Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
baton wrote: 07 Mar 2026, 18:35
Pa bilo je mirno i lijepo u svijetu od 1945 do jedno 2000 godine..ako se ne varam...
Slažem se.
Dok je vladao Pax Americana.
Sranja počinju sa 9/11, a napadima na Afganistan i Irak definitivno smo završili sa lijepim vremenima.
Sranja prije 2001. godine nisu ni blizu bila toliko propraćena medijski kao nakon te godine. Ratova je uvijek bilo samo se za puno njih nije znalo ili nije znalo dovoljno.
Rabbi Dildo. Ali, hejjjj...sa kćerkom zajedno prodavati i davati instrukcije za upotrebu onih zahebancija...
Ma vidis mu po faci da nije sav, bez da ista progovori.
Ali, dobro je poslužio tokom genocida, jer kad god bi mu neko dao platformu (pr. ona uš Piers Morgan), odmah bi zgadio Izrael ogromnoj većini koja ga malo posluša.
Muslimanske zemlje moraju vršiti borbu ekonomsku protiv Izraela , natjerati ga da otvori aqsu ili makar da međunarodna zajednica prizna ovo kao diskriminaciju .
Ali pošto se radi o muslimanima to je nebitno, zato muslimani moraju se uzdati samo u Boga i voditi borbu kako je propisano , jezikom , pismom , modernim tehnologijama i svim sredstvima koja dozvoljavaju da se brani muslimanska čast , život, duh , tradicija , egzistencija , infrastruktura, poljoprivreda , nafta , voda svi resursi koje je Bog dao na poklon ljudima a koji im neprijatelj din Islama i imana želi da oduzme "a Allah ne voli one koji prvi kavgu zapovijedaju "
Posmatraču mog posta.
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.
Da postojao je i blagoslovljen je od doba Abrahama , Solomona , Davida , Mojsije , Arona ,IshakanJakuba- Izraela Istakla -Jaquba pa bit će blagoslovljen do Sudnjeg dana.
Židovi ga zovu bejtal miqdaš a muslimani mesdžidul aqsa.
Netenjahu se sprema za svog "Mesiju " da dođe koji je Dedžal.
Posmatraču mog posta.
Ja sam juče bio takav
The Foundation Stone (Hebrew: אֶבֶן הַשְּׁתִיָּה, romanized: ʾEḇen haŠeṯīyyā, lit. 'Foundation Stone'), or the Noble Rock (Arabic: الصخرة المشرفة, romanized: al-Saḵrah al-Mušarrafah, lit. 'The Noble Stone') is the rock at the center of the Dome of the Rock in Jerusalem. It is also known as the Pierced Stone, because it has a small hole on the southeastern corner that enters a cavern beneath the rock, known as the Well of Souls
Traditional Jewish sources mention the stone as the place from which the creation of the world began. Classical Jewish sources also identify its location with that of the Holy of Holies
Sioux wrote: 15 Mar 2026, 19:20
A kako zovu blagoslov..
The Foundation Stone (Hebrew: אֶבֶן הַשְּׁתִיָּה, romanized: ʾEḇen haŠeṯīyyā, lit. 'Foundation Stone'), or the Noble Rock (Arabic: الصخرة المشرفة, romanized: al-Saḵrah al-Mušarrafah, lit. 'The Noble Stone') is the rock at the center of the Dome of the Rock in Jerusalem. It is also known as the Pierced Stone, because it has a small hole on the southeastern corner that enters a cavern beneath the rock, known as the Well of Souls
Traditional Jewish sources mention the stone as the place from which the creation of the world began. Classical Jewish sources also identify its location with that of the Holy of Holies
PALESTINE
Sve je to Blagoslovljeno
AL isra sura
Glory be to the One Who took His servant ˹Muḥammad˺ by night from the Sacred Mosque to the Farthest Mosque whose surroundings We have blessed, so that We may show him some of Our signs.1 Indeed, He2 alone is the All-Hearing, All-Seeing.
Posmatraču mog posta.
Ja sam juče bio takav