Ti druze nemas blage veze sta je amerika.tuzlak1212 wrote: 23 Jan 2026, 08:32 ja to ovdje pokusavam objasnit vec barem godinu dana, al ja kad bi napisao da je nebo plavo B bi me zbog tog nazvao rusofilom
neki dan sam napisao, kad budes placao pileci file 15KM izvadi Obaminu sliku i poljubi je
to sto se neki boje da ce nas sutra satrat zbog Trumpovog loseg spasavanja Amerike ne znaci da je Trump nesto kriv nama licno
Trump samo naglo trga neke flastere pa koliko god da zaboli, nije ovo nista Trump imenom i intelektom to je pozadinska masinerija koja cupa svoje interese i spasavaju sta se spasit da
svako s imalo mozga i po akcijama amerike moze zakljucit da je amerika svjesna da su u opasnoj nizbrdici, al nekima treba jos mnogo mjeseci dokaza da dodju do tog zakljucka
sinoc slusam neki lik kaze da je Amerika na zadnjim nogama pred banktor, pentagon je povecao za 50% troskove a nema zarada nidje
al ja se pitam da li ce Njemacka pocet u narednih par godina trgovati u brics valuti i da li ce Njemacka odustajat od Eura i petrol dolara u nekim trgovinama, smijel ko gledat u buducnost s ovim![]()
I moli boga da je ne upoznas.