Pazi sad, rumena malina.
Ne znam tacan naziv sorte, sorry.
Moderator: spacebound

Pazi sad, rumena malina.

Ja sam ti se bavio tim malinama skoro pa boze me oprosti intimno dvitri godine, znam vilamet i polku ha vidim stabljiku

Polku znam da ne mama dole narucila.

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
I ha sam ih kod mene brala prije 15 dana. Čudno mi je kako tako kasno da u oktobru i još su bile baš krupne.uvijek_kontra wrote: 15 Oct 2025, 17:12 Ne znam jel tako i kod vas, ali kod nas maline tek sad pocele pravo da rade, iako je hladno i ogromne su.

Da, bas cudno. Ja svaki dan 200, 300g stavim u skrinju. A i jedu se dnevno.Zizi wrote: 25 Oct 2025, 22:04
I ha sam ih kod mene brala prije 15 dana. Čudno mi je kako tako kasno da u oktobru i još su bile baš krupne.![]()

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Gledaj mi jagoda krajem novembra, još se ibretim. Nikad ih nije bilo u ova doba.uvijek_kontra wrote: 26 Oct 2025, 13:46Da, bas cudno. Ja svaki dan 200, 300g stavim u skrinju. A i jedu se dnevno.Zizi wrote: 25 Oct 2025, 22:04
I ha sam ih kod mene brala prije 15 dana. Čudno mi je kako tako kasno da u oktobru i još su bile baš krupne.![]()

Kad su moji dolazili iz Bosne kuci u novembru, zamolila sam mamu da ponese par da sebi posadim, na svakoj je bilo jagoda, isto kao i u tebe. Bas zanimljivo. Izgleda takva godina.Zizi wrote: 11 Dec 2025, 00:13
Gledaj mi jagoda krajem novembra, još se ibretim. Nikad ih nije bilo u ova doba.IMG_20251125_145006.jpg

https://www.instagram.com/tragbiljke?ig ... VqOXp3Nw==

Maja wrote: 24 Feb 2026, 19:29 Taman posla da pisem o jagodama kad se one zadnje spominju na temi. Danas sam posadila 30 komada pa hoce li biti ista ne znam. Ustvari to su priljepci od maticnih biljki. Trebalo mi je vise od 2 satadok sam izbadiljala, napravila "nanose" pomijesala komposta i posadila. Pretpostavljam da su mi blizu jedna druge al hebat ih
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests