I kod mene je tepsija ostala prazna!Divlja_u_srcu wrote:
To su pitice, burek je pitac![]()
Zeleni, da znas da je tepsija ostala prazna
Jesam se najeo, mašala, mašala.
Moderator: VIP

I kod mene je tepsija ostala prazna!Divlja_u_srcu wrote:
To su pitice, burek je pitac![]()
Zeleni, da znas da je tepsija ostala prazna

Mala_Mu wrote:Za gledanje filmova serija , na googlu jeste instalirali onaj dodatak , majmuna sta vec?
Na jednoj stranici gledala seriju , al nema nastavka , pronasla na drugoj al trazi mi dodatke
Nole wrote:pogled na Peking iz ofisa moje ćerke koja je danas čak drugi dan na posluMala_Mu wrote:Evo Nole, tek vidjeh poruku..
Srceeee ja hoću, još samo ti da pristaneš

e super, onda cu instalirati..Krokodil Behko wrote:Mala_Mu wrote:Za gledanje filmova serija , na googlu jeste instalirali onaj dodatak , majmuna sta vec?
Na jednoj stranici gledala seriju , al nema nastavka , pronasla na drugoj al trazi mi dodatke
Instaliraj slobodno, to ima i na mom laptopu i nema nekih problema.
Java je otišla u historiju i moraš imati druge dodatke/ekstenzije, da ib gledala, a ugođaj je i bolji, jer nema one glupe obavijesti, da nisi instalirala javu, a jesi.

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

Možda prođeš uz neki remontChloe wrote:Kući su me dočekali majstori, mužu se nešto radijatori ne dopadaju pa ih mijenja.
Kako je krenuo, tačno me strah šta će
biti sa mnom.

Eee, možda je on već našao novu hanumu pa po njenoj volji mijenja radijatore. Ništa nije nemoguće.storm wrote:Možda prođeš uz neki remontChloe wrote:Kući su me dočekali majstori, mužu se nešto radijatori ne dopadaju pa ih mijenja.
biti sa mnom.
(mogao je i na radijatorima samo ventile mijenjat i špricnut ih u lakirnici)
greeneyes wrote:Eee, možda je on već našao novu hanumu pa po njenoj volji mijenja radijatore. Ništa nije nemoguće.storm wrote:Možda prođeš uz neki remontChloe wrote:Kući su me dočekali majstori, mužu se nešto radijatori ne dopadaju pa ih mijenja.
biti sa mnom.
(mogao je i na radijatorima samo ventile mijenjat i špricnut ih u lakirnici)

Mi smo tu (unutra šuplje, a okolo praznogreeneyes wrote:Neka, treba je neko pripremiti za morebitno razočarenje. Ne brini se, Chloe, imaš nas.

Blago meni ...storm wrote:Mi smo tu (unutra šuplje, a okolo praznogreeneyes wrote:Neka, treba je neko pripremiti za morebitno razočarenje. Ne brini se, Chloe, imaš nas.)
Ajd...lako za nas...gadno je kad je i sa frendovima u reali takoChloe wrote:Blago meni ...storm wrote:Mi smo tu (unutra šuplje, a okolo praznogreeneyes wrote:Neka, treba je neko pripremiti za morebitno razočarenje. Ne brini se, Chloe, imaš nas.)