Nole wrote:drugrankovic wrote:ja sam srbiji kao i moj djed brdjanin takodje dao vise no ti i tvoji deset puta a pogotovo ti
stoga mogu ja tebi da kazem aj brisi to ti je u genima i tradiciji jel de...
nase je drzavljanstvo odradjeno zaradjeno i prezaradjeno!
Zavisi šta znači dao Srbiji...ok prvi svetski rat pradeda solunac....drugi dedu streljli odmah na početku rata...ovaj zadnji...ponosan sam što nisam učestvovao....a ti piči na Durmitor pa se tmo hvali ....ovde ne prolaziš....mi u familiji smo svi ili dr ili dipling...ok osim mene ...jbg...ali i starije generacije

Šta ste to vi brđani više dali...aj pokušaj objasniti...
slusaj dzukelo
kada si vec prvi poceo sa drzavljanstvom sto nije redak primer u austrougarskih cankovih balegara (i ako ti nikada nisam spomenuo drzavljanstvo i terao te, mada takodje vuces poreklo daleko odavde) , nisi ti taj koji je mojim precima dao kolonizaciju za zasluge kao dobrovoljci, nego kralj, a onaj djed i ja sto rekoh smo za srbiju i srbe ipak rizikovali svoje zivote i brnaili to srpstvo koje tu zastupas u momentima kada se napijes...
i jos pocnes prvi nekog da tras odavde? dzukelo da bi dzukelo bolje ti je smanji tu labrnju...
ti ces mene da tEras i prozivas za drzavljanstvo...
PS
ono da su ti svi u familiji ili dr ili dipl ing nikako ne znaci da su "ljudi". to se prikane ne postize na fakultetu, jer da je tako svi visoko skolovani bi bili cestiti... a ono bagre kolko oces i muljatora koji zemlju usrase... to se avetinjo stice sto odgojom sto svojim kasnijim zivotom i karakterom...
nije ti prvi put da napominjes i iskazujes te komplekse, rodjak ti posudio dzipa, scer ti u pekingu, ovaj ti ovo onaj ti ono... i ni jedne za to nijesam rekao, ako ti je to kompleks tvoja stvar...
samo zvuci jadno ali nijesi ocito u stanju da to osjetis
"Ja, koji sam sve prisluškivao, od skupštine do spavaće sobe, zadnji sam saznao šta mi se sprema.”