Uređenje doma

Sve o održavanju doma.

Moderator: spacebound

spacebound
Urednik foruma
Urednik foruma
Has thanked: 10202 times
Been thanked: 17328 times
Status: Offline

Re: Uređenje doma

Post by spacebound » 14 Feb 2026, 06:24

amidza idriz wrote: 13 Feb 2026, 23:09
spacebound wrote: 13 Feb 2026, 20:15 Ja sam krenula s kucenjem, bas ozbiljno 🥰
Konacno!
Godinama u Bosni nista nisam sredjivala, vec sve ono - ici cemo, necu dzaba da kupujem.
U ponedjeljak su stigli trpezarijski sto i stolice ( sto drveni s crnim metalnim nogama, stolice maslinasto zelene sa metalnim nogarima), narucila sam mikrovalnu, zagledam stolove, ovaj mi se svidja

Meni se ne svidja ovaj moderni, sterilni stil, kao kod zubara u cekaonici. Imam sivu ugaonu seciju, ona je top, kontam ovako topao stol, svijetli tepih, fotelju smaragdno zelene boje, uz par sitnih detalja iste boje, na zid police i tv, jedan regal s biljkama, ima jako interesantnih, to cemo vidjet tacno kakav, zavisi od stana koji nadjemo, tako da i ne planiram to kupovat dok ne nadjemo stan i ne uselimo, obavezno lampa. Uglavnom hocu zeleno, biljke, drvo, prirodno, toplo i umirujuce.
Moderna ce biti kuhinja, tamo sve digitalno i futuristicko :hihi
Nemoj prepisivati.
Image

Image
👍
Svidja mi s ei takav sto, ali muzu bas ne.

Moje su malo drugacije :hihi
Screenshot_20260214_062317_Gallery.jpg
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.

ironman
sirius
sirius
Has thanked: 27071 times
Been thanked: 27648 times
Status: Online

Post by ironman » 14 Feb 2026, 10:01

spacebound wrote: 13 Feb 2026, 20:15 Ja sam krenula s kucenjem, bas ozbiljno 🥰
Konacno!
Godinama u Bosni nista nisam sredjivala, vec sve ono - ici cemo, necu dzaba da kupujem.
U ponedjeljak su stigli trpezarijski sto i stolice ( sto drveni s crnim metalnim nogama, stolice maslinasto zelene sa metalnim nogarima), narucila sam mikrovalnu, zagledam stolove, ovaj mi se svidja

Image

Meni se ne svidja ovaj moderni, sterilni stil, kao kod zubara u cekaonici. Imam sivu ugaonu seciju, ona je top, kontam ovako topao stol, svijetli tepih, fotelju smaragdno zelene boje, uz par sitnih detalja iste boje, na zid police i tv, jedan regal s biljkama, ima jako interesantnih, to cemo vidjet tacno kakav, zavisi od stana koji nadjemo, tako da i ne planiram to kupovat dok ne nadjemo stan i ne uselimo, obavezno lampa. Uglavnom hocu zeleno, biljke, drvo, prirodno, toplo i umirujuce.
Moderna ce biti kuhinja, tamo sve digitalno i futuristicko :hihi
Ovaj sto mi je skroz dobar..al bas ono
dream of spring...

Krokodil Behko
Globalni moderator
Globalni moderator
Has thanked: 10190 times
Been thanked: 12084 times

Post by Krokodil Behko » 14 Feb 2026, 12:36

Najbolje uredjenje je kad sve izbaciš iz kuće u pm. Šta će nam tolike stvari po kuci?

Morgen
Zvezda foruma
Zvezda foruma
Has thanked: 32127 times
Been thanked: 30036 times

Post by Morgen » 14 Feb 2026, 13:01

Krokodil Behko wrote: 14 Feb 2026, 12:36 Najbolje uredjenje je kad sve izbaciš iz kuće u pm. Šta će nam tolike stvari po kuci?
Bome imas pravo. Moja kuca je, dok su jos svo troje ziveli kod mene, toliko bila pretrpana, milion stvari, i koliko god sam ja puta izbacivala stvari, opet se to nagomilalo.

Ali prvo sta sam izbacila pre par godina je taj stol za dnevnu sobu. Nikom bre ne treba taj djavo. Jos ako vas ima ohoho u kuci, pa svako stavi nesto na to, jos nedajboze ima fioka (ladica) pa tu mozes komotno da nadjes sav materijal da napravis bombu DIY

Sto manje namestaja, polica, komoda
Sve vise izbacivati

Moj sledeci projekat je kuhinja
Toliko je pretrpana da nekad ne mogu da disem

Rum
Sebijin pulen
Sebijin pulen
Mood:
Has thanked: 41881 times
Been thanked: 28703 times

Post by Rum » 14 Feb 2026, 13:03

Krokodil Behko wrote: 14 Feb 2026, 12:36 Najbolje uredjenje je kad sve izbaciš iz kuće u pm. Šta će nam tolike stvari po kuci?
Dabome sto manje atvari sve lakse za ciscenje
Pojedino kamenje je mekše od vaših srca.

spacebound
Urednik foruma
Urednik foruma

Post by spacebound » 14 Feb 2026, 13:19

Morgen wrote: 14 Feb 2026, 13:01
Bome imas pravo. Moja kuca je, dok su jos svo troje ziveli kod mene, toliko bila pretrpana, milion stvari, i koliko god sam ja puta izbacivala stvari, opet se to nagomilalo.

Ali prvo sta sam izbacila pre par godina je taj stol za dnevnu sobu. Nikom bre ne treba taj djavo. Jos ako vas ima ohoho u kuci, pa svako stavi nesto na to, jos nedajboze ima fioka (ladica) pa tu mozes komotno da nadjes sav materijal da napravis bombu DIY

Sve vise izbacivati

:D.
Ja cojku predlaga taj mali stolic, samo da se moze stavit kafa, daljinski, ma ni da cuje 🙈
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.

Morgen
Zvezda foruma
Zvezda foruma
Has thanked: 32127 times
Been thanked: 30036 times

Post by Morgen » 14 Feb 2026, 13:27

spacebound wrote: 14 Feb 2026, 13:19
Morgen wrote: 14 Feb 2026, 13:01

Sve vise izbacivati

Ja cojku predlaga taj mali stolic, samo da se moze stavit kafa, daljinski, ma ni da cuje 🙈
mali pozdrav od mene! 😂

Ma daj spejsi, to na kraju budi 3 daljinska, 4 telefona, 4 pića, grickalice, slatkisi i samo te iznervira kad udjes u dnevnu

Ja imam jedan mali stalak kojeg stavim kad dodju gosti, da ne drze pice u ruci 😂

spacebound
Urednik foruma
Urednik foruma

Post by spacebound » 14 Feb 2026, 14:16

Morgen wrote: 14 Feb 2026, 13:27
spacebound wrote: 14 Feb 2026, 13:19

mali pozdrav od mene! 😂

Ma daj spejsi, to na kraju budi 3 daljinska, 4 telefona, 4 pića, grickalice, slatkisi i samo te iznervira kad udjes u dnevnu

Ja imam jedan mali stalak kojeg stavim kad dodju gosti, da ne drze pice u ruci 😂
Pa da, i ne da mali jer ne moze sve deponovat na njega 🙈🤣

Shadow
Svemirka
Svemirka
Has thanked: 25443 times
Been thanked: 28326 times

Post by Shadow » 03 Mar 2026, 17:11

Acta non Verba

Post Reply

Return to “Dom”