoj liniji - što znači da je partija odjebala budaletinu. Došlo im odozdo gore da će ih totalno razjebat, skupa s nacijom i državom. Pet do dvanest jbg :cudi
Weak people revenge.
Strong people forgive.

rocko
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by rocko » 22 Feb 2026, 20:55

Melek wrote: 22 Feb 2026, 20:49
rocko wrote: 22 Feb 2026, 20:23

Pa eno su ti izračunali da je klepio 1751 $ på household od tax payers, kako nije kleptokrata? Nije ti to nikakva ”malogradjanština” već je to ono što si konkretno izvalio. Klepiti znači ukrasti, jbg.
Izracunati svako moze svasta Ali nista nije ukradena od gradjana,

Opet ti kazem nisam slucajno malogradjanine koristio klepili upravo oteli od ostatak sviijeta,

bas je lijepo kad vidis Kako Veliki Trump ko Robin Hood klepa od ovih sto su pricali protiv njega on ih opali kurcem u celo a oni vicu hvala de opet Veliki Trumpe.

Veca
Uvijek slobodna!
Uvijek slobodna!

Post by Veca » 22 Feb 2026, 20:57

bolje bi bilo ta pijes :D

rocko
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by rocko » 22 Feb 2026, 20:59

Melek wrote: 22 Feb 2026, 20:52
rocko wrote: 22 Feb 2026, 19:58

Znam, kako ne znam. Pa da, po partijskoj liniji - što znači da je partija odjebala budaletinu. Došlo im odozdo gore da će ih totalno razjebat, skupa s nacijom i državom. Pet do dvanest jbg :cudi
Opet kod tebe sto je tebi milo to ti se snilo. Narod je uz Velikog Trumpa.

NE nego PO US Ustavu , njih lagano boli za partiju imaju dozivotni posao.

Image

rocko
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by rocko » 22 Feb 2026, 21:00

Veca wrote: 22 Feb 2026, 20:57 bolje bi bilo ta pijes :D
Znam Vecika. znam

rocko
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by rocko » 22 Feb 2026, 21:00

Opet Demokrate pokusavaju zaustaviti nasiljem Velikog Trumpa.

Last edited by rocko on 22 Feb 2026, 21:22, edited 1 time in total.

rocko
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by rocko » 22 Feb 2026, 21:21

Melek
Deer Hunter
Deer Hunter

Post by Melek » 22 Feb 2026, 21:27

Poslo medicinski brod na Grenland da Grenlandjane ko biva džaba liječi a od citizena svojih oteo to isto :D.
Weak people revenge.
Strong people forgive.

rocko
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by rocko » 22 Feb 2026, 21:35

Melek wrote: 22 Feb 2026, 21:27 Poslo medicinski brod na Grenland da Grenlandjane ko biva džaba liječi a od citizena svojih oteo to isto :D.
Jel ga poslao Ili je rekao da CE poslati, sad Greenland I'ma 4 bolnice , a brod bolnice mi saljemo kad ocekujemo ratna dejstva . VAzda smo mi pomagali bjelosvjetskoj sirotinji, stas sevap je.

ironman
sirius
sirius
Has thanked: 27460 times
Been thanked: 28095 times

Post by ironman » 23 Feb 2026, 10:02

Sad gledam ovu skracenu verziju sefa FBI ..
Al savrseno se uklapa u profil MAGA..sve je to frustrirano necime..nesto ih je sjebalo pa sad kao dosli na svoje.
Gledam kako sef FBI sa flasom piva skace okruzen momcima hokejasima koji su osvojili zlatnu medalju.
I nesto ne stima..sef FBI ,proslava i cestitke da..al skakat kao dvadesetogodisnji momcic sa flasom pive u ruci :D.
Ali magamoroni nas ne smiju iznenaditi ni sa cime.
Zasto?
Pa drugi dio imena.
Moroni jebeni.
dream of spring...

ironman
sirius
sirius
Has thanked: 27460 times
Been thanked: 28095 times

Post by ironman » 25 Feb 2026, 09:03

Bas sam se iznenadio da u govoru o stanju nacije ni jednom nije spomenuo epstejn fajlove :D.
dream of spring...

Post Reply

Return to “Svijet”