Iza kulisa svijeta - teorije zavjere
Moderator: Krokodil Behko
- Matan
- Sila nečista

- Has thanked: 4028 times
- Been thanked: 7461 times
- Status: Offline
Re: Iza kulisa svijeta - teorije zavjere
Mislim da su to samo price za djecu..
ljudi su pokvarena roba..
sto su mocniji i bogatiji, gube osjecaj za realnost..
osjecaju se nadmocnim nad ostalima i mozda dobiju osjecaj da su oni ti odabrani koji ce
voditi ovce.
i tako nastaju i tana udruzenja. masoni, iluminati i slicna sranja..
a da se ponavljamo, to stoji, isti su i konzumenti i kupci..
i uvijek ista roba ima prodju..
teorije zavjere su inace za nepismene i lakoumne..
realnost, je da nas je neki procenat nadmocan samo rodjenjem ostalim skupinama ljudi..
vecina je priglupa i povodljiva, onaj mali broj, koji je nadmocan vlada i tu je sva filozofija..
ljudi su pokvarena roba..
sto su mocniji i bogatiji, gube osjecaj za realnost..
osjecaju se nadmocnim nad ostalima i mozda dobiju osjecaj da su oni ti odabrani koji ce
voditi ovce.
i tako nastaju i tana udruzenja. masoni, iluminati i slicna sranja..
a da se ponavljamo, to stoji, isti su i konzumenti i kupci..
i uvijek ista roba ima prodju..
teorije zavjere su inace za nepismene i lakoumne..
realnost, je da nas je neki procenat nadmocan samo rodjenjem ostalim skupinama ljudi..
vecina je priglupa i povodljiva, onaj mali broj, koji je nadmocan vlada i tu je sva filozofija..
Zasto konja tuces sine, kad i drugi cura ima..
- Fuddo
- Maliciozni seronja

- Has thanked: 14725 times
- Been thanked: 25119 times
Do neki dan mene sve to uopste nije zanimalo, niti sam ikad ozbiljno pokusavao da se smaram time. No kako ovo sranje postaje sve gore i gore, jednostavno te prisile da se zapitas otkud ovoliko nelogicnih stvaro naprecac?. Kojim trikovima na celo najvece sile svijete moze doci jedan obicni budalas? Kaze, izbori, demokratija.uvijek_kontra wrote: 02 Mar 2026, 20:41Wow..Fuddo wrote: 02 Mar 2026, 20:34
Mislim da je ista ekipa na pozicijama moci since day one.
Samo se prenosi s koljena na koljeno, a pocinjem vjerovati da se uopste ne radi o ljudskim bicima i da je to neki entitet nama neshvatljiv.
Ako pogledas u proslost i racionalno pokusas povezati konce primjetis da se sve samo ponavlja, samo su dezeni razliciti. Napravi sistem, kontrolise ga, kroz sistem kontrolise masu, kad se sistem otrgne kontroli samo ga urusi i na nekom drugom mjestu pravi novi koji opet drzi pod kontrolom.
Obavezno mu nadje neprijatelja da nam svima nabije psihozu straha od anamonih, pa kad mu zatreba zametne rat.
Ni ovo sa epsteinom nista nije slucajno, ne mogu vjerovati da su nam tek tako pustili sve u eter iz cista mira i neke pravednosti, da se mi glodjemo, krajnji cilj je da se izgubi povjerenje u sistem kojeg sad zivimo i da nam uvale nesto novo, citaj, isti kurac drugo pakovanje.
A najebacemo u procesu transformacije, mozda ko nikad do sad.![]()
I zaista je nevjerovatno i ujedno i nemoguce da bi ti moguli, 13 obitelji za koje kazu da vladaju svijetom to mogli samo zbog para i moci. Ima nesto sinister u svemu tome i bojim se cemu to vodi.
Ne kazu dzaba ako hoces nesto sakriti, stavi na vidno mjesto. Zato mnogi nekim stvarima ne vjeruju.
Pa ono, ok sve, al ko je upumpao milijarde dolara u kampanju jedne hablecine? Odgovor je jednostavan, onaj ko nam ne misli dobro. I onda pogledas ekipu, kakav je to skup teskih sociopata, njima ljudski zivot nista ne znaci, samo moc i naravno profit koji generira moc.
Dodas tome i naprasno forsiranje AI, jasno da im u dogledno vrijeme necemo ni trebati. Sto ce mene placati, plus jedem, pijem, disem, trosim resurse, a sve to sutra moze robotic bez problema, samo mu upalis dugme.
Dozvolite da se obratimo
- Remzudin
- Inventar foruma

- Has thanked: 287 times
- Been thanked: 538 times
Da da,takticna prednost - ali su bome malo jaci od mene,jer kad se oni posluze te tamne energije onda kod mene nista ne funkcijonise.uvijek_kontra wrote: 02 Mar 2026, 20:31 Remzo, mozda misle da su glavni i da neko kao ti zapravo ne postoji? To je definitivno tvoja prednost.![]()
Tako moram cekati priliku tajminga kad oni nista nerade,pa da ja mogu krenti u akciju onda su oni blokirani.
Radovi sa tamnom energijom su opasni i mora da se dobro pazi jer se more okrenti protiv koristnika.
Kod nas ima jedna prica: "ko sjedi kod vatre,taj se dobro grije" - ali nasi su zaboravili dodati : "ko previse dugo sjedi pokraj vatre,taj ce se isprzti"
Faktno je,ja sam saznao za sebe da sam ja tu da pravim samo pizdarije i da kvarim drugima planove.
- Remzudin
- Inventar foruma

- Has thanked: 287 times
- Been thanked: 538 times
Ja mislim da je to neki Test od radoznanja da se zna koliko je glupa ova svijetska populacija.Matan wrote: 02 Mar 2026, 19:59 Najgluplje teorije da je zemlja ravna ploca..
a samo pogledas u daljinu i vidis da je okrugla..
- Maja
- Administrator

- Has thanked: 8472 times
- Been thanked: 20071 times
Zasto bi iko htio ubiti Jima a toliko javnih osoba kritikuje Trumpa i sadasnje stanje u USA. Kao da bi Jim mogao ista promijeniti. Eto recimo da su ga ubili, zar ne bi bilo lakse da su sve prikazali kao nesretan slucaj kad su toliko mocni. Ako je Jim rekao ako ga vidimo bez brade ili na nekoj dodjeli nagrada, zasto klonu nisu pustili bradu, zasto mu estetskim operacijama nisu ucinili lice slicnije Jimovom, zasto se klon ponasa drugacije od Jima i potice sumnju.
Zakljucak - Jim je sve to sam izrezirao. Prvo je plasirao odredjene price i onda se pojavio ovakav da potakne sumnju i haos.
Zakljucak - Jim je sve to sam izrezirao. Prvo je plasirao odredjene price i onda se pojavio ovakav da potakne sumnju i haos.
- Shadow
- Svemirka

- Has thanked: 25451 times
- Been thanked: 28341 times
- Matan
- Sila nečista

Mene zanima jel Hitler zivi jos u Argentini..
Kazu da ima 206 godina i jos uvijek masta o Srpskom svetu, pardon o Njemackom..
- uvijek_kontra
- zmajček

- Mood:
- Has thanked: 7994 times
- Been thanked: 7164 times
Sve je moguce.Maja wrote: 03 Mar 2026, 00:30 Zasto bi iko htio ubiti Jima a toliko javnih osoba kritikuje Trumpa i sadasnje stanje u USA. Kao da bi Jim mogao ista promijeniti. Eto recimo da su ga ubili, zar ne bi bilo lakse da su sve prikazali kao nesretan slucaj kad su toliko mocni. Ako je Jim rekao ako ga vidimo bez brade ili na nekoj dodjeli nagrada, zasto klonu nisu pustili bradu, zasto mu estetskim operacijama nisu ucinili lice slicnije Jimovom, zasto se klon ponasa drugacije od Jima i potice sumnju.
Ne bi bilo prvi put da salje dvojnika negdje umjesto da ode sam.
A zasto bi makli bas njega? Iz istog razloga sto su makli vec stotine ljudi, novinara, voditelja, manekenki, random ljudi etc..
Volim da cvjetam.. pored ovih alergičnih. 
- uvijek_kontra
- zmajček

- Mood:
- Has thanked: 7994 times
- Been thanked: 7164 times
Prema historijskim podacima, Adolf Hitler je umro 30. aprila 1945. godine u svom bunkeru u Berlinu. Njegova smrt je dokumentovana svjedocanstvima ocevidaca (npr. Eva Braun, njegovi najblizi saradnici) i istrazivanjima Sovjetskog Saveza. Kasnije su sovjetski organi izvrsili istragu i identificirali njegove posmrtne ostatke. Onaj sto jeste pobjegao je zloglasni doktor Mengele.Matan wrote: 03 Mar 2026, 09:11 Mene zanima jel Hitler zivi jos u Argentini..
Volim da cvjetam.. pored ovih alergičnih. 
- Tokmak
- Vucin apostol

- Has thanked: 1745 times
- Been thanked: 1547 times
Navodno je Arkan živ, "sklonili" ga na Cipar...Matan wrote: 03 Mar 2026, 09:11 Mene zanima jel Hitler zivi jos u Argentini..
Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.
- Matan
- Sila nečista

Pa svi su navodno zivi..
od Arhimeda, pa do Mona Lise..
- Tokmak
- Vucin apostol

- Has thanked: 1745 times
- Been thanked: 1547 times
- Matan
- Sila nečista

Pa bila je..
dok je nisu naslikali...
- Matan
- Sila nečista

Ne vjerujem ni u jednu teoriju zavjere..
ljudi zive bolje nego ikada, i posto imaju vremena napretek, ne moraju na njivu, da oru i kopaju,
izmisljaju gluposti..
kazu Koronu izmislili da bi pobili penzionere u Evropi..
a sto sve u Evropi..
valjda sto jedini imaju penzionere..
ljudi zive bolje nego ikada, i posto imaju vremena napretek, ne moraju na njivu, da oru i kopaju,
izmisljaju gluposti..
kazu Koronu izmislili da bi pobili penzionere u Evropi..
a sto sve u Evropi..
valjda sto jedini imaju penzionere..
- tuzlak1212
- Inventar foruma

- Has thanked: 945 times
- Been thanked: 1425 times
- Status: Online
cudna je to slika mentalnog stanja da nakon mnogo podataka iz slucajeva Diddya i Epsteina neko i dalje sumnja da li postoje tajna drustva 
- tuzlak1212
- Inventar foruma

- Has thanked: 945 times
- Been thanked: 1425 times
- Status: Online
- Matan
- Sila nečista

Pa nek postoje..
normalno da ce se bogati sa bogatim druziti a sirotinja sa sirotinjom..
tajna drustva..
pa onaj ko ima novac i moc, normalno da ce pozeljeti da ima nesto sto obicni ljudi ne mogu da dosegnu..
pa da promjene drustva i stave pod kontrolu..
pa i treba ljude kontrolisati..
jer su stoka..
normalno da ce se bogati sa bogatim druziti a sirotinja sa sirotinjom..
tajna drustva..
pa onaj ko ima novac i moc, normalno da ce pozeljeti da ima nesto sto obicni ljudi ne mogu da dosegnu..
pa da promjene drustva i stave pod kontrolu..
pa i treba ljude kontrolisati..
jer su stoka..
- rocko
- Inventar foruma

- Has thanked: 296 times
- Been thanked: 196 times
Velikacki Trump je covjek Koji voli sve ljude, epstionva propagandana masina pokusava na svakom koraku da izmisli novu laz protiv njega jer on ih jer razgolio.Matan wrote: 01 Mar 2026, 20:51Covjek se mjenja sa kolicinom moci..
to vidimo na svakom koraku..
a taj koji se izbori do mjesta predsjednika izmedju 300 miliona ljudi, sigurno nije budala..
vec samo je bezosjecajan i nema srca kako mi kazemo..
znaci, gazi preko leseva..
- rocko
- Inventar foruma

On je bolestan covjek nije mu zamijeriti to njegovi demoni progovaraju.uvijek_kontra wrote: 02 Mar 2026, 16:41 Trenutno najaktuelnija teorija zavjere Jim Carrey.
Jim Carrey je priznao da je Hollywood lazan/satanisticki kult. Javno je o tome pricao, to je bio i glavni razlog da se je povukao iz Hollywooda. Otvoreno je pricao o Iluminatima i tad su ga vecina gledali kao ludjaka. Vec tad je rekao, ako se ikad vratim bez brade ili "popravljen" operacijama, znajte da to nisam ja.
Nakon smrti njegove bivse djevojke Cathriona White 2015. godine, pojavile su se tvrdnje da je „Hollywood sve zataskao“ i da se je smakli kao upozorenje njemu.
I sad dolazimo do ovoga, poslije dodijele nagrada u Francuskoj, internet je eksplodirao jer je "on" pojavio, sasvim drugaciji. I izgledom, i ekspresijama, glavom pa cak i bojom ociju. Ponasanje.. 0 bodova kao ranije. I ko ga pratio uz karieru, a posebno zadnjih godina, tesko da ce reci da je to u Parisu bio on.
Najcesca tvrdnja ovih dana: Jim Carrey je klon/zamijenjen.
Kao i kod mnogih slavnih osoba, postoje teorije da je:
- zamijenjen dvojnikom
- dio „MK-Ultra“ programa
- kontrolisan od strane elite.
Carrey je godinama javno kritikovao Trumpa kroz politicke ilustracije. Zbog toga ga neke grupe smatraju
„glasnikom sistema“ ili suprotno — „nekim ko zna previse“.
Bas me zanima, kakvo je vase misljenje.
Uzmite u obzir da je Jim bio neko ko nije podrzavao plasticne operacije i ko je rekao, da nikad to uraditi nece i ako se desi, da ljudi znaju da to nije on.
- rocko
- Inventar foruma

U pravu si sjecam SE kada je on 2019 Bajden " pobijedio" na ukradenim izborima, covjek dementan jok to je fini gospodin a on nezna Jel posao ili dosaoFuddo wrote: 02 Mar 2026, 20:50Do neki dan mene sve to uopste nije zanimalo, niti sam ikad ozbiljno pokusavao da se smaram time. No kako ovo sranje postaje sve gore i gore, jednostavno te prisile da se zapitas otkud ovoliko nelogicnih stvaro naprecac?. Kojim trikovima na celo najvece sile svijete moze doci jedan obicni budalas? Kaze, izbori, demokratija.uvijek_kontra wrote: 02 Mar 2026, 20:41
Wow..![]()
I zaista je nevjerovatno i ujedno i nemoguce da bi ti moguli, 13 obitelji za koje kazu da vladaju svijetom to mogli samo zbog para i moci. Ima nesto sinister u svemu tome i bojim se cemu to vodi.
Ne kazu dzaba ako hoces nesto sakriti, stavi na vidno mjesto. Zato mnogi nekim stvarima ne vjeruju.
Pa ono, ok sve, al ko je upumpao milijarde dolara u kampanju jedne hablecine? Odgovor je jednostavan, onaj ko nam ne misli dobro. I onda pogledas ekipu, kakav je to skup teskih sociopata, njima ljudski zivot nista ne znaci, samo moc i naravno profit koji generira moc.
Dodas tome i naprasno forsiranje AI, jasno da im u dogledno vrijeme necemo ni trebati. Sto ce mene placati, plus jedem, pijem, disem, trosim resurse, a sve to sutra moze robotic bez problema, samo mu upalis dugme.