Pajest malo zaribo
Al nije to do znaka
Moderator: spacebound

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Veca wrote: 12 Mar 2026, 10:17kod mene je snajka djevica, a sin ovanVanilla wrote: 12 Mar 2026, 10:10 To sa znakovima, nigdje veze, nije znak baš presudan, bitna je cijela natalna karta: podznak, Mjesec, Merkur, Venera,...način na koji nas drugi vide, način na koji razmišljamo, komuniciramo, predstavljamo se. Skupiti 5 ljudi u istom znaku a da su totalno različiti, govori sve.
Meni su, npr., muške djevice super (nije što mi je darling djevica) jer bez obzira na to što sam Lav u horoskopu, u natalnoj karti, u čak tri bitne planete, imam znak djevice. Po natalnoj karti više sam djevica nego lav.
cini mi se da ih izvlaci sto je on u podznaku djevica
znaci, ima u tim podznacima, nesta
![]()

Pa ja, eno i Havana je isti znak

Vanilla wrote: 12 Mar 2026, 10:20Veca wrote: 12 Mar 2026, 10:17
kod mene je snajka djevica, a sin ovancini mi se da ih izvlaci sto je on u podznaku djevica
znaci, ima u tim podznacima, nesta
![]()
Ja sam lav-strijelac, trebalo bi da prštim od lavovsko strijelčeve energije a nije tako.
Mars u rakiću... dom, djeca, mir,...

Drugo je horoskop...Morgen wrote: 12 Mar 2026, 11:35 idi bre, kako da shvatim diskusiju ozbiljno kad verujete u horoskope

pa ja te ne poznajem tako dobroironman wrote: 12 Mar 2026, 11:40 Nice ,popravila si mi ne sedmicu nego mjesec cijeli thx
Kako je dobro kad se fol skonta na pravi nacin..jos se smijem![]()

ma sve je ok..nego Nice je pogodila u sridu..onako nesto ..kad se sve skupi pa te neko popravi..nema veze sa tvojim komentarom..ti i ja smo dobri zauvijek..
ironman wrote: 12 Mar 2026, 11:40 Nice ,popravila si mi ne sedmicu nego mjesec cijeli thx
Kako je dobro kad se fol skonta na pravi nacin..jos se smijem![]()

a znam , zezam se
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests