Al smo išli u JNA i postojala je Jugoslavija država osnivač pokreta nesvrstanih...danas sina ne bih pustio da ide u vojsku...danas imam sranja od država..Biba wrote:![]()
Rankec, nikad necu zaboraviti slavlje u Srbiji kad su momka u vojsku ispracali..ma ebo svatove![]()
Srbija
Moderator: Krokodil Behko
Re: Srbija
- drugrankovic
- Inventar foruma

- Status: Offline
ne bi vise ranko ni u jednu vosjku posao...
evo im durmitor
evo im durmitor
"Ja, koji sam sve prisluškivao, od skupštine do spavaće sobe, zadnji sam saznao šta mi se sprema.”
- drugrankovic
- Inventar foruma

krece cirkusijada...
ostacemo bez mlijeka!
kad dodju izbori pocne maltretiranje krava i slikanje u stalama
poco tadic mazio tele, vulin svinje, djilas kravu...
pomazite kravu s politicarem! novi trend...
a krava jadna muce muuuuuuuuka mi je od ovih kravata...
vucko i toma su krenuli modernije uzjahali traktore
baksuzi da ne nagoveste opet neku oluju
ostacemo bez mlijeka!
kad dodju izbori pocne maltretiranje krava i slikanje u stalama
poco tadic mazio tele, vulin svinje, djilas kravu...
pomazite kravu s politicarem! novi trend...
a krava jadna muce muuuuuuuuka mi je od ovih kravata...
vucko i toma su krenuli modernije uzjahali traktore
baksuzi da ne nagoveste opet neku oluju
"Ja, koji sam sve prisluškivao, od skupštine do spavaće sobe, zadnji sam saznao šta mi se sprema.”
Ha čuj....proljeće je 
Iste je fore imao slovenski predsjednik....Borut Pahor u kampanji....muzao krave, radio sa smetlarima, tokario u radionici
Iste je fore imao slovenski predsjednik....Borut Pahor u kampanji....muzao krave, radio sa smetlarima, tokario u radionici
Habibti, ya nour el - ain... 
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 9866 times
- Been thanked: 11661 times
Stari tekst. Zaboravili su reći da je riječ o potomcima SVIH naroda iz regije, a ne samo Srba.
Ipak, dobro je i ovako, jer samo se po ko zna koji put, na djelu vidi ta percepcija Yugoslavia=Srbija=Srbi.
Donald Tramp se u emisiji kod Lari Kinga izvinio Srbima. Izjavio da su Srbi bili na istoj strni sa Amerikom u oba svetska rata , da su spasavali američke pilote u drugom a Klintonova loša politika je bombardovala Srbiju i oduzela joj Kosovo. Dalje je naveo da će, ako on pobedi, Amerika promeniti politiku i približiti se Srbiji i Rusiji jer te dve zemlje imaju iskustvo u borbi protiv islamskog fundalizma.
Nole , koje je to godine bilo.

Cini mi se da ce Kintonka pobijediti , eto je opet da dovrsi posao.
Neku noć emisija povodom godišnjice bombardovanja Srbije...šta imam ja da verujem ili ne nisam američki glasač...ja ni ovde ne znam za koga glasati...SPINERKA wrote:![]()
Nole , koje je to godine bilo.Ti , bas vjerujes onom ''zuci''
![]()
Cini mi se da ce Kintonka pobijediti , eto je opet da dovrsi posao.
Jasno . guza u SRBIJI , glava na Trumpu.
-Ma , nema zime za Srbiju, ko god da pobijedi , vi imate vrlinu, brzo se asimilirate .
Nama su već ebali oca...sad su drugi na reduSPINERKA wrote:![]()
Jasno . guza u SRBIJI , glava na Trumpu.
-Ma , nema zime za Srbiju, ko god da pobijedi , vi imate vrlinu, brzo se asimilirate .
Jesi luda bre...pa ovde je ukinuta sloboda medija...osnovna ljudska prava su nam ukinutaSPINERKA wrote:![]()
Umisljate , nemate drugog posla. Nikad vam bolje nije bilo. PRIZNAJ.
De, ne umisljaj , mi ovdje imamo svi 'chipove 'ugradene i ne bunimo se.
Pišem ti bre za Vučića i Srbiju...jbt on ukinuo i Olje Bećković Utisak nedelje...čim upališ tv odmah njegova faca i svi ga hvale samo...gebelsSPINERKA wrote:nisi citav --eno ti AVAZ citaj - a koliko vidim -svrljas okolo i vozas se bez dokumenata , i tipkas slobodno na mob.
Koliko vas naši mediji prate, da ne čitam ove ex-Yu forume, nebi imao pojma što se kod vas događa...Nole wrote:Pišem ti bre za Vučića i Srbiju...jbt on ukinuo i Olje Bećković Utisak nedelje...čim upališ tv odmah njegova faca i svi ga hvale samo...gebelsSPINERKA wrote:nisi citav --eno ti AVAZ citaj - a koliko vidim -svrljas okolo i vozas se bez dokumenata , i tipkas slobodno na mob.
Vi se prepucavate oko toga, ko vas podržava i tko ne, a u biti vas slabo netko i primiječuje...
XXI vek je...ne može baš sve ukinuti...a i tako imam dva strana operatera pa tu ne može baš kako on hoće...SPINERKA wrote:![]()
JOJ bas mi te zao, zar ti nisi non-stop- na 'mobilnom'
Pa više ni jedna exyu država nije ozbiljna tako da nemaju razlog ni da obraćaju pažnju na nas...mene iznenadila ova Trampova izjava i ništa višemehaning wrote:Koliko vas naši mediji prate, da ne čitam ove ex-Yu forume, nebi imao pojma što se kod vas događa...Nole wrote:Pišem ti bre za Vučića i Srbiju...jbt on ukinuo i Olje Bećković Utisak nedelje...čim upališ tv odmah njegova faca i svi ga hvale samo...gebelsSPINERKA wrote:nisi citav --eno ti AVAZ citaj - a koliko vidim -svrljas okolo i vozas se bez dokumenata , i tipkas slobodno na mob.
De, ne umisljaj , mi ovdje imamo svi 'chipove 'ugradene i ne bunimo se.![]()
Vi se prepucavate oko toga, ko vas podržava i tko ne, a u biti vas slabo netko i primiječuje...