AMERIKA
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
- Fuddo
- Maliciozni seronja

- Has thanked: 14802 times
- Been thanked: 25280 times
- Status: Online
- rocko
- Inventar foruma

- Has thanked: 296 times
- Been thanked: 197 times
- Status: Offline
Re: AMERIKA
a ona stvarno I'ma utjecaja na ekonomiju, glavna za ekonomski razvoj ,
Dzaba kreccis moj Fuddara navuko ih Velikacki Trump ko klenove
a jebo te Ako mi nedodje da SE I ja kandidujem za kongresmen poziciju , sjedis PO cijeli Dan u kafiteriji a para ide i onda s vremena na vrijeme glasas.
Last edited by rocko on 28 Feb 2026, 05:24, edited 1 time in total.
- Fuddo
- Maliciozni seronja

- Has thanked: 14802 times
- Been thanked: 25280 times
- Status: Online
- Laser
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Mood:
- Has thanked: 1406 times
- Been thanked: 4662 times
Ti si bjesniji od bijesnog psa.rocko wrote: 27 Feb 2026, 08:41Pa nikad nismo mi ni tvrdili drugacije, Malo lagali da dobijemo legalnost j... ga teska vremena , rekao Sam ti to je bilo lekcija da u Petrol Dollar SE nedira a trebala nam je nafta u tom periodu I kostalo Nas je Al Nas Niko nije mogao ucjenjivati dok nismo stabilozovali nase Trziste SA naftom, da nismo otisli u Iraq tvoja djeca bi SE smrzavala u zimu 2004 a ti bi gladovo jer nebi mogao otici na posao osim na "pacikletu" zato reci hvala.Quds wrote: 27 Feb 2026, 08:31
Bez da gledam video, jesi li ti ponosan na ovo, i nakon što AMA BAŠ SVAKO u Americi zna da je taj rat, agresija na Irak, stvorena na lažima? Da Irak nije imao veze ni sa čim ili bilo kim u vezi 9/11? I nakon što vidiš da je sve to sada svima jasno? Znaš li koliko nevinih ljudi strada?
U ovom slučaju, ovo je bilo četništvo gore od onog u BiH.
j... ga umiru nevini svaki Dan ,
Cetnici ideoloski I iz mrznje ubijaju, mi sracunato Ono ekonomska racunica NEMA osjecanja, Niti ih volis niti ih mrzis Ono na pogresnom mijestu u pogresno vrijeme.
Sve se rađa radi smrti, sve se gradi radi rušenja.
- rocko
- Inventar foruma

Jok NEMA tu osjecaja samo mission , mission always comes firstLaser wrote: 27 Feb 2026, 22:18Ti si bjesniji od bijesnog psa.rocko wrote: 27 Feb 2026, 08:41
Pa nikad nismo mi ni tvrdili drugacije, Malo lagali da dobijemo legalnost j... ga teska vremena , rekao Sam ti to je bilo lekcija da u Petrol Dollar SE nedira a trebala nam je nafta u tom periodu I kostalo Nas je Al Nas Niko nije mogao ucjenjivati dok nismo stabilozovali nase Trziste SA naftom, da nismo otisli u Iraq tvoja djeca bi SE smrzavala u zimu 2004 a ti bi gladovo jer nebi mogao otici na posao osim na "pacikletu" zato reci hvala.
j... ga umiru nevini svaki Dan ,
Cetnici ideoloski I iz mrznje ubijaju, mi sracunato Ono ekonomska racunica NEMA osjecanja, Niti ih volis niti ih mrzis Ono na pogresnom mijestu u pogresno vrijeme.![]()
I am an American Soldier.
I am a warrior and a member of a team.
I serve the people of the United States, and live the Army Values.
I will always place the mission first.
I will never accept defeat.
I will never quit.
I will never leave a fallen comrade.
I am disciplined, physically and mentally tough, trained and proficient in my warrior tasks and drills.
I always maintain my arms, my equipment and myself.
I am an expert and I am a professional.
I stand ready to deploy, engage, and destroy, the enemies of the United States of America in close combat.
I am a guardian of freedom and the American way of life.
I am an American Soldier.
- rocko
- Inventar foruma

Ma libo I nju I mene racku , ona kelpa lovu ja SE zajebavam a ti I ja svojim parama placamo njenu platu al bar nije gabor kakvim gaborim idu nase pare bar ona je 6.5/10

- rocko
- Inventar foruma

Gledaj ove pametnice a sanja da bude radnog naroda predcjednica pokazala koliko je politički nepismena , jebo ti nas kad Nas vake pametnice predstavljaju
- uvijek_kontra
- zmajček

- Mood:
- Has thanked: 8349 times
- Been thanked: 7449 times
Izgleda da ono rockovo, da se ljudi sa dokumentima nemaju cega bojat, ipak ne pije vodu. Rocko, ako slucajno tebe zgrabe, prvo im reci da si ih branio i podrzavao na bos. forumu. 
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Volim da cvjetam.. pored ovih alergičnih. 
- Quds
- Aktivni forumaš

- Has thanked: 4159 times
- Been thanked: 1732 times
Još ako bude išta slagao na aplikaciji za useljenje...ode i peMzija uz protjerivanje, jaoooo.uvijek_kontra wrote: 28 Feb 2026, 08:05 Izgleda da ono rockovo, da se ljudi sa dokumentima nemaju cega bojat, ipak ne pije vodu. Rocko, ako slucajno tebe zgrabe, prvo im reci da si ih branio i podrzavao na bos. forumu.![]()
- rocko
- Inventar foruma

Nije ovaj uhapsen radi dokumenata nego ometanje Federalnih Agenata I sto je probao proci kroz njih ( potencijalno ih zgazit vozilom) to sto nije Jos dobio poziv na sud neznaci da nece. jer zandari NE pozivaju na sud nego predaju predmet tuziocu u ovom slucaju Federalni sud. i onda dodje poziv na rociste.uvijek_kontra wrote: 28 Feb 2026, 08:05 Izgleda da ono rockovo, da se ljudi sa dokumentima nemaju cega bojat, ipak ne pije vodu. Rocko, ako slucajno tebe zgrabe, prvo im reci da si ih branio i podrzavao na bos. forumu.![]()
- rocko
- Inventar foruma

Quds wrote: 28 Feb 2026, 08:10Još ako bude išta slagao na aplikaciji za useljenje...ode i peMzija uz protjerivanje, jaoooo.uvijek_kontra wrote: 28 Feb 2026, 08:05 Izgleda da ono rockovo, da se ljudi sa dokumentima nemaju cega bojat, ipak ne pije vodu. Rocko, ako slucajno tebe zgrabe, prvo im reci da si ih branio i podrzavao na bos. forumu.![]()
![]()
A to ti o sebi pricas , STA si lagao da SI logoras, ili da SI krstena dusa?
zaboravljas da ja drzim I Dan danas top secret clearance
Last edited by rocko on 28 Feb 2026, 09:09, edited 1 time in total.
- Quds
- Aktivni forumaš

- rocko
- Inventar foruma

Mozda da SE to provjeriti , te potvrde su sumnjive, od crveno krsta mnogo SE tu mutilo , samo ko je iz logora na autobusom crvenog krsta izveden NE Treba SE bojati.
- Quds
- Aktivni forumaš

Bože sačuvaj... je li ti po defaultu misliš da svako laže, kao što se Tramp izlaga maloprije? Iz kog bih razloga lagao o nečemu takvom, potpuno nekorisna informacija za forum. Ali, ti to pomenu pa i rekoh. Malo je muškaraca iz mog mjesta izbjeglo to zlo.
Last edited by Quds on 28 Feb 2026, 09:15, edited 2 times in total.
- Quds
- Aktivni forumaš

- rocko
- Inventar foruma

Vrati SE procitaj STA si napisao a iz mog dosadasnjeg iskustva Sam naucio da uobicajeno ljudi mjere svijet PO sebi za lopova svi drugi su lopova, za kurvu sve druge su sigurno kurve, kad napise Neko Ako je lagao na papirima onda SE namece kao zakljucak da je jedan lagao na papirima I mislli da su svi ostali lagali na papirima.Quds wrote: 28 Feb 2026, 09:14Bože sačuvaj... je li ti po defaultu misliš da svako laže, kao što se Tramp izlaga maloprije? Iz kog bih razloga lagao o nečemu takvom, potpuno nekorisna informacija za forum. Ali, ti to pomenu pa i rekoh. Malo je muškaraca iz mog mjesta izbjeglo to zlo.rocko wrote: 28 Feb 2026, 09:10
Mozda da SE to provjeriti , te potvrde su sumnjive, od crveno krsta mnogo SE tu mutilo , samo ko je iz logora na autobusom crvenog krsta izveden NE Treba SE bojati.
Jer ti stvarno neznas Kako Sam ja dosao u USA,
Ali Malo zvuci pakosno I zlonamjerno sto Meni ne ide u glavu da poslije svega sto Nas je snaslo da ljudi mogu biti zli I mrziti svoga Bosnjaka ma I Bosanca radi Trumpa, Bajdena, Klintona,Zelinskog , Putina, bilo koje picke materine , sto kaze jedan moj dobar ahbab kakvi smo Malo Nas je I snaslo.