Quds wrote: 06 Mar 2026, 07:25
rocko wrote: 06 Mar 2026, 07:17
Kakva ba naredba pa nismo mi demoni drugo to je kontraproduktivno.
Lijenost Neko izvadio target package od prije 2016, jer je do 2016 ta zgrada bila dio baze , 2016 je izgradjen zid oko te zgrade I onda je pretvoreno u skolu.
Vjeruj mi streljanje je bolja sudbina nego 20-40 godina u Leavenworth USDB
A ja koji klinac postajemo nego demoni? Tako bi i Obama razvaljivao dženaze i svadbe, i bude ''oops''. Koji moj je trebalo uopšte napadati Iran? Nisu čak ni pokušali naći lažne razloge kao u slučaju Iraka. Mali Markan govori jedno, Trump treće, a Whiskey Pete, kao i uvijek, priča a ništa ne govori. Komandiri govore vojnicima (na više mjesta, tako da se ne može reći nekoj budali to palo na pamet) da je ovo Mesijanijska misija i da je Trump poslan od Isusa pred Armagedon...pa jebote.
Nemoj Tako o Obami, optuzice te "upuceni" formumasi da SI rasista, MAGA a mozda I chetnik .
Pazi Obama je zvanicno zavezao ruke vojsci a onda sto bi bile hirurski precizne akcije prebacio na dron ratovanja , hellfire opali I razvali citav komsiluk Al pred kamerama on Dobro izgleda. Obama nasao nacin da ubije US drzavljane osobu koja je sirila propagandu Al nije uzela pusku u ruku a onda njegovog 14 godisnjeg sina I 16 godisnjeg bratica dok su sjedili u kaficu . Sam fakt da je to ucinio je zlocin, a Sve ostalo ratni zlocin .
Sjecas li SE Iraka, Afghanistana tu SE na pocetku cak I prvih mjeseci PO ulasku maksimalno pazilo da NE opalis metak u Zid civilnog objekata vojna infrastruktura sravnjena SA zemljom.
Tako ti je I u Iranu, ideja je da SE pokaze da ovo nije rat protiv Iranaca nego protiv Iranskog rukovodstvo. Zato Sam 99.99% siguran da je ovo lijenost nekog analiticara.
Razlog je jednostavan Iran nemoze imati nuklearke I rakete koje mogu dobaciti do USA. Bar posteno SE kaze zasto SE ide u rat a ne Colin Powell mase solunarom od njegovog sporeta na drva I govori u UN ovo je dokaz da imaju WMD u Iraku.
Evo ja cu Sam sebe citirati:
" Ovo je laz Velikackog Trumpa je poslao Dragi Allah da Nas povede u Malhama Al-Kubra
Jevreji imaju jedan zadatak da drze svijetla upaljena da Isa sin Mejreme Zna naci put kuci
Ebu Hurejre, radijallahu anhu, prenosi da je Vjerovjesnik, sallallahu alejhi ve sellem, rekao: “Vjerovjesnici su braća po inočama, majke su im različite a vjera im je jedna. Ja sam najpreči Isau sinu Merjeminu, jer između njega i mene nije bilo vjerovjesnika. A on će ponovo doći, pa kada ga vidite, prepoznat ćete ga, to je čovjek srednjeg rasta, bijel i crven, na njemu dvodijelno odijelo svijetložute boje, kao da mu je kosa mokra, iako ga nije dotakla voda. Slomit će krst, ubiti svinju i dokinuti džizju. Pozivat će ljude u islam, a Allah će u njegovom dobu ukinuti sve vjere osim islama, i Allah će u njegovom dobu uništiti Dedždžala. Na zemlji će nastupiti sigurnost i spokoj da će lavovi i deve zajedno živjeti i jesti jedni kraj drugih, i tigrovi sa kravama, i vukovi sa sitnom stokom, a djeca će se igrati sa zmijama, i one im ništa neće nauditi. Živjet će četrdeset godina, pa kada preseli na ahiret, muslimani će mu klanjati dženazu.“
"Natanjahu je tu da drzi upaljena svijetla kada SE Isa s.v. vrati a Velikacki Trump Nas vodi u finalnu bitku, onda CE da SE nebo otvori I na zlatnom cilimu kojeg nose 4 krilata lava u zubima on CE da sleti i da SE pridruzi u Al-Malḥamat Al-Kubra."