Iran

Dešavanja u svijetu

Moderators: Krokodil Behko, Duminjo

Laser
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Mood:
Has thanked: 1365 times
Been thanked: 4515 times
Status: Offline

Re: Iran

Post by Laser » 06 Mar 2026, 19:15

tuzlak1212 wrote: 06 Mar 2026, 19:07 jel ovaj Iranski rezim podrzao klanja Assadova po Siriji, pretvaranje ljudi u hranu za ribice, ziva zakopavanja, zatvore ko tvrdjave itd itd
(kazem rezim a ne iranski narod)
Ovaj režim guzi sve one koji bi da ga svrgnu, a nemaju ništa drugo ponudit "jadnim" Irancima, guzi sve one koji se "sikiraju" za prava Iranaca, guzi sve one koji se sikiraju zbog iranske teokracije, a ne znaju čestito prstom pokazat na karti gdje je Iran.

Ovaj režim je jedan od rijetkih na dunjaluku koji ima kičmu.

Ovaj režim ide na ganglije svim sunijama koji nisu načisto da li su im mrži cionisti ili šiije. :D.

Sviđa mi se taj režim. :D.
Sve se rađa radi smrti, sve se gradi radi rušenja.

tuzlak1212
Inventar foruma
Inventar foruma
Has thanked: 932 times
Been thanked: 1410 times

Post by tuzlak1212 » 06 Mar 2026, 19:23

Laser wrote: 06 Mar 2026, 19:15
tuzlak1212 wrote: 06 Mar 2026, 19:07 jel ovaj Iranski rezim podrzao klanja Assadova po Siriji, pretvaranje ljudi u hranu za ribice, ziva zakopavanja, zatvore ko tvrdjave itd itd
(kazem rezim a ne iranski narod)
Ovaj režim guzi sve one koji bi da ga svrgnu, a nemaju ništa drugo ponudit "jadnim" Irancima, guzi sve one koji se "sikiraju" za prava Iranaca, guzi sve one koji se sikiraju zbog iranske teokracije, a ne znaju čestito prstom pokazat na karti gdje je Iran.

Ovaj režim ide na ganglije svim sunijama koji nisu načisto da li su im mrži cionisti ili šiije. :D.

ovo je najveca istina u 170 stranica ove teme :D.

al nabijem ja taj rezim, to sto su oni dunjalucki sposobni ne umanjuje da su ista eskatologijska govna ko jevreji, i jedni i drugi samo pozuruju Mehdija svog i trce po sebebima da se to desi

ja nmg pobjec od tog dojma da su oni isti et, samo su ovih 5 minuta ljudske historije jevreji jaci pa ih mi socnije mrzimo

rocko
Inventar foruma
Inventar foruma
Has thanked: 295 times
Been thanked: 194 times

Post by rocko » 06 Mar 2026, 19:54

Mutevelija wrote: 06 Mar 2026, 14:39
rocko wrote: 06 Mar 2026, 00:22

On NE donosi odluku nego Predsjednki USA, a STA su ciji motivi ink ko ink ko NEMA inka, u mene full sleeves zato moram nosti duge rukave na poslu.

Moze li uticati na predsjednika i savjetovati ga, mislim daje cak taj i neki vojni general .
Kakav general , on je major , on ti je ko tehnicki director u firmi radi sto mu generalni director kaze

rocko
Inventar foruma
Inventar foruma
Has thanked: 295 times
Been thanked: 194 times

Post by rocko » 06 Mar 2026, 19:55

harlekin wrote: 06 Mar 2026, 10:22
rocko wrote: 06 Mar 2026, 08:39

Evo usrali smo SE Jesi zajeban internet karakter. :valja
Imam pravo maštati :rumenko
Ako ti mozes imat vlazne snove o Velikom Trumpovom,sto ja nebi malo mastao o istrebljivanju stetocina :cudi
Nuggatino I masta mogu svasta

Laser
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Mood:

Post by Laser » 06 Mar 2026, 20:44

tuzlak1212 wrote: 06 Mar 2026, 19:23

al nabijem ja taj rezim, to sto su oni dunjalucki sposobni ne umanjuje da su ista eskatologijska govna ko jevreji, i jedni i drugi samo pozuruju Mehdija svog i trce po sebebima da se to desi

ja nmg pobjec od tog dojma da su oni isti et, samo su ovih 5 minuta ljudske historije jevreji jaci pa ih mi socnije mrzimo
Neuki mladiću

Ti spadaš u onu sortu yebenih muslimana koji trenutno mole boga na slijedeći način:
Allahu, podari snagu i moć Iranu protiv Izraela, da ih pobijede. Pa kad ih pobijede onda im oduzmi tu moć koju si im darovao, amin
Otprilike, pomozi ih Bože dok umjesto svih nas podmeću leđa, pa kad uspiju u svojoj borbi, ti ih Bože uništi da se mi yebeni muslimani možemo slobodno kurčit kako smo i navikli. :D.

E pa, ne ide to tako, nećeš iranskim qurcem gloginje mlatiti. Ako želiš porazit ili ukrotit cioniste i krstaše, onda valja ginut i proljevat krv. Koliko krvi, pa do koljena, reklo bi se. Nema ukroćivanja Izraela prije nego izgine mnogo hiljada masnih Arapa i prije ngo li svrgnu svoje yebene režime.

Iranci su prolili mnogo krvi, prolivaju je i sada i prolivat će je dokle god to treba. Odatle, moj respekt Irancima, ma koliko se sa njima ne slagao sa x y drugih pitanja. Sva druga pitanja su marginalna u trenutku dok se oni bore protiv židovskih i evangelističkih cionista i Hegsetovih krstaša koji sada povlače zakletvu američkom ustavu, a zaklinju se Isusu i njegovom pomazaniku Trampu koji je odaslan da započne armagedon.

Deus vult, kažu Hegsetovi krstaši, ko se ne pokrsti yebat ćemo mu majku, pa bio ona musliman, židov ili ateista, boli nas qurac, ili se zakuni Isusu ili ćemo te zatamanit.

Stvari su ogoljene do kostiju. Nema ništa bez proljevanja krvi do koljena, ništa bez neviđenog nasilja, tome sam svjedočio '92, ali ti mi ne vjeruješ.

harlekin
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš
Has thanked: 168 times
Been thanked: 392 times
Status: Online

Post by harlekin » 06 Mar 2026, 21:05

Svi govna samo suniti ispravne ljudine a?
Ako je ispravno sluzit i pomagati židovima i krstu dok se izivljavaju na sirotinji i slabijim muslimanima onda smo bgm šampioni Islama,a ako nije ispravno onda nas glupo i nazvat muslimanima a kamoli poredit s šijama.

edo_79
Inventar foruma
Inventar foruma
Mood:
Has thanked: 491 times
Been thanked: 1495 times

Post by edo_79 » 06 Mar 2026, 21:08

tuzlak1212 wrote: 06 Mar 2026, 12:18 Skontali Ameri da im je oruzje samo za fleksanje a ne za prolongiran rat
Ko je normalan kontao da moze godinama ratovat s raketama koje kostaju milion po glavi a plus launcher je desetine miliona i sve to razjebe dron od 30k dolara :D.
A sta tek sve Evropa mora da skonta

Hoce kupi dlon ... made in USA ... 5 malaka ... :plavi :plavi :plavi :plavi :plavi :plavi
"Znaš li šta je najlepše u životu? Želja, prijatelju."

Lavlje_srce
Alienka
Alienka
Has thanked: 4255 times
Been thanked: 3172 times

Post by Lavlje_srce » 06 Mar 2026, 21:21

rocko wrote: 06 Mar 2026, 06:58
Quds wrote: 06 Mar 2026, 06:52
Apsolutno niko ne sumnja da su te curice ubijene. Nemoj tako, to je uvreda za sve te nevine žrtve, djecu, njihove roditelje koji su ih ispratili na drugi svijet.
Ja poslije naso clanak I stvarno Neko dobro omanuo dodo skolu koja je kraj pomorske baze u target package I poginu 175 nevinih ljudi sto dijece sto prosvjetnig osoblja.
Al do tad ja nisam spomenuo tu rahmetli dijecu nego osoba koja valjda Tek postala svijesna da ja postojim na forumu izvukla zakljucak kako sam.ja cionsta koji pravda pokolj dijece I osoblja u skoli.
Ja veze nisam imao ni da se to desilo
Svaka kognitivno sposobna osoba na svijetu je znala za ovaj masakr, ali ti koji danima bespomucno trolas ovu temu - nisi Je li te imalo sramota, ili bolje pitanje - znaš li sta je to sramota? Ne trebaš odgovarati meni, pokušaj odgovoriti sebi.

Naravno da cu pomisliti da si cionist, jer je valjda samo njima svejedno za pobijenu djecu. Ni normalnim Amerikancima nije svejedno.

Ovo je moje zadnje obraćanje tebi, replika nije potrebna.
Duminjo wrote: 06 Mar 2026, 11:18 Rocko, Harlekin i Lavlje o svemu osim o Iranu.

Ljudi udju na temu da vide sta ima, sta se dešava u Iranu a vi ko djeca.
Ah, ta tvoja dugogodišnja ljubav prema meni ne može da se još jednom ne iskaze. Zamisli da ovo piše neka tebi draga forumasica, pa se upitaj zbog čega sam ja ulazila na temu? Pa ulazila sam (danima) da procitam informacije, a čitala sam trolanje bez glave i repa, bez ikakvog smisla i poente. Ti si prije par dana postavio screenshot na kom te Trol citirao 6 (ili koliko vec) puta, i pitao si ga je li normalan, a sad mene stavljas u isti kos s njim. Znam, ljubav.

For your info, do ovog posta sam na temi napisala 5-6 postova, a Trol jedno 55. Da si ga na vrijeme zaustavio, ne bi morao još jednom javno ispoljiti ljubav prema meni.

Ali ne brini, mene si maknuo s teme. Svakako postoji vise nego dovoljno izvora informacija na kojim čitajući vijesti ne moram kidati živce i svjedociti odumiranju sivih stanica, zbog citanja perpetualnih nebuloza.
Laser wrote: 06 Mar 2026, 20:44

Neuki mladiću

Ti spadaš u onu sortu yebenih muslimana koji trenutno mole boga na slijedeći način:
Allahu, podari snagu i moć Iranu protiv Izraela, da ih pobijede. Pa kad ih pobijede onda im oduzmi tu moć koju si im darovao, amin
Otprilike, pomozi ih Bože dok umjesto svih nas podmeću leđa, pa kad uspiju u svojoj borbi, ti ih Bože uništi da se mi yebeni muslimani možemo slobodno kurčit kako smo i navikli. :D.

E pa, ne ide to tako, nećeš iranskim qurcem gloginje mlatiti. Ako želiš porazit ili ukrotit cioniste i krstaše, onda valja ginut i proljevat krv. Koliko krvi, pa do koljena, reklo bi se. Nema ukroćivanja Izraela prije nego izgine mnogo hiljada masnih Arapa i prije ngo li svrgnu svoje yebene režime.

Iranci su prolili mnogo krvi, prolivaju je i sada i prolivat će je dokle god to treba. Odatle, moj respekt Irancima, ma koliko se sa njima ne slagao sa x y drugih pitanja. Sva druga pitanja su marginalna u trenutku dok se oni bore protiv židovskih i evangelističkih cionista i Hegsetovih krstaša koji sada povlače zakletvu američkom ustavu, a zaklinju se Isusu i njegovom pomazaniku Trampu koji je odaslan da započne armagedon.

Deus vult, kažu Hegsetovi krstaši, ko se ne pokrsti yebat ćemo mu majku, pa bio ona musliman, židov ili ateista, boli nas qurac, ili se zakuni Isusu ili ćemo te zatamanit.

Stvari su ogoljene do kostiju. Nema ništa bez proljevanja krvi do koljena, ništa bez neviđenog nasilja, tome sam svjedočio '92, ali ti mi ne vjeruješ.
Tako je nažalost. Ptice na granama znaju da je Iran dio plana još od prije 25 godina, s tim sto kasne 20 godina pa je Iran imao priliku da se pripremi. Ali da neko vidi Palestinu, Irak, Libiju, Afganistan i Siriju, pa nakon svega toga napise kako su sije i cionisti isti, je prosto nevjerovatno.

Mnogi kažu da je 3-ci svjetski rat planiran i treba biti izmedju muslimana i Jevreja/kršćana. Nikom se ne piše dobro, kako god okrenes.
Memento Mori

You don’t have a soul. You are a Soul. You have a body. ~C.S.Lewis~

I don't need nobody
And I don't fear nobody
I don't call nobody but you
My One & Only.

tuzlak1212
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by tuzlak1212 » 06 Mar 2026, 21:40

Neuki mladiću

Sad da Iran polupa ovo sve do krajnjih granica, i Iran sacuva svu snagu, Iran bi najvjerovatnije terorisao Arape ko sto Izrael terorise samo Gazu. Koliko puta je Teheran prijetio govoreci nesto tipa "nece od Arapa ostat kamen na kamenu osim Meke i Medine". Ja takav rezim ne podrzavam tek tako slijepo, to je meni kao da podrzavam cetnike samo zato sto mi trenutno odgovaraju protiv Hitlera, jesmol se zajebali s tim navijanjem? Jasta smo frende moj, znas ti to bolje od mene.

Al haj, ne gledam ja to na taj nacin ekstremno ko ti, al da ce samo krv oprat probleme i nepravdu hoce, al da ce Iran donijet neki mir i pravdu nece, poserem se na njih, nek pomlate ove cioniste sto kvalitetnije i to je to sto se mozemo nadati i nadati se nek sto vise Iranaca prezivi sa sto manje oruzja pa da ne mogu nastaviti gdje su cionisti stali sa Arapima, Turcima, itd itd
Kazem ista su to govna Sije i Cifuti, nisi uopste ni kontriro tu cinjenicu

Laser
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Mood:

Post by Laser » 06 Mar 2026, 21:49

tuzlak1212 wrote: 06 Mar 2026, 21:40

Neuki mladiću

Sad da Iran polupa ovo sve do krajnjih granica, i Iran sacuva svu snagu, Iran bi najvjerovatnije terorisao Arape ko sto Izrael terorise samo Gazu. Koliko puta je Teheran prijetio govoreci nesto tipa "nece od Arapa ostat kamen na kamenu osim Meke i Medine". Ja takav rezim ne podrzavam tek tako slijepo, to je meni kao da podrzavam cetnike samo zato sto mi trenutno odgovaraju protiv Hitlera, jesmol se zajebali s tim navijanjem? Jasta smo frende moj, znas ti to bolje od mene.

Al haj, ne gledam ja to na taj nacin ekstremno ko ti, al da ce samo krv oprat probleme i nepravdu hoce, al da ce Iran donijet neki mir i pravdu nece, poserem se na njih, nek pomlate ove cioniste sto kvalitetnije i to je to sto se mozemo nadati i nadati se nek sto vise Iranaca prezivi sa sto manje oruzja pa da ne mogu nastaviti gdje su cionisti stali sa Arapima, Turcima, itd itd
Šta bi bilo kad bi bilo.

Biži u qurac, ne znaš ti kud bi i šta bi.

Nisam ja džaba citiro onu glupu dovu koju sada učite. De nek Iran sad pobijedi, a poslije pobjede nek popuše na najgori način, inače će nam svima yebat mater.

Znamo mi njih, oni su zlotvori kao i cionisti ili krstaši, samo smo mi pravi ljudi. Jest da smo pizde što čekaju da Iranci proliju krv umjesto nas, ali nema veze, oni su šije pa tako po definiciji ne mogu valjat. :D.

Rum
Sebijin pulen
Sebijin pulen
Mood:
Has thanked: 41876 times
Been thanked: 28699 times

Post by Rum » 06 Mar 2026, 21:51

Pojedino kamenje je mekše od vaših srca.

Rum
Sebijin pulen
Sebijin pulen
Mood:
Has thanked: 41876 times
Been thanked: 28699 times

Post by Rum » 06 Mar 2026, 22:17

FB_IMG_1772830663210.jpg
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Pojedino kamenje je mekše od vaših srca.

tuzlak1212
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by tuzlak1212 » 06 Mar 2026, 22:31

Laser wrote: 06 Mar 2026, 21:49
tuzlak1212 wrote: 06 Mar 2026, 21:40

Šta bi bilo kad bi bilo.

Biži u qurac, ne znaš ti kud bi i šta bi.

Nisam ja džaba citiro onu glupu dovu koju sada učite. De nek Iran sad pobijedi, a poslije pobjede nek popuše na najgori način, inače će nam svima yebat mater.

Znamo mi njih, oni su zlotvori kao i cionisti ili krstaši, samo smo mi pravi ljudi. Jest da smo pizde što čekaju da Iranci proliju krv umjesto nas, ali nema veze, oni su šije pa tako po definiciji ne mogu valjat. :D.
Ne gledam ja na taj nacin kako ti osudjujes, mozda imas takvih ljudi oko sebe i mozda si generalno i u pravu, al profulo si mene s tim citiranjima, ja samo se ne nadam u Sije i to je to.
Ako ce more potopit faraona, ne polazes nade bukvalno u more kao vodeno tijelo i to je sve sto ja govorim, uzdam se u onog ko je odredio i naredio da more potopi faraona, i ako je danas to more Iran, nek je al ne uzdam se u Iran i briga me sto krvari kao sto me briga sto se more prljalo krvlju.
A mumini su skoro uvijek bili slabi, pun ti Kur'an tih primjera, to je dizajn postojanja na Zemlji da ako vjerujes imas tu fitnu kao dio postojanja da se s njom boris i pazis kretnju i strasti, nezz sto si opleo po arapima ko da su ti duzni pasata osmicu :roll

Ja tamo na Ukrajini nekad govorio i prezentovo slike i grafike da je Evropa prazna sisa u prirodnim bogatstvima kad su u pitanju velike svjetske ribe, a Evropa je oaza rudnika i bogatstava u poredjenju s Arapskim poluostrvom. Kao da je moguce da bude drugacije sa tehnoloskim i naucnim omjerima snaga i sa prirodnim bogatstvima takvih terena gdje su Arapi, o cemu mi pricamo uopste. Stvari su prevelike da nekoliko bustoina nafte moze da namiri sve druge deficite i da sa 18 miliona ljudi ti nesto pariras nekome u svijetu u kojem svaki njen kvadratni metar mrzi islamsku civilizaciju. Haj kad ove komunjare jedva cekaju pljuvat po njima, od njih i ne ocekujem nista drugo. Al od tebe tako nacitana insana, daj ba nemoj potezat niske strasti na ovim teskim temama.

Duminjo
Urednik foruma
Urednik foruma
Has thanked: 2831 times
Been thanked: 8941 times

Post by Duminjo » 06 Mar 2026, 22:37

Cinjenica je jedna.
Da nedo bog krene cetnik ili ustaša, bošnjo bi gledo u NATO ko u boga i dok bi zapadnjaci donosili razne rezolucije jedini koji bi, cak i uvoj situaciji, makar 100 dronova poslo je upravo ova vlada Irana.

Iz Emirata bi dobili hurme a od brke selame iz ujedinjenih nacija dok crta karte entiteta.

tuzlak1212
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by tuzlak1212 » 06 Mar 2026, 22:41

Duminjo wrote: 06 Mar 2026, 22:37 Cinjenica je jedna.
Da nedo bog krene cetnik ili ustaša, bošnjo bi gledo u NATO ko u boga i dok bi zapadnjaci donosili razne rezolucije jedini koji bi, cak i uvoj situaciji, makar 100 dronova poslo je upravo ova vlada Irana.

Iz Emirata bi dobili hurme a od brke selame iz ujedinjenih nacija dok crta karte entiteta.
Pa sta ces drugo dobit osim hurmi, sta to oni imaju, jel imaju rudnike zeljeza i livnice pa da ti posalju tenkove neke? Sva njihova vojna oprema je locked za ovo protiv cega Iran ratuje, locked je i protiv cega bi mi ratovali vrlo vjerovatno jer i Srbi pocinju Izraelsku opremu nabavljat.

Meni je postalo totalno sranje sto ljudi koji imaju tendencija ove neke muslimanske kulture i civilizacije, svu svoju nemoc tovare na Arape :D.

Duminjo
Urednik foruma
Urednik foruma

Post by Duminjo » 06 Mar 2026, 22:45

tuzlak1212 wrote: 06 Mar 2026, 22:41
Duminjo wrote: 06 Mar 2026, 22:37 Cinjenica je jedna.

Pa sta ces drugo dobit osim hurmi, sta to oni imaju, jel imaju rudnike zeljeza i livnice pa da ti posalju tenkove neke? Sva njihova vojna oprema je locked za ovo protiv cega Iran ratuje, locked je i protiv cega bi mi ratovali vrlo vjerovatno jer i Srbi pocinju Izraelsku opremu nabavljat.

Meni je postalo totalno sranje sto ljudi koji imaju tendencija ove neke muslimanske kulture i civilizacije, svu svoju nemoc tovare na Arape :D.
Mozda po zasluzi?

tuzlak1212
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by tuzlak1212 » 06 Mar 2026, 22:51

Hahaha pa ni Trumpu se ne skace u pomoc onako kako Bosnjo ocekuje da se njemu skoci u pomoc kad zagori :plavi

Zato sam i kvoto inicijalno samo Lasera, ovo ostalo je show koji je tok misli :D.
Halali do mene je

Duminjo
Urednik foruma
Urednik foruma

Post by Duminjo » 06 Mar 2026, 23:03

Nema veze, javni je prostor, svako ima pravo da kaze sta zeli na datu temu.
Demokratija.. za razliku od jedine demokratije na BI gdje se baš i ne smije reci sta se zeli.

Ne treba Trumpu niko pomagati onako kako Bošnjo ocekuje jer Trumpa nikad niko nije napao a Bošnjo nikad nikoga nije napao.
Znaš koja je to razlika?
Drasticna.

Kada smo kod pomoci (ili bolje receno namazanih guzica toplim vazelinom) i zasto normalan insan ima takav odnos prema arapima, mozda ova slika nešto objasni.

Image

Duminjo
Urednik foruma
Urednik foruma

Post by Duminjo » 06 Mar 2026, 23:29

A ipak ih gadjaju

IMG_20260306_232809.jpg
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

Quds
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš
Has thanked: 3950 times
Been thanked: 1613 times

Post by Quds » 07 Mar 2026, 01:29

rocko wrote: 06 Mar 2026, 07:57
Quds wrote: 06 Mar 2026, 07:25

A ja koji klinac postajemo nego demoni? Tako bi i Obama razvaljivao dženaze i svadbe, i bude ''oops''. Koji moj je trebalo uopšte napadati Iran? Nisu čak ni pokušali naći lažne razloge kao u slučaju Iraka. Mali Markan govori jedno, Trump treće, a Whiskey Pete, kao i uvijek, priča a ništa ne govori. Komandiri govore vojnicima (na više mjesta, tako da se ne može reći nekoj budali to palo na pamet) da je ovo Mesijanijska misija i da je Trump poslan od Isusa pred Armagedon...pa jebote.
Nemoj Tako o Obami, optuzice te "upuceni" formumasi da SI rasista, MAGA a mozda I chetnik .

Pazi Obama je zvanicno zavezao ruke vojsci a onda sto bi bile hirurski precizne akcije prebacio na dron ratovanja , hellfire opali I razvali citav komsiluk Al pred kamerama on Dobro izgleda. Obama nasao nacin da ubije US drzavljane osobu koja je sirila propagandu Al nije uzela pusku u ruku a onda njegovog 14 godisnjeg sina I 16 godisnjeg bratica dok su sjedili u kaficu . Sam fakt da je to ucinio je zlocin, a Sve ostalo ratni zlocin .

Sjecas li SE Iraka, Afghanistana tu SE na pocetku cak I prvih mjeseci PO ulasku maksimalno pazilo da NE opalis metak u Zid civilnog objekata vojna infrastruktura sravnjena SA zemljom.

Tako ti je I u Iranu, ideja je da SE pokaze da ovo nije rat protiv Iranaca nego protiv Iranskog rukovodstvo. Zato Sam 99.99% siguran da je ovo lijenost nekog analiticara.

Razlog je jednostavan Iran nemoze imati nuklearke I rakete koje mogu dobaciti do USA. Bar posteno SE kaze zasto SE ide u rat a ne Colin Powell mase solunarom od njegovog sporeta na drva I govori u UN ovo je dokaz da imaju WMD u Iraku.

Evo ja cu Sam sebe citirati:

" Ovo je laz Velikackog Trumpa je poslao Dragi Allah da Nas povede u Malhama Al-Kubra

Jevreji imaju jedan zadatak da drze svijetla upaljena da Isa sin Mejreme Zna naci put kuci

Ebu Hurejre, radijallahu anhu, prenosi da je Vjerovjesnik, sallallahu alejhi ve sellem, rekao: “Vjerovjesnici su braća po inočama, majke su im različite a vjera im je jedna. Ja sam najpreči Isau sinu Merjeminu, jer između njega i mene nije bilo vjerovjesnika. A on će ponovo doći, pa kada ga vidite, prepoznat ćete ga, to je čovjek srednjeg rasta, bijel i crven, na njemu dvodijelno odijelo svijetložute boje, kao da mu je kosa mokra, iako ga nije dotakla voda. Slomit će krst, ubiti svinju i dokinuti džizju. Pozivat će ljude u islam, a Allah će u njegovom dobu ukinuti sve vjere osim islama, i Allah će u njegovom dobu uništiti Dedždžala. Na zemlji će nastupiti sigurnost i spokoj da će lavovi i deve zajedno živjeti i jesti jedni kraj drugih, i tigrovi sa kravama, i vukovi sa sitnom stokom, a djeca će se igrati sa zmijama, i one im ništa neće nauditi. Živjet će četrdeset godina, pa kada preseli na ahiret, muslimani će mu klanjati dženazu.“

"Natanjahu je tu da drzi upaljena svijetla kada SE Isa s.v. vrati a Velikacki Trump Nas vodi u finalnu bitku, onda CE da SE nebo otvori I na zlatnom cilimu kojeg nose 4 krilata lava u zubima on CE da sleti i da SE pridruzi u Al-Malḥamat Al-Kubra."
Boli me briga šta će neko misliti o tome šta kažem o Obami. Jedan od najsmrtonosnijih predsjednika za muslimanski svijet (nakon Busha). A, u Iraku je stradalo skoro milion ljudi, toliko o pažnji prema civilima. Vjeruj mi, znam ja ono o čemu se pomalo pisalo, pa još malo više od toga. U Iraku smo donekle pazili da regularna vojska ostane ''čista'', dok su plaćenici bukvalno činili ratne zločine, da bi se došlo do nekih ciljeva i informacija.

Hadisi su mi poznati. Ne trebaš mi govoriti ko su Cionisti. Međutim, ako nećeš da priznaš sam sebi, da smo u ovaj rat ušli upravo zbog njih, ja onda nemam šta da ti kažem. Kakve nuklearke i interkontinentalne rakete (koje ionako bez nuklearnih bojevih glava ne bi značile ništa). Khamenei, slagao se ja sa njim ili ne u bilo čemu, je donio fetvu protiv pravljenja nuklearnog oružja. I sve to, nije bilo dovoljno da se ko bekani zaletimo za Izraelom u ovom napadu. Iranci bez problema nam uništiše radare i raketne sisteme vrijedne milijarde dolara, zato što se nismo baš nešto ni napeli da branimo zemlje u regionu, ali smo se angažovali 10000% da branimo Izrael.

Mani ba roćko... zasrali smo. Opet.

Post Reply

Return to “Svijet”