Pojesću još dvi fete maslac i pekmezzz od borovnica
I još pijuckam kofi black sa par kapi mlika
Pravo guštam da van budem iskrena
Penzionerska ručkovečerica
Moderator: VIP

Dje ces to gurat bona imal kakvo musko? Hos da fasujes kakvu bolest od onih cjevi i toZanki wrote: 05 Mar 2026, 21:29 Taman da legnem začepia se odvod u kupaoni
Pa sam gurala onu sajlu valjda nije pukla cjev
Pa sam morala prat pločice
I još svašta nešto
Sad kičma boli

Ima jedna baba 99 godina, ima BMW trojku limuzinu u garazi.pizarro wrote: 05 Mar 2026, 17:24ti si ona njemacka baba o kojoj svi sanjaju kad uzimaju autoDuminjo wrote: 05 Mar 2026, 16:55
A vozim malo bezveze, slabo pazim, što jest jest.
A da je tehnicki ispravno, dobro pazim.
I ne idem privatno tamo nešto u neke garaze ili "našima" da prodjem jeftinije nego u servis, Autohaus. I kad ga odvucem, kazem eto vidite vi sta treba i radite, ja se ne razumijem a hocu da je ispravno i sigurno.
Znam da je malo glupo i da ce me uzeti kolko tolko al ne zelim da negdje stanem, pogotovo u po puta na godišnjem i to je valjda ta cijena koju ja svjesno prihvatam.
Zato mi ga se i malo zao rjesavati jer znam kako ga ovi odrzavaju i da je tip top. Imam osjecaj da cu ga vozati dok baš negdje skroz ne stane ili se ne raspadne.
A da ga stavim sada na oglas za prodaju ne bi mogo uzeti 2 hiljade![]()
![]()

Ajoj, da znas kako sam tezak da imala..ina wrote: 05 Mar 2026, 17:05 Proljeće se svukud najavljuje.
Ovdje već procvjetali i zumbuli. Krasno mirišu.
A rodio je i tvoj tulipan. I uz poniklo još nešto "samo".Ne znam šta.
I s tvoje desne strane ima i Skin.
![]()

Ma deElTriconi wrote: 05 Mar 2026, 21:41Dje ces to gurat bona imal kakvo musko? Hos da fasujes kakvu bolest od onih cjevi i toZanki wrote: 05 Mar 2026, 21:29 Taman da legnem začepia se odvod u kupaoni
Pa sam gurala onu sajlu valjda nije pukla cjev
Pa sam morala prat pločice
I još svašta nešto
Sad kičma boli![]()

ElTriconi wrote: 05 Mar 2026, 21:43 Kuco aparat za brijanje i zavrsim na apararima za sisanje, gledo kako se more coek sam osisat.
Dje coek zavrsi od trazenja rjesenja za problem, nisu daleko muda od glave ocam![]()

a skroz kratke relacije i nisu dobre za motor, jos ako je dizelDuminjo wrote: 05 Mar 2026, 21:45Ima jedna baba 99 godina, ima BMW trojku limuzinu u garazi.
Vozi ga njena neka rodica cetvrtkom kada idu u kupovinu. Tamo i vamo 5 kilometara. I Tako zadnjih 4-5 godina.
Nece da ga proda, kaze sve konta mozda ce opet moci da vozi pa neka ga.
Dvije kolegica i ja ga pikirali al baba se ne da
Inace ne smijemo i necemo direktno da pitamo da nama proda, nije uredu.. Samo opipavamo ko hijene
Dobar bi bio pravo. Ima godina ali je kilometraza sigurno dobra.

Users browsing this forum: Masamune and 6 guests