Amerika vs Evropa - gdje je bolje?
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
- Maja
- Administrator

- Has thanked: 8570 times
- Been thanked: 20359 times
- Status: Offline
Re: Amerika vs Evropa - gdje je bolje?
Ko o cemu Matan o useljenicima, migrantima. Kako bi se tek ponasao da je autohtoni austrijanac
- rocko
- Inventar foruma

- Has thanked: 296 times
- Been thanked: 197 times
Jer ja Sam jedan od Nas koji su Dali mandat Velikom Trumpu ( da nije bilo Nas nebi on bio Predsjednik I nebi mogao ukinuti nista, mi Koji volimo ovu zemlju , zar ti nisu objasnili mi smo Kult I imamo hive mind?)Maja wrote: 28 Feb 2026, 01:43Zasto pises "ukinuli smo" i "mi"rocko wrote: 27 Feb 2026, 21:21
Normalno to pokazuje da je Velikog Trumpa politika efektivna, umjesto da ti ICE dodje na vrata , fino SE prijavis za samodeportaciju dobijes 1000 dollara PO osobi za Bozic I Novu godinu bilo 3000 dollara PO osobi, I Jos svakom placena karta , a granica zatvorena nemoze ptica uci Bez odobrenja a ukinuli smo izdavanje viza za kojekakve bjelosvjestkse hale od drzava
Kome nije ovdje lijepo bujrum gdje je ljepse mi nikoga NE zadrzavamo , hos mahat meksickom zastavom u USA , ides u Mexico masi kartelima zastavom popravi svoju zemlju stas u zemlji gdje ti nije lijepo
- rocko
- Inventar foruma

Matan ti je europejac iz Sredisnje Bosne iz Lasvanske Doline kaje budila ga zvona franjevackih manastira, moze biti da SI Nas pomijesala,Maja wrote: 28 Feb 2026, 01:46 Ko o cemu Matan o useljenicima, migrantima. Kako bi se tek ponasao da je autohtoni austrijanac
- Maja
- Administrator

- Has thanked: 8570 times
- Been thanked: 20359 times
- rocko
- Inventar foruma

Jesi ti nastavnice Bosanskog?
Ako nisi Mali savjet ljudi Koji koriguju tudju gramatiku a ne predaju Bosanski Ili srpsko hrvatski jezik SE prezentiraju kao malogradjani jer to je uobicajeno Kod malogradjana Koji SE stide svoga podrijetla , ja Sam samo covjek iz kasabe u Koju SE unilazi ( gramaticki ispravno PO Kljajicu)
Mada Mislim da je to Kod tebe bilo instiktivno zaparalo ti oci to nebi
- rocko
- Inventar foruma

U te zemlje su dosli oni fini, mirni ljudi, u USA sve sto je doslo I opstalo je namazano do jaja, prirodna selekcija , za to ja kazem NEMA finih ljudi od Amerikanaca Al NEMA ni krvolocnijh Ako zatreba.Matan wrote: 27 Feb 2026, 21:56 Ali gledati Ameriku i reci da nisu normalni, je bezvezno..
kad se Amerika sastoji od useljenika..
znaci nije od Amerike, vec je do ostali..
Fude i slicni..![]()
- rocko
- Inventar foruma

sto jel ti to napokon qurac nije vise u ustima,ironman wrote: 27 Feb 2026, 09:51 Samo glup,to smo juce zakljucili..a i kako glup da se ne ponavljam![]()
da sumiramo covjek zivi u Bosni brine SE drzavom u Koju ni ko turista nije dosao, Velikacki Trump je Predsjednik, demokrati unisteni. Rusi napreduju PO Ukrajini, nista od Ukrajinske Pobjede,
Imas stvarne probleme Specijalna Jedinica FMUP 104 od mogucih 109. Vojska I vojni rok nepostoje vec 20 godina, 20 genereacija ljudi koji nisu sluzili to se zove uzgoj kurbana, da nepricamo o korupciji u drzavi u kojoj zivis ( ja svaki 1001 post udjem na Neku temu Bosna , sta cu ja pametovati osim da navedem fakte nekom ko zivi tamo , Moja domovina Al Meni je najveci problem da mi Hasko ofarba ogradu oko kuce u Bosni )
Rekao Sam ti vec ti si zivi primijer palamuda I mazohiste.
Usmijeri energiju na popravljanje situacije gdje zivis, nemoj one ja I to radim, svaki minut Koji potrosis na USA , Ukrajinu, Rusiju je minut manje Koji mozes potrositi na popravljanje situacije u Bosni.
- Matan
- Sila nečista

- Has thanked: 4028 times
- Been thanked: 7459 times
Ne razumijes ti poentu...Maja wrote: 28 Feb 2026, 01:46 Ko o cemu Matan o useljenicima, migrantima. Kako bi se tek ponasao da je autohtoni austrijanac
Zasto konja tuces sine, kad i drugi cura ima..