PREMIERSHIP/CHAMPIONSHIP
Moderator: pizarro
- Masamune
- Forumaš godine

- Mood:
- Has thanked: 23373 times
- Been thanked: 21425 times
- Status: Offline
Re: PREMIERSHIP/CHAMPIONSHIP
Ja kad sam vidio tu situaciju mislio sam da će 100% svirati penal iz jednog ili drugog razloga, ali da ne sviraju nikako to me baš iznenadilo.
Mada nije iznenađenje jer su sudije u PL teški krš. Ovaj put u našu korist, a sljedeći put će biti na štetu nas.
United nastavlja sa dobrim igrama. Šeško se pretvorio u životinju.
Za mene su pored Wolvesa i Burnleya Tottenham i Forest među prvim kandidatima da ispadnu zajedno sa ove prve dvije ekipe. West Ham se u ovom dijelu sezone uvijek izvuče i to je ekipa koja je mentalno jaka kad treba opstati.
Mada nije iznenađenje jer su sudije u PL teški krš. Ovaj put u našu korist, a sljedeći put će biti na štetu nas.
Za mene su pored Wolvesa i Burnleya Tottenham i Forest među prvim kandidatima da ispadnu zajedno sa ove prve dvije ekipe. West Ham se u ovom dijelu sezone uvijek izvuče i to je ekipa koja je mentalno jaka kad treba opstati.
Last edited by Masamune on 01 Mar 2026, 20:41, edited 1 time in total.
- Matan
- Sila nečista

- Has thanked: 4028 times
- Been thanked: 7461 times
Prvenstvo ce se odluciti u direktnom duelu..
Zasto konja tuces sine, kad i drugi cura ima..
- Zanki
- saudade

- Has thanked: 29076 times
- Been thanked: 33272 times
O dankeMasamune wrote: 01 Mar 2026, 20:38 Ja kad sam vidio tu situaciju mislio sam da će 100% svirati penal iz jednog ili drugog razloga, ali da ne sviraju nikako to me baš iznenadilo.
Caveat emptor
- Masamune
- Forumaš godine

- Mood:
Tottenham lacking in attack, midfield, defence and brain, says Igor Tudor.
Ovaj će da leti iz Tottenhama možda i u martu. Inače kad dođe novi trener igrači se probude, počnu se boriti, a sa Tudorom su postali još gori. Vjerujem da su ga doveli da Tottenham odvede u drugu ligu pa da Daniel Levy proda klub drugim vlasnicima. On već godinu dana pokušava prodati Tottenham, ali klub cijeni previše i nema nikakvih konkretnih ponuda. Problem Levyu su i silni krediti koje još plaćaju za novi stadion.
I onaj Eddie Howe iz Newcastle je pred izlaznim vratima. Tottenham i Newcastle su najgoroj formi trenutno.
Ovaj će da leti iz Tottenhama možda i u martu. Inače kad dođe novi trener igrači se probude, počnu se boriti, a sa Tudorom su postali još gori. Vjerujem da su ga doveli da Tottenham odvede u drugu ligu pa da Daniel Levy proda klub drugim vlasnicima. On već godinu dana pokušava prodati Tottenham, ali klub cijeni previše i nema nikakvih konkretnih ponuda. Problem Levyu su i silni krediti koje još plaćaju za novi stadion.
I onaj Eddie Howe iz Newcastle je pred izlaznim vratima. Tottenham i Newcastle su najgoroj formi trenutno.
- tuzlak1212
- Inventar foruma

- Has thanked: 950 times
- Been thanked: 1432 times
Arsenal totalno nekreativan na svom terenu, ko da im je u goste dosla Messijeva Barca pa bolje 0:0 nego rizikovat i otvorit se
- Masamune
- Forumaš godine

- Mood:
Bitno je da pobjeđuju i kad ne igraju dobro. Prošlih sezona su u ovakvim utakmicama prosipali bodove i ostajali bez titule.
Dobro je da je City kiksao večeras. Samo bod protiv West Hama. Bježimo 9 bodova, ali City ima utakmicu manje i dočekuju nas kod kuće. To brzo može spasti na samo 3 boda...
Dobro je da je City kiksao večeras. Samo bod protiv West Hama. Bježimo 9 bodova, ali City ima utakmicu manje i dočekuju nas kod kuće. To brzo može spasti na samo 3 boda...
- Masamune
- Forumaš godine

- Mood:
Pao je i rekord star 20 godina.

Ovaj malac će biti mašina. On je donio pobjedu ulaskom u 70-oj minuti. Igra bez ikakvog pritiska kao da ima već 500 utakmica u nogama. Naš najveći talent unazad 50 godina.

Ovaj malac će biti mašina. On je donio pobjedu ulaskom u 70-oj minuti. Igra bez ikakvog pritiska kao da ima već 500 utakmica u nogama. Naš najveći talent unazad 50 godina.
- Zanki
- saudade

- Has thanked: 29076 times
- Been thanked: 33272 times
Eh sadMasamune wrote: 14 Mar 2026, 23:06 Pao je i rekord star 20 godina.
Caveat emptor
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 10218 times
- Been thanked: 12104 times
Ma ja mislim da je ovo gotovo.
City je očiti dokaz teorije, da možeš neki tim nakrcavati kvalitetom do neke tačke.
Isto smo gledali i oko PSG, Reala, Chelsea, itd.
City je očiti dokaz teorije, da možeš neki tim nakrcavati kvalitetom do neke tačke.
Isto smo gledali i oko PSG, Reala, Chelsea, itd.
- Masamune
- Forumaš godine

- Mood:
A jeste stvarno. Nwaneri i Miles su isto ogromni talenti, ali Dowman je klasa iznad. Pratim malca od njegove desete godine.
On je talent levela Yamala. Svi u Engleskoj od trenera i stručnjaka tvrde da je on the next big thing u engleskom fudbalu nakon Rooneya.
prošle sezone nije mogao igrati za prvi tim jer igrač mora imati 16 godina ili da ih napuni u toj sezoni pa je moguća registracija. U ligi prvaka i kupovima je već igrao prošle sezone