rocko wrote: 06 Mar 2026, 06:58
Quds wrote: 06 Mar 2026, 06:52
Apsolutno niko ne sumnja da su te curice ubijene. Nemoj tako, to je uvreda za sve te nevine žrtve, djecu, njihove roditelje koji su ih ispratili na drugi svijet.
Ja poslije naso clanak I stvarno Neko dobro omanuo dodo skolu koja je kraj pomorske baze u target package I poginu 175 nevinih ljudi sto dijece sto prosvjetnig osoblja.
Al do tad ja nisam spomenuo tu rahmetli dijecu nego osoba koja valjda Tek postala svijesna da ja postojim na forumu izvukla zakljucak kako sam.ja cionsta koji pravda pokolj dijece I osoblja u skoli.
Ja veze nisam imao ni da se to desilo
Svaka kognitivno sposobna osoba na svijetu je znala za ovaj masakr, ali ti koji danima bespomucno trolas ovu temu - nisi Je li te imalo sramota, ili bolje pitanje - znaš li sta je to sramota? Ne trebaš odgovarati meni, pokušaj odgovoriti sebi.
Naravno da cu pomisliti da si cionist, jer je valjda samo njima svejedno za pobijenu djecu. Ni normalnim Amerikancima nije svejedno.
Ovo je moje zadnje obraćanje tebi, replika nije potrebna.
Duminjo wrote: 06 Mar 2026, 11:18
Rocko, Harlekin i Lavlje o svemu osim o Iranu.
Ljudi udju na temu da vide sta ima, sta se dešava u Iranu a vi ko djeca.
Ah, ta tvoja dugogodišnja ljubav prema meni ne može da se još jednom ne iskaze. Zamisli da ovo piše neka tebi draga forumasica, pa se upitaj zbog čega sam ja ulazila na temu? Pa ulazila sam (danima) da procitam informacije, a čitala sam trolanje bez glave i repa, bez ikakvog smisla i poente. Ti si prije par dana postavio screenshot na kom te Trol citirao 6 (ili koliko vec) puta, i pitao si ga je li normalan, a sad mene stavljas u isti kos s njim. Znam, ljubav.
For your info, do ovog posta sam na temi napisala 5-6 postova, a Trol jedno 55. Da si ga na vrijeme zaustavio, ne bi morao još jednom javno ispoljiti ljubav prema meni.
Ali ne brini, mene si maknuo s teme. Svakako postoji vise nego dovoljno izvora informacija na kojim čitajući vijesti ne moram kidati živce i svjedociti odumiranju sivih stanica, zbog citanja perpetualnih nebuloza.
Laser wrote: 06 Mar 2026, 20:44
tuzlak1212 wrote: 06 Mar 2026, 19:23
ovo je najveca istina u 170 stranica ove teme
al nabijem ja taj rezim, to sto su oni dunjalucki sposobni ne umanjuje da su ista eskatologijska govna ko jevreji, i jedni i drugi samo pozuruju Mehdija svog i trce po sebebima da se to desi
ja nmg pobjec od tog dojma da su oni isti et, samo su ovih 5 minuta ljudske historije jevreji jaci pa ih mi socnije mrzimo
Neuki mladiću
Ti spadaš u onu sortu yebenih muslimana koji trenutno mole boga na slijedeći način:
Allahu, podari snagu i moć Iranu protiv Izraela, da ih pobijede. Pa kad ih pobijede onda im oduzmi tu moć koju si im darovao, amin
Otprilike, pomozi ih Bože dok umjesto svih nas podmeću leđa, pa kad uspiju u svojoj borbi, ti ih Bože uništi da se mi yebeni muslimani možemo slobodno kurčit kako smo i navikli.
E pa, ne ide to tako, nećeš iranskim qurcem gloginje mlatiti. Ako želiš porazit ili ukrotit cioniste i krstaše, onda valja ginut i proljevat krv. Koliko krvi, pa do koljena, reklo bi se. Nema ukroćivanja Izraela prije nego izgine mnogo hiljada masnih Arapa i prije ngo li svrgnu svoje yebene režime.
Iranci su prolili mnogo krvi, prolivaju je i sada i prolivat će je dokle god to treba. Odatle, moj respekt Irancima, ma koliko se sa njima ne slagao sa x y drugih pitanja. Sva druga pitanja su marginalna u trenutku dok se oni bore protiv židovskih i evangelističkih cionista i Hegsetovih krstaša koji sada povlače zakletvu američkom ustavu, a zaklinju se Isusu i njegovom pomazaniku Trampu koji je odaslan da započne armagedon.
Deus vult, kažu Hegsetovi krstaši, ko se ne pokrsti yebat ćemo mu majku, pa bio ona musliman, židov ili ateista, boli nas qurac, ili se zakuni Isusu ili ćemo te zatamanit.
Stvari su ogoljene do kostiju. Nema ništa bez proljevanja krvi do koljena, ništa bez neviđenog nasilja, tome sam svjedočio '92, ali ti mi ne vjeruješ.
Tako je nažalost. Ptice na granama znaju da je Iran dio plana još od prije 25 godina, s tim sto kasne 20 godina pa je Iran imao priliku da se pripremi. Ali da neko vidi Palestinu, Irak, Libiju, Afganistan i Siriju, pa nakon svega toga napise kako su sije i cionisti isti, je prosto nevjerovatno.
Mnogi kažu da je 3-ci svjetski rat planiran i treba biti izmedju muslimana i Jevreja/kršćana. Nikom se ne piše dobro, kako god okrenes.