Rođo, džaba vam sve to, džaba vam dokazi.
Nećete skinut tu ekipu bez posezanja za nečim što Amerika nikad nije osjetila na svom tlu.
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Rođo, džaba vam sve to, džaba vam dokazi.

Može rođo, može.

uvijek_kontra wrote: 05 Mar 2026, 22:53 Ako jos neko kaze da je s ovim kreletom sve ok, onda on sam nije ok.

Paula Michelle White-Cain
Cain, in the Bible (Hebrew Bible, or Old Testament), firstborn son of Adam and Eve who murdered his brother Abel (Genesis 4:1–16)

Bas me zanima, a ubrzo ce, hoces li nestati bez traga kad ovima odsvira, il ces se i dalje praviti pametan?

Koga, Demokrata nece ba njih nestat, oni su ti ko dvorske ludeuvijek_kontra wrote: 06 Mar 2026, 20:24Bas me zanima, a ubrzo ce, hoces li nestati bez traga kad ovima odsvira, il ces se i dalje praviti pametan?![]()

Odake ti znas STA je istina? STa CE objaviti ? svaku njegovu prepisku pa Tako je I Whoopi Goldberg ispala da je u fajlovima,Quds wrote: 07 Mar 2026, 01:42 Roćko, istina je da se ''igraju'' sa tim fajlovima. Jebiga, živimo u kraljevini USA, pa lordovi, vojvode i ostali koji imaju zaštitu kralja, rade stvari koje su mimo zakona. Jer, kralj je zakon. Ustav je odjeban. Epstein fajlovi su svi morali biti objavljeni, bez izuzetka, s tim da se zaštite imena žrtvi. A šta oni rade? Ne fermaju zakon, koji je i sam kralj opečatio. Hajde što štite ove milijardere i političare iz Amerike, bruka toga je sakriveno i sa fajlovima od arapske pedofilne elite.

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests