Ne spominji mi ih bogatirocko wrote: 05 Mar 2026, 00:55Hocel ukrajina uletiti, kaze Zelinski on podrzava Izrael u njihovom napadu na Iran?Duminjo wrote: 04 Mar 2026, 15:35 Još samo Kina, Rusija i Zanzibar ne ucestvuju u ovoj agresiji na Iran.
Nevjerovatno koliko zidovi drze za muda amerikance a ovi, skupa sa zidovima, ostatak svijeta
Iran
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
- Duminjo
- Urednik foruma

- Has thanked: 2860 times
- Been thanked: 9073 times
- Status: Offline
Re: Iran
- rocko
- Inventar foruma

- Has thanked: 296 times
- Been thanked: 196 times
Jel to Ako su na vijezbi nisu vojni cilj? Vojno plovilo u medjunarodnim vodama,Duminjo wrote: 05 Mar 2026, 00:57 To iransko plovilo je bilo na vjezbi u Indiji. Plovilo i posada su bili gost drzave Indije i indijci su ih izdali.
Plovilo je srušeno na povrtaku kuci..
Mnogo hrabro i herojski
STA CE ih izdavati indijci pa Jesi vidio da mi dojavimo ukrajincima kad pet rusa kod zaporizije krenu kroz mocvaru a da neznamo gdje su Iranska plovila.
Priberi SE nije 1941
- rocko
- Inventar foruma

Nemoj me u Boga dragog kleti, ja samo pitam Zelinski podrzava Izrael , Putin Iran ,Vojka podrzava Iran logikom na forumu koga podrzava Zelinksi on je na pravoj strani koga podrzava Vladan I Vojka on je chetnik.
Malo Sam zbunjen
- rocko
- Inventar foruma

Definsi Fasizam molim te?Masamune wrote: 04 Mar 2026, 19:41 I Trump i Putin su fašisti. Odatle i neko divljenje i poštovanje unazad neko vrijeme. Tu pada ona da su Rusi za Amerikance the big bad (naravno, nakon komunizma i Sovjeta) jer Trump i oni oko njega to ne smatraju tako. Dok su oni vlast to je i zvanični stav Amerike po pitanju Rusije.
Fašisti se drže zajedno bez obzira na to kakav je odnos između Amerike i Rusije decenijama unazad. To je i historija pokazala više puta. Zato je Amerika sa Trumpom krenula u skroz drugom kursu izvan Izraela i Bliskog Istoka i cilj im je da unište EU. Da nije Izraela čisto sumnjam da bi Ameri krenuli na Iran jer su ruski strateški partner. Za Izrael će se uvijek praviti izuzetak dok je AIPAC na moći u Americi.
- rocko
- Inventar foruma

Mislis ko ovaj u Austin TX sto je pucao PO ljudima u Subotu?Masamune wrote: 04 Mar 2026, 19:48Ni blizu. Terorizam se ciljano pripisuje svemu što ima veze sa Islamom unazad 30 godina i to baš perfidno.tuzlak1212 wrote: 04 Mar 2026, 19:45 nazalost, fasizam je ko i terorizam postao samo termin za politicko oruzje
Fašizam je ideologija čiji su modusi operandi dobro utemeljeni.
Cudna mu ova hoody a I majica

- Duminjo
- Urednik foruma

Boli me kurac sto se pravis da si zbunjen.rocko wrote: 05 Mar 2026, 01:01Nemoj me u Boga dragog kleti, ja samo pitam Zelinski podrzava Izrael , Putin Iran ,Vojka podrzava Iran logikom na forumu koga podrzava Zelinksi on je na pravoj strani koga podrzava Vladan I Vojka on je chetnik.
Malo Sam zbunjen
Hiljadu puta nacrtano i receno zasto je bitno za BiH da Ukrajina na padne.
Kako ce i sta ce dalje, zaboli nas.
Rusi nisu prošli.
- rocko
- Inventar foruma

Matane jebo Nas je gavrilo fino smo mogli bit Dio Austro-Ugarske , hodati PO Becu , Pesti, jok hoce seljance iz Bosanskog Grahova da pravi SA Apisom veliku SrbijuMatan wrote: 04 Mar 2026, 20:18Nekad je bio Gavrilo terorist, pa Crvene bigade, pa IRA, ..Masamune wrote: 04 Mar 2026, 19:48
Ni blizu. Terorizam se ciljano pripisuje svemu što ima veze sa Islamom unazad 30 godina i to baš perfidno.
Fašizam je ideologija čiji su modusi operandi dobro utemeljeni.
pa Bruno Busic itd...
nisu imali veze sa Islamom..
previse ste otisli sa tim Islamom..
Islam je samo religija, a teroristi su ljudi iz razliciti drzava, znaci ili su Iranci ili nisu..
ili su Baski ili nisu..
kad naucite da je religija jedno, a terorizam drugo, onda ce biti lakse..
nisamja izvikivao Alahu Ekber, poslije ubadanja nozem nekoga, pa da me vezete za Islamski terorizam..
kad ja uzvikenm, Faljen Isus, pa zbodem nekoga onda sam i ja katolicki terorist..
valjda..sta mislite..
Bruno je bio Samo malcice ustasa I on I oni oko njega u Hrvatskom Bratstvu su Nas Dobro iz groba zajebali
- Duminjo
- Urednik foruma

Ionako je americki ispravno napasti drugu drzavu iznenada u sred pregovora.. zašto bi bilo neispravno napasti vozilicu koja se vraca kuci sa vjezbi.rocko wrote: 05 Mar 2026, 01:00Jel to Ako su na vijezbi nisu vojni cilj? Vojno plovilo u medjunarodnim vodama,Duminjo wrote: 05 Mar 2026, 00:57 To iransko plovilo je bilo na vjezbi u Indiji. Plovilo i posada su bili gost drzave Indije i indijci su ih izdali.
Plovilo je srušeno na povrtaku kuci..
Mnogo hrabro i herojski
STA CE ih izdavati indijci pa Jesi vidio da mi dojavimo ukrajincima kad pet rusa kod zaporizije krenu kroz mocvaru a da neznamo gdje su Iranska plovila.
Priberi SE nije 1941
Boli vas krc.
A i onaj vaš Abraham ide za Indiju.
Što li?
- rocko
- Inventar foruma

ZAsto?Duminjo wrote: 05 Mar 2026, 01:12Boli me kurac sto se pravis da si zbunjen.rocko wrote: 05 Mar 2026, 01:01
Nemoj me u Boga dragog kleti, ja samo pitam Zelinski podrzava Izrael , Putin Iran ,Vojka podrzava Iran logikom na forumu koga podrzava Zelinksi on je na pravoj strani koga podrzava Vladan I Vojka on je chetnik.
Malo Sam zbunjen
Rusi nisu prošli.
Rusi nadiru ukrajina sve manja I manja prije uzimali 1 kilometer 3 mijeseca sad uzmu 50 km2 za Dan.
Tebi je bitno ko sijedi u vladi Velike Britanije jer Balkan pa time I Bosna je intresna sfera I pod paskom MI-6 , hvala Dragom Allahu pa nije John Major Niti je Tony Blair.
- rocko
- Inventar foruma

Ma rastavilo Iran na proste faktore, kazem ti iranci sad ko pijani Stojan kad mu 'rabra vojska dobije PO ckapi pa on raspali 'aubicom PO turskim carsijama.Duminjo wrote: 05 Mar 2026, 01:14Ionako je americki ispravno napasti drugu drzavu iznenada u sred pregovora.. zašto bi bilo neispravno napasti vozilicu koja se vraca kuci sa vjezbi.rocko wrote: 05 Mar 2026, 01:00
Jel to Ako su na vijezbi nisu vojni cilj? Vojno plovilo u medjunarodnim vodama,
Priberi SE nije 1941
Boli vas krc.
Što li?![]()
- Duminjo
- Urednik foruma

Nadiru ko magarci u minsko polje.
Unuci ce nam slusati vijesti "Rusi nadiru, samo što nisu"
Unuci ce nam slusati vijesti "Rusi nadiru, samo što nisu"
- rocko
- Inventar foruma

Sto I'm SE Mora slati? Jedan bi pomislio da svabo salje da mu nebi kroz poljsku hrupio rus na vrata?Duminjo wrote: 04 Mar 2026, 17:21 Pod šapom. Racuni od brke.
Pomognuti ekonomski, obnovljena infrastrukura a vojno prdnut ne smiju bez da Amerikanci ne namignu.
90% naroda jbe Merzu sada majku, skoro svi govore "sta se petljas koji krc, ostani miran i neutralan" al ne smije. Mora igrati kako Ameri kaze i zato izgleda kod Trumpa ko pudlica.
Javno mnijenje ima slicno misljenje i sa Ukrajinom, ne petljaj se.. Al krc, bez obzira da li bio Scholz ili Merz, ukrajincima se moralo slati.
- Duminjo
- Urednik foruma

Kad je neko rastavljen na proste faktore ili digne ruke u zrak ili trazi pomoc od bilo koga da spasi guzicu.rocko wrote: 05 Mar 2026, 01:17Ma rastavilo Iran na proste faktore, kazem ti iranci sad ko pijani Stojan kad mu 'rabra vojska dobije PO ckapi pa on raspali 'aubicom PO turskim carsijama.Duminjo wrote: 05 Mar 2026, 01:14
Ionako je americki ispravno napasti drugu drzavu iznenada u sred pregovora.. zašto bi bilo neispravno napasti vozilicu koja se vraca kuci sa vjezbi.
Boli vas krc.
Što li?![]()
- rocko
- Inventar foruma

Jok ba lupaju naslijepo vidi si stojke I milojke kad zagusti potezi konopac na aubiciDuminjo wrote: 05 Mar 2026, 01:19Kad je neko rastavljen na proste faktore ili digne ruke u zrak ili trazi pomoc od bilo koga da spasi guzicu.rocko wrote: 05 Mar 2026, 01:17
Ma rastavilo Iran na proste faktore, kazem ti iranci sad ko pijani Stojan kad mu 'rabra vojska dobije PO ckapi pa on raspali 'aubicom PO turskim carsijama.
- rocko
- Inventar foruma

Gdje te tacno boli?Duminjo wrote: 05 Mar 2026, 01:12Boli me kurac sto se pravis da si zbunjen.rocko wrote: 05 Mar 2026, 01:01
Malo Sam zbunjen
Rusi nisu prošli.
Da li te prizi kada piskis?
Da nisi STA tesko dizao njime?
Dizi njime Samo svabice do 65 kg.
Last edited by rocko on 05 Mar 2026, 01:38, edited 1 time in total.
- rocko
- Inventar foruma

Nisi odgovorio na moje pitanje , NE pitam o Ukrajini pitam Kako moze nekoga zelinksi podrzavati Ako su oni na pogresnoj strani a Vladan I Vojka one na pravoj strani , zar nije mijerilo ko podrzava one koje podrzava Vladan Ili vojka taj je chetnik? Pitam za jaranaDuminjo wrote: 05 Mar 2026, 01:12Boli me kurac sto se pravis da si zbunjen.rocko wrote: 05 Mar 2026, 01:01
Malo Sam zbunjen
Rusi nisu prošli.
- Duminjo
- Urednik foruma

A jbo te forum i forumanje. Jesil normalan?
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.