Djesi ucitelj'ce
Ide, doruckovo hurmu i bananu.
Priblizavam se avokadu ko macka golubu s ledja
Moderator: VIP

Djesi ucitelj'ce

Jesam li prico kako sam slucajno našo jednu izvrsnu stvar za propuhivanje crijeva?

Cuj tricetri puta dnevno, to i na poslu seresDuminjo wrote: 04 Mar 2026, 12:08Jesam li prico kako sam slucajno našo jednu izvrsnu stvar za propuhivanje crijeva?
Nikad nisam imo problema sa stolicom. Uvijek jednom do dva puta dnevno srao. Nakon sto sam slucajno jeo ovu izvrnu stvar, narednih nekoliko dana, mozda i heftu, tri do cetiri puta dnevno na šolju moro. Govno ko pamuk. Ko da neka crijevna sluzba sa nekim mašinama unutra stoji i gura otpad vani. Ja ništa, samo sjednem i opustim se.
Haos i blagostanje istovremeno

Nesto kad vako skontam mozda da sam srao za svog vjeka samo peses puta van kuce, bizi pajdo kad udjem u cenifu zeldac mi se okrene.Duminjo wrote: 04 Mar 2026, 13:04 Ima jedan coek koji je prico kako citav zivot sere na poslu i onda izracuno za nekoliko godina koliko ga poslodavac placa što sere na poslu.
![]()

Mene sramota a evo ja opet na šolji. Bio prije po sataElTriconi wrote: 04 Mar 2026, 13:18Nesto kad vako skontam mozda da sam srao za svog vjeka samo peses puta van kuce, bizi pajdo kad udjem u cenifu zeldac mi se okrene.Duminjo wrote: 04 Mar 2026, 13:04 Ima jedan coek koji je prico kako citav zivot sere na poslu i onda izracuno za nekoliko godina koliko ga poslodavac placa što sere na poslu.
![]()
Ljepa kuca i to![]()

Duminjo wrote: 04 Mar 2026, 13:32 Vikacu elham kad majstor nazove da je Auto prošlo tehnicki a da se ništa posebno nije moralo raditi![]()

trebaju ti nove kocnice, ca. 2000€.Duminjo wrote: 04 Mar 2026, 13:32 Vikacu elham kad majstor nazove da je Auto prošlo tehnicki a da se ništa posebno nije moralo raditi![]()

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests