Samo da kažem.......
Moderator: VIP
- Mala_Mu
- atomica
- Mood:
- Has thanked: 551 times
- Been thanked: 1391 times
- Status: Offline
Re: Samo da kažem.......
Ti ćuti ne muvam rtebe no Spinerku i ko te šta pitaogreeneyes wrote:To je ipak mama uradila.navika wrote:greeneyes wrote:Ogulio sam krompir za dvije krompiruše u roku od 7-8 minuta, računajući i pribavku krompira. Zaslužujem odu poštovanja.![]()
Jesi luk nasjecko?![]()
Da mi nije mrsko sad bih ovaj psst postavio anamo na "šta vas je danas nasmijalo."Nole wrote:Ljudi verovali ili ne @Spinerku sam već smuvao 50%

pogled na Peking iz ofisa moje ćerke koja je danas čak drugi dan na posluMala_Mu wrote:Evo Nole, tek vidjeh poruku..

- Chloe
- Žena za sva vremena
- Has thanked: 3405 times
- Been thanked: 3483 times
@Nole ono 1% će da te suhne ...Nole wrote:Ljudi verovali ili ne @Spinerku sam već smuvao 50%

Nema među vama iskri.

veze ti nemaš....50% je "pečena"Chloe wrote:@Nole ono 1% će da te suhne ...Nole wrote:Ljudi verovali ili ne @Spinerku sam već smuvao 50%![]()
![]()
![]()
Nema među vama iskri.

- greeneyes
- Hadžija
- Has thanked: 6125 times
- Been thanked: 6703 times
A sad sam skontao ovo 50%. To je ono, ja hoću, ona neće.
Uzgred, prelijep pogled.

Uzgred, prelijep pogled.

Samo sabura
- Divlja_u_srcu
- Forum [Bot]
- Mood:
Jesam se najela bureka, a jes bio dobar, svaka mi čast
Elhamdulilahi.

Elhamdulilahi.
❤️ Majka❤️
Jedina osoba koja može svačije mjesto da zamjeni a njeno niko nemože. ❤️
e jbg sjebo si mi fazon...ček'o sam Spinerkugreeneyes wrote:A sad sam skontao ovo 50%. To je ono, ja hoću, ona neće.![]()
Uzgred, prelijep pogled.

nikad neću skontati jel burek sa sirom ili mesom...kod vas to ima značenje šta je šta...ovde postoji i pizza burekDivlja_u_srcu wrote:Jesam se najela bureka, a jes bio dobar, svaka mi čast![]()
Elhamdulilahi.

- greeneyes
- Hadžija
To ga ti napravila?Divlja_u_srcu wrote:Jesam se najela bureka, a jes bio dobar, svaka mi čast![]()
Elhamdulilahi.

Ebiga, nisam znao da si čuvao taj fazon za Spin.Nole wrote:e jbg sjebo si mi fazon...ček'o sam Spinerkugreeneyes wrote:A sad sam skontao ovo 50%. To je ono, ja hoću, ona neće.![]()
Uzgred, prelijep pogled.

BUREK JE S MESOM!!Nole wrote:nikad neću skontati jel burek sa sirom ili mesom...kod vas to ima značenje šta je šta...ovde postoji i pizza burekDivlja_u_srcu wrote:Jesam se najela bureka, a jes bio dobar, svaka mi čast![]()
Elhamdulilahi.
Samo sabura
Chloe wrote:@Nole ono 1% će da te suhne ...Nole wrote:Ljudi verovali ili ne @Spinerku sam već smuvao 50%![]()
![]()
![]()
Nema među vama iskri.

TREBAJU 2 KREMEN KAMENA.

Srceeee ja hoću, još samo ti da pristanešSPINERKA wrote:Chloe wrote:@Nole ono 1% će da te suhne ...Nole wrote:Ljudi verovali ili ne @Spinerku sam već smuvao 50%![]()
![]()
![]()
Nema među vama iskri.![]()
TREBAJU 2 KREMEN KAMENA.

- Divlja_u_srcu
- Forum [Bot]
- Mood:
Neznam ja za druge, burek je sa mesom i to je pravi burek.Nole wrote:nikad neću skontati jel burek sa sirom ili mesom...kod vas to ima značenje šta je šta...ovde postoji i pizza burekDivlja_u_srcu wrote:Jesam se najela bureka, a jes bio dobar, svaka mi čast![]()
Elhamdulilahi.
Zeleni, dabome da sam ja pravila neće coJek

❤️ Majka❤️
Znam da je kod vas samo jedna vrsta, tj sa mesom...kod nas ima i burek sa sirom pa čak i pizza burek...ok postoje i pite i sa mesom i sirom i zeljanice...ova zadnja mmmmDivlja_u_srcu wrote:Neznam ja za druge, burek je sa mesom i to je pravi burek.Nole wrote:nikad neću skontati jel burek sa sirom ili mesom...kod vas to ima značenje šta je šta...ovde postoji i pizza burekDivlja_u_srcu wrote:Jesam se najela bureka, a jes bio dobar, svaka mi čast![]()
Elhamdulilahi.
a da stiglo je proleće uskoro pita sa višnjama

- greeneyes
- Hadžija
Možda je rekoh kupovni.Divlja_u_srcu wrote:Neznam ja za druge, burek je sa mesom i to je pravi burek.Nole wrote:nikad neću skontati jel burek sa sirom ili mesom...kod vas to ima značenje šta je šta...ovde postoji i pizza burekDivlja_u_srcu wrote:Jesam se najela bureka, a jes bio dobar, svaka mi čast![]()
Elhamdulilahi.

Fino bome, fino. Ne sumnjam u to da je bio sam tak'i.

Samo sabura
- Divlja_u_srcu
- Forum [Bot]
- Mood:
To su pitice, burek je pitacNole wrote:Znam da je kod vas samo jedna vrsta, tj sa mesom...kod nas ima i burek sa sirom pa čak i pizza burek...ok postoje i pite i sa mesom i sirom i zeljanice...ova zadnja mmmmDivlja_u_srcu wrote:Neznam ja za druge, burek je sa mesom i to je pravi burek.Nole wrote:nikad neću skontati jel burek sa sirom ili mesom...kod vas to ima značenje šta je šta...ovde postoji i pizza burekDivlja_u_srcu wrote:Jesam se najela bureka, a jes bio dobar, svaka mi čast![]()
Elhamdulilahi.
a da stiglo je proleće uskoro pita sa višnjama![]()
![]()

Zeleni, da znas da je tepsija ostala prazna

❤️ Majka❤️
tako ti i treba...jutros si razočaralaČupava wrote:Konačno da sjednem malo..

- Čupava
- Forum [Bot]
- Been thanked: 10 times
Pa...Nole wrote:tako ti i treba...jutros si razočaralaČupava wrote:Konačno da sjednem malo..![]()

.
a svi ti lepo kažemo...otkopčaj još koje puce al ti jok....e budi na nogama ceo dan nije mi te žao....uostalom ko ni tebi mene jutros...em čekam 5 min da ovo sranje od moba otvori sliku i na kraju ti do grla zakopčanaČupava wrote:Pa...Nole wrote:tako ti i treba...jutros si razočaralaČupava wrote:Konačno da sjednem malo..![]()
samo to u znam...

sad sam na laptopu postavlja nešto odmah otvara foteke