Ja odbijam da kupim odjecu Ili obucu sivenu od djece robova PO Aziji , ja insistiram da moju odjecu I obucu prave Americka djeca , hem imaju posao hem nepilje u telefon PO citav Dan.
Epstein files
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
- rocko
- Inventar foruma

- Has thanked: 296 times
- Been thanked: 197 times
- Status: Offline
Re: Epstein files
- Quds
- Aktivni forumaš

- Has thanked: 4156 times
- Been thanked: 1732 times
A, Boga ti, koju to odjeću uzimaš, nešto što Amiši prave?rocko wrote: 26 Feb 2026, 04:40
Ja odbijam da kupim odjecu Ili obucu sivenu od djece robova PO Aziji , ja insistiram da moju odjecu I obucu prave Americka djeca , hem imaju posao hem nepilje u telefon PO citav Dan.
- Fuddo
- Maliciozni seronja

- Has thanked: 14785 times
- Been thanked: 25264 times
G.I. JoeQuds wrote: 26 Feb 2026, 07:04A, Boga ti, koju to odjeću uzimaš, nešto što Amiši prave?rocko wrote: 26 Feb 2026, 04:40
Dozvolite da se obratimo
- rocko
- Inventar foruma

E moj Quds obrati paznju ( child labor laws in the USA) kojih NEMA po Aziji , djeca istih godina na dvije strane jedni robuju gube ruke noge PO fabrikama garderobe I obucu da prehrane porodice a njihovi vrsnjaci placaju stotine dollara za te odjevne predmete.Quds wrote: 26 Feb 2026, 07:04A, Boga ti, koju to odjeću uzimaš, nešto što Amiši prave?rocko wrote: 26 Feb 2026, 04:40
Sarkazam moj Quds sarkazam
- rocko
- Inventar foruma

SAmo ovaj radQuds wrote: 26 Feb 2026, 07:04A, Boga ti, koju to odjeću uzimaš, nešto što Amiši prave?rocko wrote: 26 Feb 2026, 04:40

- Sioux
- Inventar foruma

- Has thanked: 1426 times
- Been thanked: 1759 times
- rocko
- Inventar foruma

Kazu I Putin je u Epsitn fajlovima, kukaju kaze Putin presrece dostvljace pizze, spasava pizza unistava pizzerie, veliki je problem a zabranio usvojenje ruske dijeca u inostranstvo.
- uvijek_kontra
- zmajček

- Mood:
- Has thanked: 8323 times
- Been thanked: 7408 times
- Status: Online
Pisali smo o ovome vec. Ovo se moze koristiti za unistavanje dokaza, a i ljudskog tijela. Psiho Epstein narucio 330 galona, stiglo mu dan ranije nego sto mu je FBI pokucao na vrata. Znaci, neko mu je javio.
Njegov prijatelj, isto u video, pokusao da proda kucu i nije mogao "due to acid damage" u kadi. Sta li je bilo u kadi pa su zaljevali tom kemikalijom?
Volim da cvjetam.. pored ovih alergičnih. 
- uvijek_kontra
- zmajček

- Mood:
Jedna od ispovijesti, stigla iz anonimne linije. To je trenutno jedini nacin da dodju do "redacted info". Bondi i slicni jos uvijek kazu da nema niceg za investigaciju...
Ako treba prijevod u kratkim crtama, napisacu.
1.dio.
Ako treba prijevod u kratkim crtama, napisacu.
1.dio.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Last edited by uvijek_kontra on 26 Feb 2026, 12:33, edited 1 time in total.
- uvijek_kontra
- zmajček

- Mood:
2.dio
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
- uvijek_kontra
- zmajček

- Mood:
U majlovima se koriste sifre nonstop, vec su neke pojasnili i objasnili. Evo primjer, sladoled. Sifra za sta? Ko jos nosi "sladoled" sa sobom iz USA do Pariza? Sick fuckers. Ovo je toliko bolestno. Ne mogu da vjerujem da i dalje stite upletene i zakrivaju im imena.
- rocko
- Inventar foruma

Optuzbe bez dokaza, onda vremenski period sto je najveca prepreka jer optuzeni mora biti u stanju da montira odbranu .uvijek_kontra wrote: 26 Feb 2026, 15:45 U majlovima se koriste sifre nonstop, vec su neke pojasnili i objasnili. Evo primjer, sladoled. Sifra za sta? Ko jos nosi "sladoled" sa sobom iz USA do Pariza? Sick fuckers. Ovo je toliko bolestno. Ne mogu da vjerujem da i dalje stite upletene i zakrivaju im imena.
A to je vrlo tesko kad Neko je optuzeni da je npr 1998 10-og Septembera pocinio djelo,
Dok se Andrew slikao sa Virginia bas ko I Bill pedofil.
Postavio Sam ti ranije sliku Virginia I andrewa ona ga tuzila I on se nagodio mnogo drugacija pravno situacija.
Last edited by rocko on 26 Feb 2026, 18:45, edited 2 times in total.
- ironman
- sirius

- Has thanked: 27504 times
- Been thanked: 28145 times
Osim gluposti.
MAGA ima jos jednu osobinu koja je krasi.
Obraz djon.
Pa kad se glupost ukombinuje sa obraz djonom. Dobijes pakost.
Jos jedna osobina luzera koji brane pedofile,silovatelje i fasiste..
Obraz djon.
dream of spring...
- rocko
- Inventar foruma

U epstinovom fajlovima sve Demokrata do demokrateironman wrote: 26 Feb 2026, 18:17 Osim gluposti.
Obraz djon.
Sve vicu perverznjak je uz perverznjaka mi smo epsrinova ovaj demokratska partija.
Jebo covjeka koji I'ma obraz , eto Okreni se pa. Vidi dokle su obrazli stigli a gdje su oni dzon obrazi .
Mani se ti ba zamarari Magom tebi su Karan , Ramini specijalci na 104 mijestu , trece entiteci stvarni.problem ..
Maga netreba biti na listi tvoih j problema ti imas 99 problema Ali maga nije jedan od njih niti je Veliki Trump.
Ja ocekujem protestere da izadju I protestuju sad ili je normalno jesti bebe doduse I Colbert je Imao uradak da je to budalastina kakvi satanisti kakvo jedenje I zrtvivanje beba.
Ili nece Demokrate da plate protestere kazu epstinovi fajlovi nisu vrijedni protests?
Nema vecih luzera od onih jadnika sto trose svoju energiju I uzrujavaju se oko volje naroda u drzavi u kojoj ni ko turisti nisu bili.
Dok ove druge ne da libo za njima nego neznaju da ovi postoje.
Valjda je to kompleks ovih iz malih drzavica, podsjecaju me na horoza djudju
- uvijek_kontra
- zmajček

- Mood:
I Turcija pokrenula istragu, samo USA i dalje nista.
- Lavlje_srce
- Alienka

- Has thanked: 4371 times
- Been thanked: 3243 times
1 galon = 3.7 litarauvijek_kontra wrote: 26 Feb 2026, 12:29
Pisali smo o ovome vec. Ovo se moze koristiti za unistavanje dokaza, a i ljudskog tijela. Psiho Epstein narucio 330 galona, stiglo mu dan ranije nego sto mu je FBI pokucao na vrata. Znaci, neko mu je javio.
Njegov prijatelj, isto u video, pokusao da proda kucu i nije mogao "due to acid damage" u kadi. Sta li je bilo u kadi pa su zaljevali tom kemikalijom?![]()
330 galona = 1221 litar
Majko mila.
Bože me sačuvaj i zakloni.
Jezivo, jezivo.
Memento Mori
You don’t have a soul. You are a Soul. You have a body. ~C.S.Lewis~
I don't need nobody
And I don't fear nobody
I don't call nobody but you
My One & Only.
You don’t have a soul. You are a Soul. You have a body. ~C.S.Lewis~
I don't need nobody
And I don't fear nobody
I don't call nobody but you
My One & Only.
- rocko
- Inventar foruma

Najbolje je kad probaju to opravdati ma eto trebalo mu za osmozu da procisti vodu.Lavlje_srce wrote: 26 Feb 2026, 21:151 galon = 3.7 litarauvijek_kontra wrote: 26 Feb 2026, 12:29
Njegov prijatelj, isto u video, pokusao da proda kucu i nije mogao "due to acid damage" u kadi. Sta li je bilo u kadi pa su zaljevali tom kemikalijom?![]()
330 galona = 1221 litar
Majko mila.
Bože me sačuvaj i zakloni.
Jezivo, jezivo.
U jednom email kaze da je za rodjendan General Petraeus dao mu ( Epstinu) dva helikoptera da Iz njih lovi Afghanistanske farmer.
Petraeusje je umirovljeni general I direktor CIA Koji je smijenjen jer je ovoj na slici odao povjerlijive podatke dok SE "zabavljao" da njom kao ozenjen covjek . Jel SE Tako kaze kulturno za kurvanje?
Cekaj dok doznamo da je Epstin snajperisao PO Sarajevu.
- ironman
- sirius

- Has thanked: 27504 times
- Been thanked: 28145 times
- uvijek_kontra
- zmajček

- Mood:
Hillary Clinton je ušla na saslušanje o Jeffreyju Epsteinu koje vode republikanci i pretvorila ga u pravu lekciju o razotkrivanju licemjerja, a GOP nema koga kriviti osim sebe.
Bivša državna sekretarka danas je sjedila pred Odborom za nadzor Predstavničkog doma, po sudskom pozivu i pod prijetnjom optužbi za nepoštivanje suda, za ono što je nazvala „partizanskim političkim teatrom“. Nikada nije upoznala Epsteina. Nikada nije letjela njegovim avionom. Nikada nije posjetila njegove nekretnine. To je rekla pod zakletvom i izazvala republikance da pronađu i najmanji dokaz suprotnog.
Zatim je krenula u napad.
Izazvala je odbor da pod zakletvu pozove čovjeka koji se u Epsteinovim dosjeima pojavljuje na desetine hiljada puta: Donald Trump. Clinton je poručila članovima odbora da, ako su zaista ozbiljni u traženju istine, ne bi trebali tražiti odgovore od aktuelnog predsjednika putem izjava za medije, već bi ga trebali direktno ispitati, pod zakletvom.
Njeno tempiranje nije moglo biti pogubnije.
Samo dva dana ranije, NPR je objavio istragu koja otkriva da je Trumpovo Ministarstvo pravde zadržalo više od 50 stranica bilješki FBI intervjua koji se odnose na ženu koja tvrdi da ju je Trump seksualno zlostavljao dok je bila maloljetna — dokumente koji su po zakonu morali biti objavljeni prema Zakonu o transparentnosti Epsteinovih dosjea.
NBC News je potvrdio da bilješke sa tri od četiri FBI intervjua s ovom tužiteljicom nikada nisu objavljene.
Tako su republikanci doveli pred Kongres ženu bez ikakve veze s Epsteinom, dok Ministarstvo pravde aktuelnog predsjednika aktivno prikriva dokaze o njemu. Zastupnik Robert Garcia, vodeći demokrata u odboru, nazvao je to „prikrivanjem iz Bijele kuće“ i zatražio da državna tužiteljica Pam Bondi objasni zašto se ti dosjei skrivaju.
U međuvremenu, najmanje pola tuceta aktuelnih zvaničnika Trumpove administracije pojavljuje se u Epsteinovim dosjeima, a sam Trump se spominje hiljadama puta. Ali naravno, hajde da ispitujemo ženu koja tog čovjeka nikada nije ni upoznala.
Jedan demokrata iz Virginije u odboru to je savršeno sažeo: ne postoji nijedan dokaz — „nula, ništa, ama baš ništa“ — da je Clinton imala bilo kakva saznanja o Epsteinovim zločinima.
Hillary Clinton je već bila u ovakvoj situaciji. Sjedila je devet sati tokom saslušanja o Benghazi attack i izašla još jača. Ovaj put joj nije trebalo ni devet sati da razotkrije ono što su svi već znali: poziv dolazi iz same kuće.
Bivša državna sekretarka danas je sjedila pred Odborom za nadzor Predstavničkog doma, po sudskom pozivu i pod prijetnjom optužbi za nepoštivanje suda, za ono što je nazvala „partizanskim političkim teatrom“. Nikada nije upoznala Epsteina. Nikada nije letjela njegovim avionom. Nikada nije posjetila njegove nekretnine. To je rekla pod zakletvom i izazvala republikance da pronađu i najmanji dokaz suprotnog.
Zatim je krenula u napad.
Izazvala je odbor da pod zakletvu pozove čovjeka koji se u Epsteinovim dosjeima pojavljuje na desetine hiljada puta: Donald Trump. Clinton je poručila članovima odbora da, ako su zaista ozbiljni u traženju istine, ne bi trebali tražiti odgovore od aktuelnog predsjednika putem izjava za medije, već bi ga trebali direktno ispitati, pod zakletvom.
Njeno tempiranje nije moglo biti pogubnije.
Samo dva dana ranije, NPR je objavio istragu koja otkriva da je Trumpovo Ministarstvo pravde zadržalo više od 50 stranica bilješki FBI intervjua koji se odnose na ženu koja tvrdi da ju je Trump seksualno zlostavljao dok je bila maloljetna — dokumente koji su po zakonu morali biti objavljeni prema Zakonu o transparentnosti Epsteinovih dosjea.
NBC News je potvrdio da bilješke sa tri od četiri FBI intervjua s ovom tužiteljicom nikada nisu objavljene.
Tako su republikanci doveli pred Kongres ženu bez ikakve veze s Epsteinom, dok Ministarstvo pravde aktuelnog predsjednika aktivno prikriva dokaze o njemu. Zastupnik Robert Garcia, vodeći demokrata u odboru, nazvao je to „prikrivanjem iz Bijele kuće“ i zatražio da državna tužiteljica Pam Bondi objasni zašto se ti dosjei skrivaju.
U međuvremenu, najmanje pola tuceta aktuelnih zvaničnika Trumpove administracije pojavljuje se u Epsteinovim dosjeima, a sam Trump se spominje hiljadama puta. Ali naravno, hajde da ispitujemo ženu koja tog čovjeka nikada nije ni upoznala.
Jedan demokrata iz Virginije u odboru to je savršeno sažeo: ne postoji nijedan dokaz — „nula, ništa, ama baš ništa“ — da je Clinton imala bilo kakva saznanja o Epsteinovim zločinima.
Hillary Clinton je već bila u ovakvoj situaciji. Sjedila je devet sati tokom saslušanja o Benghazi attack i izašla još jača. Ovaj put joj nije trebalo ni devet sati da razotkrije ono što su svi već znali: poziv dolazi iz same kuće.
- uvijek_kontra
- zmajček

- Mood:
Bar se ljudi trude da urade nesto. Postavljala sam vec ovo. Ljudi bombarduju institucije emailima i porukama, neki protestuju ispred zgrada i mnogo ih je vec izgubilo poslove, ukljucujuci ovog gada prokletog. Ali to nije i ne smije biti dovoljno.