Sve što ste čuli, sve teorije zavjera je zapravo istina.
Iza kulisa svijeta - teorije zavjere
Moderator: Krokodil Behko
- Tokmak
- Vucin apostol

- Has thanked: 1745 times
- Been thanked: 1547 times
- Status: Offline
Re: Iza kulisa svijeta - teorije zavjere
Da skratim...
Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.
- Matan
- Sila nečista

- Has thanked: 4028 times
- Been thanked: 7461 times
I vanzemaljci samo lete iznad Amerike..
nikad u cavoglave, nisu ni prije..
Zasto konja tuces sine, kad i drugi cura ima..
- Remzudin
- Inventar foruma

- Has thanked: 287 times
- Been thanked: 538 times
Reptiloidi su u ljudskim obliku prisustveni.Matan wrote: 01 Mar 2026, 21:01 I vanzemaljci samo lete iznad Amerike..
U Ameriki ima 300 Mio ljudi,ako 100 ljudi bestragno nestanu to niko nevodi interesa.
Ako u Cavoglave samo 1 osoba nestane,onda se dize cjeli grad na noge.
A Bog dragi zna koliko ljudi u Brasilu i u Afriki su bili pojedeni od Krokodila za koje se nista nezna.
- Remzudin
- Inventar foruma

David Rockefeller je dobivao 7 puta jedno drugo Srce od male djece Implantirano i redovno Krv od kidnapovane palestinske djece iz Gaze infusirano.Matan wrote: 01 Mar 2026, 20:08 Kaze mi rodjo, ovi od Epstajna jeli mrtvu djecu..
ja ga gledam onako blijedo, reko ne znam, nisam za to cuo..
eto, svasta ljudi pricaju..
Taj Vampir je mislio prevarati smrt,dok ja nisam dosao u njegovu dusu poslo u picku maternu.
Ali faktno je,da tu ima stvarno nesto magicno u vezi konzumiranje insanskog mesa i krv.
Dugo je trajalo dok sam uspio njega ubiti.
- Matan
- Sila nečista

Sto Vucica ne roknes..Remzudin wrote: 01 Mar 2026, 21:38David Rockefeller je dobivao 7 puta jedno drugo Srce od male djece Implantirano i redovno Krv od kidnapovane palestinske djece iz Gaze infusirano.Matan wrote: 01 Mar 2026, 20:08 Kaze mi rodjo, ovi od Epstajna jeli mrtvu djecu..
ja ga gledam onako blijedo, reko ne znam, nisam za to cuo..
eto, svasta ljudi pricaju..
Taj Vampir je mislio prevarati smrt,dok ja nisam dosao u njegovu dusu poslo u picku maternu.
Ali faktno je,da tu ima stvarno nesto magicno u vezi konzumiranje insanskog mesa i krv.
- Remzudin
- Inventar foruma

Mislio sam isto,ali predomislio sam se.Matan wrote: 01 Mar 2026, 21:40Sto Vucica ne roknes..Remzudin wrote: 01 Mar 2026, 21:38
David Rockefeller je dobivao 7 puta jedno drugo Srce od male djece Implantirano i redovno Krv od kidnapovane palestinske djece iz Gaze infusirano.
Dok je Vucic na vladi,onda srpski narod ne vodi racun o tome mrziti Muslimane i Shiptare.
Po mom misljenju nema nista gore,nego kad te jebe oni tvoji a nemozes nista protiv njega raditi.
- Matan
- Sila nečista

Dobro zboris..Remzudin wrote: 01 Mar 2026, 21:47Mislio sam isto,ali predomislio sam se.
Dok je Vucic na vladi,onda srpski narod ne vodi racun o tome mrziti Muslimane i Shiptare.
Po mom misljenju nema nista gore,nego kad te jebe oni tvoji a nemozes nista protiv njega raditi.
- baton
- Osvježenje foruma

- Has thanked: 474 times
- Been thanked: 1091 times
Ovo mi izgleda da je sve postalo bez kontrole...zakona.
Ili neko planirano vodi ovaku politiku ispiranja mozga...
Nekome ovaj način vodjenja svjetske politike odgovara.
Banke,osiguravajuća društva,naftaši,vojna industrija,
apoteke i dr.korporacije...e sad ko upravlja ovim korporacijama..pojedinci ili neko tajno društvo?
Nisu vezani za jednu državu ili jednu korporaciju...
Tj nisu legalni u svijetu niti su ograničeni nekim poznatim i priznatim zakonom.Vladaju i rade po svom zakonu.
apoteke i dr.korporacije...e sad ko upravlja ovim korporacijama..pojedinci ili neko tajno društvo?
Tj nisu legalni u svijetu niti su ograničeni nekim poznatim i priznatim zakonom.Vladaju i rade po svom zakonu.
Sami ste krivi, slali ste nam vukove umjesto čobana.
- Matan
- Sila nečista

Ma uvijek je tako bilo, samo prija nije bilo ovakvog protoka informacija..
vijest putuje danas u sekundama..
prija putovala dvije hefte..
vijest putuje danas u sekundama..
prija putovala dvije hefte..
- uvijek_kontra
- zmajček

- Mood:
- Has thanked: 8053 times
- Been thanked: 7206 times
Trenutno najaktuelnija teorija zavjere Jim Carrey.
Jim Carrey je priznao da je Hollywood lazan/satanisticki kult. Javno je o tome pricao, to je bio i glavni razlog da se je povukao iz Hollywooda. Otvoreno je pricao o Iluminatima i tad su ga vecina gledali kao ludjaka. Vec tad je rekao, ako se ikad vratim bez brade ili "popravljen" operacijama, znajte da to nisam ja.
Nakon smrti njegove bivse djevojke Cathriona White 2015. godine, pojavile su se tvrdnje da je „Hollywood sve zataskao“ i da se je smakli kao upozorenje njemu.
I sad dolazimo do ovoga, poslije dodijele nagrada u Francuskoj, internet je eksplodirao jer je "on" pojavio, sasvim drugaciji. I izgledom, i ekspresijama, glavom pa cak i bojom ociju. Ponasanje.. 0 bodova kao ranije. I ko ga pratio uz karieru, a posebno zadnjih godina, tesko da ce reci da je to u Parisu bio on.
Najcesca tvrdnja ovih dana: Jim Carrey je klon/zamijenjen.
Kao i kod mnogih slavnih osoba, postoje teorije da je:
- zamijenjen dvojnikom
- dio „MK-Ultra“ programa
- kontrolisan od strane elite.
Carrey je godinama javno kritikovao Trumpa kroz politicke ilustracije. Zbog toga ga neke grupe smatraju
„glasnikom sistema“ ili suprotno — „nekim ko zna previse“.
Bas me zanima, kakvo je vase misljenje.
Uzmite u obzir da je Jim bio neko ko nije podrzavao plasticne operacije i ko je rekao, da nikad to uraditi nece i ako se desi, da ljudi znaju da to nije on.
Jim Carrey je priznao da je Hollywood lazan/satanisticki kult. Javno je o tome pricao, to je bio i glavni razlog da se je povukao iz Hollywooda. Otvoreno je pricao o Iluminatima i tad su ga vecina gledali kao ludjaka. Vec tad je rekao, ako se ikad vratim bez brade ili "popravljen" operacijama, znajte da to nisam ja.
Nakon smrti njegove bivse djevojke Cathriona White 2015. godine, pojavile su se tvrdnje da je „Hollywood sve zataskao“ i da se je smakli kao upozorenje njemu.
I sad dolazimo do ovoga, poslije dodijele nagrada u Francuskoj, internet je eksplodirao jer je "on" pojavio, sasvim drugaciji. I izgledom, i ekspresijama, glavom pa cak i bojom ociju. Ponasanje.. 0 bodova kao ranije. I ko ga pratio uz karieru, a posebno zadnjih godina, tesko da ce reci da je to u Parisu bio on.
Najcesca tvrdnja ovih dana: Jim Carrey je klon/zamijenjen.
Kao i kod mnogih slavnih osoba, postoje teorije da je:
- zamijenjen dvojnikom
- dio „MK-Ultra“ programa
- kontrolisan od strane elite.
Carrey je godinama javno kritikovao Trumpa kroz politicke ilustracije. Zbog toga ga neke grupe smatraju
„glasnikom sistema“ ili suprotno — „nekim ko zna previse“.
Bas me zanima, kakvo je vase misljenje.
Uzmite u obzir da je Jim bio neko ko nije podrzavao plasticne operacije i ko je rekao, da nikad to uraditi nece i ako se desi, da ljudi znaju da to nije on.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Volim da cvjetam.. pored ovih alergičnih. 
- uvijek_kontra
- zmajček

- Mood:
I nekoliko komentara ljudi. Gdje god budete citali o tome, komentari ce biti slicni. Ljudi se masovno oprastaju od njega.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
- uvijek_kontra
- zmajček

- Mood:
Ima toga hrpa..
"Ako se vratim, nisam ja.."
"Ako se vratim, nisam ja.."
- Tokmak
- Vucin apostol

- Has thanked: 1745 times
- Been thanked: 1547 times
Desio mu se Trumanov show u stvarnosti??
Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.
- uvijek_kontra
- zmajček

- Mood:
Ko zna sta mu se desilo, al ovo ne lici na njega nikako. I ne pricam samo o izgledu. Jim je bio neko ko nije propustao priliku da iskritikuje desavanja, ljude i sl. Po cijenu da se obruka, pricao je stvari koje su tad zvucile nemoguce, a danas su itekako dokazane. I sad ako ikad, imao je priliku reci "jesam li vam rekao?". I sta se desilo, nista.
I sto je najgore, sam je rekao, ako me vidite opet vani, u javnosti, znajte da to nisam ja.
Zivio je miran zivot na Havajima, slikao je i uzivao svoj mir.
- Remzudin
- Inventar foruma

nije,....nije on sam...ima ponasanja kao da ga okupirao jedan Goa Uld,ali mu dozvolio da bude individualac.
Izgleda da on ima jedan problem kojeg mora sad nosti za cjeli zivot.
Izgleda da on ima jedan problem kojeg mora sad nosti za cjeli zivot.
- Matan
- Sila nečista

Najgluplje teorije da je zemlja ravna ploca..
a samo pogledas u daljinu i vidis da je okrugla..
a samo pogledas u daljinu i vidis da je okrugla..
- Remzudin
- Inventar foruma

Ja se isto pitam,dali otim zavjernicima isto svesno moje prisustvo ?
Kako ja znam,da su svi uspijeseni,clanovi jedne organizacije.Sve te Organizacije izvrsavaju neke rituse koje mi nisu poznate.Ja znam ali,da te rituse imaju neki cilj manipuliranje nekog nadnaravnog procesa.Slicno kao ono objasnjenje u the secret.
Faktno je,da otim Organisacija neide onako kako hoce,jer ja izvrsavam jedan elektricni spoj u sistemu i oni neznaju odakle se to desava.
Kako ja znam,da su svi uspijeseni,clanovi jedne organizacije.Sve te Organizacije izvrsavaju neke rituse koje mi nisu poznate.Ja znam ali,da te rituse imaju neki cilj manipuliranje nekog nadnaravnog procesa.Slicno kao ono objasnjenje u the secret.
Faktno je,da otim Organisacija neide onako kako hoce,jer ja izvrsavam jedan elektricni spoj u sistemu i oni neznaju odakle se to desava.
- uvijek_kontra
- zmajček

- Mood:
Remzo, mozda misle da su glavni i da neko kao ti zapravo ne postoji? To je definitivno tvoja prednost. 
- Fuddo
- Maliciozni seronja

- Has thanked: 14731 times
- Been thanked: 25126 times
Mislim da je ista ekipa na pozicijama moci since day one.baton wrote: 01 Mar 2026, 22:06 Ovo mi izgleda da je sve postalo bez kontrole...zakona.
Samo se prenosi s koljena na koljeno, a pocinjem vjerovati da se uopste ne radi o ljudskim bicima i da je to neki entitet nama neshvatljiv.
Ako pogledas u proslost i racionalno pokusas povezati konce primjetis da se sve samo ponavlja, samo su dezeni razliciti. Napravi sistem, kontrolise ga, kroz sistem kontrolise masu, kad se sistem otrgne kontroli samo ga urusi i na nekom drugom mjestu pravi novi koji opet drzi pod kontrolom.
Obavezno mu nadje neprijatelja da nam svima nabije psihozu straha od anamonih, pa kad mu zatreba zametne rat.
Ni ovo sa epsteinom nista nije slucajno, ne mogu vjerovati da su nam tek tako pustili sve u eter iz cista mira i neke pravednosti, da se mi glodjemo, krajnji cilj je da se izgubi povjerenje u sistem kojeg sad zivimo i da nam uvale nesto novo, citaj, isti kurac drugo pakovanje.
A najebacemo u procesu transformacije, mozda ko nikad do sad.
Dozvolite da se obratimo
- uvijek_kontra
- zmajček

- Mood:
Wow..Fuddo wrote: 02 Mar 2026, 20:34
Mislim da je ista ekipa na pozicijama moci since day one.
Samo se prenosi s koljena na koljeno, a pocinjem vjerovati da se uopste ne radi o ljudskim bicima i da je to neki entitet nama neshvatljiv.
Ako pogledas u proslost i racionalno pokusas povezati konce primjetis da se sve samo ponavlja, samo su dezeni razliciti. Napravi sistem, kontrolise ga, kroz sistem kontrolise masu, kad se sistem otrgne kontroli samo ga urusi i na nekom drugom mjestu pravi novi koji opet drzi pod kontrolom.
Obavezno mu nadje neprijatelja da nam svima nabije psihozu straha od anamonih, pa kad mu zatreba zametne rat.
Ni ovo sa epsteinom nista nije slucajno, ne mogu vjerovati da su nam tek tako pustili sve u eter iz cista mira i neke pravednosti, da se mi glodjemo, krajnji cilj je da se izgubi povjerenje u sistem kojeg sad zivimo i da nam uvale nesto novo, citaj, isti kurac drugo pakovanje.
A najebacemo u procesu transformacije, mozda ko nikad do sad.
I zaista je nevjerovatno i ujedno i nemoguce da bi ti moguli, 13 obitelji za koje kazu da vladaju svijetom to mogli samo zbog para i moci. Ima nesto sinister u svemu tome i bojim se cemu to vodi.
Ne kazu dzaba ako hoces nesto sakriti, stavi na vidno mjesto. Zato mnogi nekim stvarima ne vjeruju.