Iran
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
- Rum
- Sebijin pulen

- Mood:
- Has thanked: 41974 times
- Been thanked: 28816 times
- Status: Offline
- ElTriconi
- Đulaga

- Mood:
- Has thanked: 58531 times
- Been thanked: 10491 times
- ironman
- sirius

- Has thanked: 27552 times
- Been thanked: 28217 times
Re: Iran
A ybomajku pa nece na 20 maraka litar otic..nabijaju se u guzvu da ustede 5 maraka na rezervaru 
dream of spring...
- HAVANA
- Penzioner

- Has thanked: 2981 times
- Been thanked: 24711 times
- Status: Online
- Melek
- Deer Hunter

- Has thanked: 4619 times
- Been thanked: 3647 times
Ne znam baš. Da je tako, Kina bi raskužila Tajvan već drugog sata ovog udara na Iran. A ako se to ne desi (a vjerovatno neće) onda to potvrdjuje tezu da oni Kinu mogu povuć samo za neku tamo stvar i da je ovo samo cionistička akcija.Duminjo wrote: 28 Feb 2026, 20:58Pa ovo i jest napad na Kinu.Melek wrote: 28 Feb 2026, 18:37 Zakasnili su oni s Kinom. To je gotovo.
A ovo sa Iranom je izraelski diktat. Ameri se tamo blamiraju jer im ćifut drži vrhušku za muda. Što preko epštinovih fajlova što financijski.
Ciljaju Iran a pucaju po Kini.
Zavrnulo pipu iz Venezuele, treba sad zavrnuti pipu iz Irana i Kinezi u govnima, ostaju im resursi iz Rusije.
Doduše, Putko moze isto trljat ruke. Nije se izgleda dzaba ovoliko druzio sa Trumpom u zadnje vrijeme. Vidjecemo kako ce Rusi pogurati iIrance ili ce se maknuti u stranu i srcano pozivati na deeskalaciju. Nesto slicno ko i Erdogan. Sve nemojte braco a ovamo ispod stola "gdje sam ja tu".
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Intelligent people ignore.
Strong people forgive.
Intelligent people ignore.
- ElTriconi
- Đulaga

- Mood:
- Has thanked: 58531 times
- Been thanked: 10491 times
- tuzlak1212
- Inventar foruma

- Has thanked: 978 times
- Been thanked: 1474 times
Haman i ovaj Americki patriot sistem skroz slabo zaustavlja Iranske rakete, jedva ikad ista pogodi
Sve ukazuje da oni u istocnoj Evropi nece skoro nista zaustavit ako bi Rusi ispaljivali
Ni jedan defanzivni sistem se nije pokazao dobrim
Sve ukazuje da oni u istocnoj Evropi nece skoro nista zaustavit ako bi Rusi ispaljivali
- Matan
- Sila nečista

- Has thanked: 4028 times
- Been thanked: 7459 times
Pa normala da ih ne mozes sve zaustaviti..tuzlak1212 wrote: 28 Feb 2026, 21:42 Haman i ovaj Americki patriot sistem skroz slabo zaustavlja Iranske rakete, jedva ikad ista pogodi
jedino da uzvratis visom mjerom..
Zasto konja tuces sine, kad i drugi cura ima..
- Duminjo
- Urednik foruma

- Has thanked: 2888 times
- Been thanked: 9086 times
Ne slazemo se.tuzlak1212 wrote: 28 Feb 2026, 21:18 Napisao sam ti koliko je ta pipa velika
A Amerima treba da Kina ima naftu jednako ko i sami Kinezi jer jedni od drugih ovise
Smeta Izraelu Iran jer Iran vec decenijama vojno snadbjeva sve njegove neprijatelje u regiji, plus dobro im dodje sto ce Iran malo unistit ove "partnerske" arape, ugodno s korisnim
Mislim da je ta pipa puno deblja, pogotovo kada je gas u pitanju.
Izrael, osim ponekad hezbollaha, nema neprijatelje. Svi su im se naguzili.
I da sruse Iran do temelja, Izrael ce imati tj stvoriti isto neke neprijatelje koje ce vec neko drugi naoruzati.
- Duminjo
- Urednik foruma

Ma jbo Tajvan.. prica za narodne mase.Melek wrote: 28 Feb 2026, 21:33Ne znam baš. Da je tako, Kina bi raskužila Tajvan već drugog sata ovog udara na Iran. A ako se to ne desi (a vjerovatno neće) onda to potvrdjuje tezu da oni Kinu mogu povuć samo za neku tamo stvar i da je ovo samo cionistička akcija.Duminjo wrote: 28 Feb 2026, 20:58
Pa ovo i jest napad na Kinu.
Zavrnulo pipu iz Venezuele, treba sad zavrnuti pipu iz Irana i Kinezi u govnima, ostaju im resursi iz Rusije.
Doduše, Putko moze isto trljat ruke. Nije se izgleda dzaba ovoliko druzio sa Trumpom u zadnje vrijeme. Vidjecemo kako ce Rusi pogurati iIrance ili ce se maknuti u stranu i srcano pozivati na deeskalaciju. Nesto slicno ko i Erdogan. Sve nemojte braco a ovamo ispod stola "gdje sam ja tu".
Bitniji im je Iran
- Matan
- Sila nečista

Nisu problem ni Izrael ni Iran..
problem su resursi i kad ih neko pokusa staviti pod kontrolu..
e onda tu stupa pravo jaceg..
ako mali pokusava nesto diktirati, dodje jaci i stariji pa mu odvali cusku i da na znanje ko je gazda..
tako covjek funkcionira..
vec stoljecima..
problem su resursi i kad ih neko pokusa staviti pod kontrolu..
e onda tu stupa pravo jaceg..
ako mali pokusava nesto diktirati, dodje jaci i stariji pa mu odvali cusku i da na znanje ko je gazda..
tako covjek funkcionira..
vec stoljecima..
- Matan
- Sila nečista

Iran je birajuci sebi partnere medju Rusima ili Kinezima, sam sebi presudio...
da je bilo pameti, da igraju na Amere, mogli su vladati tim prostorima..
ali, igrajuci za raju i zanemarujuci taktiku, zavrsice u nizerazrednom rangu..
da je bilo pameti, da igraju na Amere, mogli su vladati tim prostorima..
ali, igrajuci za raju i zanemarujuci taktiku, zavrsice u nizerazrednom rangu..
- rocko
- Inventar foruma

- Has thanked: 296 times
- Been thanked: 197 times
MataneMatan wrote: 28 Feb 2026, 15:56 I drug Seselj, zdusno podrzava Iranski slobdarski rezim..
zanimljivo..i Putin..
e toliko o logici i politici i pravednosti..
Ako Nekoga podrzava vojka I Vladan ti su 100% neprijatelje Bosne I Bosnjaks ergo svi koji podrzavaju te podrzane od strane vojke I vladana su neprijatelje Bosne I Bosnjaka a moze biti da su cetnici a posto znamo da je Zelinski borac za demokraciju I svako koga on podrzava je borac za demokraciju .
Posebno sto nasi Dragi forumasi su borci za prava zemskinja lgbtq manjina I protiv diktatora a rezim u iranu je represivan po pitanju prava navedenih grupa , stoga ja ocekujem da nasi forumasi stanu na stranu demokracije ljudskih prava I uz one koje Vladan I vojka ne podrzavaju.
Jelde jebena ova mentalna gimnastika, to jeste forumska logika
- Laser
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Mood:
- Has thanked: 1406 times
- Been thanked: 4662 times
Tačno, navijam za njih jer su trn u oku izraelskim genocidašima. Boli me tuki za ajetulahe, za iranske žene, njihova prava, bla bla bla. Samo ne mogu preseravanja oko brige za nečija prava u Iranu i za tamošnji režim. Ne vjerujem nikome odavdje da se sikira za jadne Iranke i Irance.Krokodil Behko wrote: 28 Feb 2026, 19:44Laser wrote: 28 Feb 2026, 15:32
Ma boli tebe pichka za iranskim ženama. Kao i svakoj čestitoj Srpkinji i Švabici, tebi je Iran odvratanbez obzira na stanje njihovih žena.
Nema potrebe danas praviš budalama.
Jel ti makar malo lakše sad?
A realno, mi ti te Irance volimo otprilike ko Srbi Ruse. Slavimo ih i bodrimo, al ne bismo ih po kući držali, a ako je moguće da nam ni u državu ne navraćaju.
Da nisu u ratu s onom cionistickom balegom i tebe bi bolio q za njih.
Tu mi fitilj odmah izgori dok si reko keks.
Sve se rađa radi smrti, sve se gradi radi rušenja.
- Mister No
- The Good, the Bad and the Ugly

- Has thanked: 9410 times
- Been thanked: 6075 times
- Matan
- Sila nečista

Nisu svi licemjeri kao ti...Laser wrote: 28 Feb 2026, 22:12Tačno, navijam za njih jer su trn u oku izraelskim genocidašima. Boli me tuki za ajetulahe, za iranske žene, njihova prava, bla bla bla. Samo ne mogu preseravanja oko brige za nečija prava u Iranu i za tamošnji režim. Ne vjerujem nikome odavdje da se sikira za jadne Iranke i Irance.Krokodil Behko wrote: 28 Feb 2026, 19:44
Jel ti makar malo lakše sad?
A realno, mi ti te Irance volimo otprilike ko Srbi Ruse. Slavimo ih i bodrimo, al ne bismo ih po kući držali, a ako je moguće da nam ni u državu ne navraćaju.
Da nisu u ratu s onom cionistickom balegom i tebe bi bolio q za njih.
Tu mi fitilj odmah izgori dok si reko keks.
zena je sve samo ne neka koja mrzi muslimane..
koliko sam ja svatio..
druzi se sa muslimankama sa foruma...
tako, da...
- rocko
- Inventar foruma

- Has thanked: 296 times
- Been thanked: 197 times
Master strategistDuminjo wrote: 28 Feb 2026, 20:58Pa ovo i jest napad na Kinu.Melek wrote: 28 Feb 2026, 18:37 Zakasnili su oni s Kinom. To je gotovo.
A ovo sa Iranom je izraelski diktat. Ameri se tamo blamiraju jer im ćifut drži vrhušku za muda. Što preko epštinovih fajlova što financijski.
- Duminjo
- Urednik foruma

Master ili ne, od Iranaca ce Ameri dobiti kurcinu u celorocko wrote: 28 Feb 2026, 22:31Master strategistDuminjo wrote: 28 Feb 2026, 20:58
Pa ovo i jest napad na Kinu.