Pravi opis Demokrata I liberala
Jos samo fali "Orange Man Bad"
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo

POREMEĆENA OSOBA SA NISKIM IQ-om" Tramp udario na Roberta De Nira, izvređao ga kao nikad pre

Sioux wrote: 27 Feb 2026, 07:52POREMEĆENA OSOBA SA NISKIM IQ-om" Tramp udario na Roberta De Nira, izvređao ga kao nikad pre

On je politicar, Mali Marko izgubio I PO Staroj poslovici Ako ih nemozes pobijediti pridruzim SE , vidio I on STA narod hoce.Masamune wrote: 27 Feb 2026, 08:19 Meni ovaj Rubio liči na lika koji mrzi MAGA od početka i ono u šta se pretvorio, ali je morao igrati kako veliki kaže. Sve dok ne pukne.

Zamisli kakav je osjećaj, uopšte ne vjerovati u bilo šta što govoriš, radiš... a sve za neku korist. Kako ljudi mogu uopšte tako živjeti? Takvih je i u administraciji i u vladi mnogo. Ljige.Masamune wrote: 27 Feb 2026, 08:19 Meni ovaj Rubio liči na lika koji mrzi MAGA od početka i ono u šta se pretvorio, ali je morao igrati kako veliki kaže. Sve dok ne pukne.

Dzaba mu bilo sto je guro Bajdna pa poslije Kamalu boli koga kurac STA zabavljac Koji je morao platiti sudsku presudu svojoj asistentici Koju je zlostavljao misli.Sioux wrote: 27 Feb 2026, 07:52POREMEĆENA OSOBA SA NISKIM IQ-om" Tramp udario na Roberta De Nira, izvređao ga kao nikad pre

Pa ljudski je grijesti sjecam SE Drug Tito je govorio :"Svi grijese pa I ja grijesim drugovi" ko kaze da on nevjeruje u to mozda u pocetku kad je bio jedan od kandidata za Republikanskog kandidata za Predsjednika USA je srao protiv Velikog Trumpa j... ga predizborna kampanja poslije kao dobri Republikanac stavio je Ameriku, Americki Narod I Republikansku Partiju ispred licnih ambicija.Quds wrote: 27 Feb 2026, 08:34Zamisli kakav je osjećaj, uopšte ne vjerovati u bilo šta što govoriš, radiš... a sve za neku korist. Kako ljudi mogu uopšte tako živjeti? Takvih je i u administraciji i u vladi mnogo. Ljige.Masamune wrote: 27 Feb 2026, 08:19 Meni ovaj Rubio liči na lika koji mrzi MAGA od početka i ono u šta se pretvorio, ali je morao igrati kako veliki kaže. Sve dok ne pukne.

Američki narod... daj ba, idi lezi.rocko wrote: 27 Feb 2026, 08:37Pa ljudski je grijesti sjecam SE Drug Tito je govorio :"Svi grijese pa I ja grijesim drugovi" ko kaze da on nevjeruje u to mozda u pocetku kad je bio jedan od kandidata za Republikanskog kandidata za Predsjednika USA je srao protiv Velikog Trumpa j... ga predizborna kampanja poslije kao dobri Republikanac stavio je Ameriku, Americki Narod I Republikansku Partiju ispred licnih ambicija.Quds wrote: 27 Feb 2026, 08:34
Zamisli kakav je osjećaj, uopšte ne vjerovati u bilo šta što govoriš, radiš... a sve za neku korist. Kako ljudi mogu uopšte tako živjeti? Takvih je i u administraciji i u vladi mnogo. Ljige.

Cekam Sabah SA sejtanomQuds wrote: 27 Feb 2026, 08:40Američki narod... daj ba, idi lezi.rocko wrote: 27 Feb 2026, 08:37
Pa ljudski je grijesti sjecam SE Drug Tito je govorio :"Svi grijese pa I ja grijesim drugovi" ko kaze da on nevjeruje u to mozda u pocetku kad je bio jedan od kandidata za Republikanskog kandidata za Predsjednika USA je srao protiv Velikog Trumpa j... ga predizborna kampanja poslije kao dobri Republikanac stavio je Ameriku, Americki Narod I Republikansku Partiju ispred licnih ambicija.

Kaje Hilary ja tog Epstina nisam znala Al kaze mi Bill da je pravio samo takve zurke njih dvojica su bili nerazdvojni , Billi je kaje jedno 30 puta letao na njegovom avion, on je Billia u Bijeloj Kuci podsjetio 17 puta a kakvo je kaze Bill I'mo Epsitn ostrvo.

Neznas ti sta je istina kada bi te za gujicu ujela ti ponavljas propagandu kao sto rekoh internet napravio globalna selo samo sto ti Jos nisi ni na kilometer do tog sela dosaoironman wrote: 27 Feb 2026, 08:37 MAGAmoroni.
Ko zna sta je Borg ..e tjt.
Kazes lunaticima istinu..njima nesta klikne u glavi i matica samo pokrene nesto deseto kao distrakciju ..kako to zivi uopce,kakvi su to ljudi il neljudi![]()

Sta židovi hoce,kakav narod kakvi bakraci,vi kao glasaci nebitno kojeg tabora ste bitni kao prist na guzici.rocko wrote: 27 Feb 2026, 08:31On je politicar, Mali Marko izgubio I PO Staroj poslovici Ako ih nemozes pobijediti pridruzim SE , vidio I on STA narod hoce.Masamune wrote: 27 Feb 2026, 08:19 Meni ovaj Rubio liči na lika koji mrzi MAGA od početka i ono u šta se pretvorio, ali je morao igrati kako veliki kaže. Sve dok ne pukne.

I oni su dio Americkig narodaharlekin wrote: 27 Feb 2026, 17:18Sta židovi hoce,kakav narod kakvi bakraci,vi kao glasaci nebitno kojeg tabora ste bitni kao prist na guzici.rocko wrote: 27 Feb 2026, 08:31
On je politicar, Mali Marko izgubio I PO Staroj poslovici Ako ih nemozes pobijediti pridruzim SE , vidio I on STA narod hoce.
Židovi su vam gazde,židov kad kaze skoci bijela kuca skace nebitno tko je njoj,kad kaze laj predsjedik laje,veliki Trump nije izuzetak,obicno poslusno pseto.

Users browsing this forum: tuzlak1212 and 13 guests