Jos malo cu sacekatJulia-Klara wrote:sekira me,moj Hani...al mu nemoj jos pisat minus,ok?Hannibal Lecter wrote:Kako ti ne znas gdje je
Gdje su?
Moderator: Krokodil Behko
- Hannibal
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Mood:
- Has thanked: 6850 times
- Been thanked: 2191 times
- Status: Offline
Re: Gdje su?
🐽
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
- Has thanked: 14460 times
- Been thanked: 10004 times
isuse pa nije me bilo svega nekoliko satigreeneyes wrote:Fali nam dosta kvalitetnih forumaša i još boljih ljudi.
sittin' on the dock of the bay...
- Hannibal
- Forum [Bot]
- Mood:
- Has thanked: 6850 times
- Been thanked: 2191 times
- greeneyes
- Hadžija

- Has thanked: 6125 times
- Been thanked: 6706 times
Čuj nije te bilo?kolumbo wrote:isuse pa nije me bilo svega nekoliko satigreeneyes wrote:Fali nam dosta kvalitetnih forumaša i još boljih ljudi.
Samo sabura
- Maja
- Administrator

- Has thanked: 7881 times
- Been thanked: 18638 times
Pašaga uživa. Vala mi je baš drago zbog njega. Nego, od kako je došao sve neki neredi u Mostaru.
Prvo nacrtali šaharu na brdu pa u starom gradu razbijali izloge i bacili u Neretvu onaj poznati kamen s natpisom dont forget.
Prvo nacrtali šaharu na brdu pa u starom gradu razbijali izloge i bacili u Neretvu onaj poznati kamen s natpisom dont forget.
- dobre.vibracije
- Poneki mu pročitamo

ne znam zasto, al ja se stidim.Maja wrote:bacili u Neretvu onaj poznati kamen s natpisom dont forget.
al haj, druga je to tema.
Danas sam tu, a sutra daleko..
- greeneyes
- Hadžija

Eto, zbog takvih majmuna bih sad psovao toliko da dobijem kartu za džehennem, preko reda. Yebo te led, pa šta je ovom narodu.
Samo sabura
- Maja
- Administrator

- Has thanked: 7881 times
- Been thanked: 18638 times
Mene to više ništa ne sekira. Toga će nažalost uvijek biti i neću da se nerviram bezveze. Nek crtaju šahare, bacaju kamenja, nek se mlate navijači koliko god hoće. Ne interesuje me.greeneyes wrote:Eto, zbog takvih majmuna bih sad psovao toliko da dobijem kartu za džehennem, preko reda. Yebo te led, pa šta je ovom narodu.
Ja mislim da to i jest aktivnost navijača...i onaj grb i ovo sad u Mostaru...Maja wrote:Mene to više ništa ne sekira. Toga će nažalost uvijek biti i neću da se nerviram bezveze. Nek crtaju šahare, bacaju kamenja, nek se mlate navijači koliko god hoće. Ne interesuje me.greeneyes wrote:Eto, zbog takvih majmuna bih sad psovao toliko da dobijem kartu za džehennem, preko reda. Yebo te led, pa šta je ovom narodu.
Habibti, ya nour el - ain... 
Počeo sam pušiti otkad su se moji snovi pretvorili u dim. 
- greeneyes
- Hadžija

Dobro'e ko to moRe neutralizovati, al' meni to tako izvadi živce da je to neopisivo. Onaj dan kad su Karadžića osudili pa kad sam počeo čitati komentare po fb-u to mi je diglo pritisak do neba. Yebo mater, zar smo tako nisko pali da veličamo monstrume koji su ubijali, silovali nejač, nedužne ljude. I još mi na to napiše ja se ne stidim svog srpstva, svoje vjere. Pa yebo te led, zar ti mozak može biti toliko ispran.Maja wrote:Mene to više ništa ne sekira. Toga će nažalost uvijek biti i neću da se nerviram bezveze. Nek crtaju šahare, bacaju kamenja, nek se mlate navijači koliko god hoće. Ne interesuje me.greeneyes wrote:Eto, zbog takvih majmuna bih sad psovao toliko da dobijem kartu za džehennem, preko reda. Yebo te led, pa šta je ovom narodu.
Samo sabura
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 9702 times
- Been thanked: 11436 times
A kako misliš?storm wrote:Ja mislim da to i jest aktivnost navijača...i onaj grb i ovo sad u Mostaru...Maja wrote:Mene to više ništa ne sekira. Toga će nažalost uvijek biti i neću da se nerviram bezveze. Nek crtaju šahare, bacaju kamenja, nek se mlate navijači koliko god hoće. Ne interesuje me.greeneyes wrote:Eto, zbog takvih majmuna bih sad psovao toliko da dobijem kartu za džehennem, preko reda. Yebo te led, pa šta je ovom narodu.
Jel hoćeš reći kako su to oni zaista uradili ili oni takve stvari inače mogu raditi?
Da su to oni uradili...to je grupacija koja se bavi takvim vandalizmom....ima uvijek među organiziranim grupama navijača ona kategorija društvene niškoristi, propalica, opranih mozgova i nasilnika ( po običaju hrabri prema predmetima)Krokodil Behko wrote:A kako misliš?storm wrote:Ja mislim da to i jest aktivnost navijača...i onaj grb i ovo sad u Mostaru...Maja wrote:Mene to više ništa ne sekira. Toga će nažalost uvijek biti i neću da se nerviram bezveze. Nek crtaju šahare, bacaju kamenja, nek se mlate navijači koliko god hoće. Ne interesuje me.greeneyes wrote:Eto, zbog takvih majmuna bih sad psovao toliko da dobijem kartu za džehennem, preko reda. Yebo te led, pa šta je ovom narodu.
Jel hoćeš reći kako su to oni zaista uradili ili oni takve stvari inače mogu raditi?
nisam rekao da mogu takve stvari raditi
idi na kaladontBla wrote:jel to hoćeš da kažeš da ima i drugačijih navijača
- greeneyes
- Hadžija