Turske serije i nisu baš tako loše kako se dalo natuknuti tokom prve najezde istih na ove prostore.
Čak što više, turska produkcija sapunica je se poprilično popravila i neki likovi su mi simpatični.
Moderator: Krokodil Behko

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

I ja mislim.....potpuna destabilizacija kockastihKrokodil Behko wrote:Ovo su Turci namjerno uradili, pred EURO.

storm wrote:I ja mislim.....potpuna destabilizacija kockastihKrokodil Behko wrote:Ovo su Turci namjerno uradili, pred EURO.![]()
ja budala mila majko...
ajd barem sam se nasmijao
Zar još nije to poslanoKrokodil Behko wrote:storm wrote:I ja mislim.....potpuna destabilizacija kockastihKrokodil Behko wrote:Ovo su Turci namjerno uradili, pred EURO.![]()
ja budala mila majko...
ajd barem sam se nasmijao
Nula ste ako ne pošaljete oružje Kurdima

Mislim ovo je sprdnja....pored svih političara ( ne samo hrvatskih i ne samo Hrvatske) doista nas jedna sapunica ili serija ne može osramotiti....Maja wrote:Kakva bi tek reakcija bila da je taj u seriji rekao kako Dubrovčani dobro znaju turski jezik jer su dugo bili pod utjecajem Osmanlija.

zloćko_tokmak wrote: ono što ja znam da Mostarci sebe doživljavaju skoro pa nadljudima u odnosu na ostale Hercegovce ...![]()

nemoj trolati temu,brisat će ti se postovi...Maja wrote:zloćko_tokmak wrote: ono što ja znam da Mostarci sebe doživljavaju skoro pa nadljudima u odnosu na ostale Hercegovce ...![]()
A silne mi reference- turska serijaMaja wrote:Ali dobro jest glupa i nepotrebna ta izjava u seriji. Ja bih npr samo reagovala ovako ---->
A da dižem halabuku...smiješno.
Tako su u jednoj turskoj seriji rekli da se u Mostaru ne možeš oženiti što nećeš skočiti sa starog mosta
Ja uopće nemam taj dojamzloćko_tokmak wrote:Ja Dubrovčane uglavnom smatram ljigavim ljudima...
ono što ja znam da oni sebe doživljavaju skoro pa nadljudima u odnosu na ostale Hrvate...![]()
a tek lihvarenje preko ljeta kad nabiju cijene u nebo...
i još ovaj podatak pa da slika bude kompletna:
izabrali su OPET Andre Vlahušića za gradonačelnika iako je čovjek pravomoćno osuđen pred sudom za korupciju ili tako nešto...

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest