stize nam "Hurrem"
Vidjeli najavu nove serije, emitovanje od januara?
Moderator: Krokodil Behko
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

Nemaju pouku ni pricu ni korist jedino po neku dobru tursku pjesmu čujem i zarazim se njome kao npr kad je mama gledala Gumus pa sam cuo pjesme Dayan Gonlum i Deger mi od Ugura Aslana.. sve serije su iste ista tematika isti kraj negativac na kraju popusi svi sretni svekrva prihvati mladu mladoženja prezivi 10 atentata i vjencanje... Ja ne gledam al zato mama ubija ...IM_ex wrote:eki, smece ...
Vidi, ja mogu razumjeti osobe koje se iz ko zna kakvih razloga gnusaju gledanja turskih serija.
Ti, ocito, nisi jedan od njih (gledao si Ezel-a, jelte ... ok, i ja sam), ali bi mi bilo zanimljivo procitati tvoje obrazlozenje, kad kazes da su sve ostale serije smece.
Kako znas da su smece ako ih nisi (od)gledao? Sto su smece?
pratim, evo sad bas gledam elif. arzu se otrovala, nadam se da ce prezivjet jer ce bez nje serija bit nezanimljiva.IM_ex wrote:mislis da ti to neko vjeruje![]()
aa, znaci gledas turske serije

Mozda se serija zove Ezel po istoimenom glavmom glumcu koga glumi Kenan Imirzalioglu haha [emoji3]Hannibal Lecter wrote:pratim, evo sad bas gledam elif. arzu se otrovala, nadam se da ce prezivjet jer ce bez nje serija bit nezanimljiva.IM_ex wrote:mislis da ti to neko vjeruje [emoji14]lavi
aa, znaci gledas turske serije [emoji14]
meni se od turskih jedino svidjela ona gdje glumi ezel, mislim da se u toj seriji preziva kervancioglu, nesta se sveti, ne mogu se sad sjetit imena serije. tu je bas bio badass.
Ma nije ta serija al glumi taj kenan koji je glumio i ezelabrainpower wrote:Mozda se serija zove Ezel po istoimenom glavmom glumcu koga glumi Kenan Imirzalioglu haha [emoji3]Hannibal Lecter wrote:pratim, evo sad bas gledam elif. arzu se otrovala, nadam se da ce prezivjet jer ce bez nje serija bit nezanimljiva.IM_ex wrote:mislis da ti to neko vjeruje [emoji14]lavi
aa, znaci gledas turske serije [emoji14]
meni se od turskih jedino svidjela ona gdje glumi ezel, mislim da se u toj seriji preziva kervancioglu, nesta se sveti, ne mogu se sad sjetit imena serije. tu je bas bio badass.

I ja mislim.....potpuna destabilizacija kockastihKrokodil Behko wrote:Ovo su Turci namjerno uradili, pred EURO.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest