Nema on više mogućnosti da igra tri seta izdali ga zglobovi...malo malo pa je povređen...on igra još da otme još koju kintu sponzorima...kao i Federer.phenom wrote:Ima on sada tu brzinu ali igrači su spremni na top spinove i čekaju metar iza osnovne linije loptu. Nije vazna brzina ima veliki broj brzi tenisera ali kretanje namještanje na loptu i čitanje protivnika nema svakoNole wrote:Rafa je bio kralj sljake jer je imaoneverovatnu startnu brzinu, kako se kaže smesta dvesta i za njega nije bila izgubljena lopta, svaku je stizao...e sad tu startnu brzinu neko plaća.....zglobovi....jbg
Novak Đoković - Nole
Re: Novak Đoković - Nole
On je pročitana knjiga kako se razvila tehnologija i kako imamo informavcije kako serviraju igraci i gdje plasiraju udarce i svaki igrac koji ima solidne udarce i igra bez respekta dobiti ce ga a Federer może izgubiti samo od Djokovica koncentrisanog Wawrinke i motiviranog Gasqueta pri cemu ce ga Djokovic uzet na njegove greške a ova dva nadigrat u svemu ... Ne igra Nadal košarku i nije skijaš da koljena predstavljaju problem.Nole wrote:Nema on više mogućnosti da igra tri seta izdali ga zglobovi...malo malo pa je povređen...on igra još da otme još koju kintu sponzorima...kao i Federer.phenom wrote:Ima on sada tu brzinu ali igrači su spremni na top spinove i čekaju metar iza osnovne linije loptu. Nije vazna brzina ima veliki broj brzi tenisera ali kretanje namještanje na loptu i čitanje protivnika nema svakoNole wrote:Rafa je bio kralj sljake jer je imaoneverovatnu startnu brzinu, kako se kaže smesta dvesta i za njega nije bila izgubljena lopta, svaku je stizao...e sad tu startnu brzinu neko plaća.....zglobovi....jbg
A ja? Ja ću stajati sa strane i voleti te VIŠE OD SVIH!!!
Šta je sa Čilićem....može li on ikada u top 3 ili je to- to od njega?
Habibti, ya nour el - ain... 
Da bi neko pobedio Đokovića danas mora mu pogađati linije, pišem kad se razvije igra ne dobar servis i onda viner. A to nije jednostavno...ne zaboravi i Đokovićeve skraćene lopte ili paralele, tu moraš priznati da je vrhunski. Pogledaj njegove statistike i nemoj reći da on nema vinera.phenom wrote:On je pročitana knjiga kako se razvila tehnologija i kako imamo informavcije kako serviraju igraci i gdje plasiraju udarce i svaki igrac koji ima solidne udarce i igra bez respekta dobiti ce ga a Federer może izgubiti samo od Djokovica koncentrisanog Wawrinke i motiviranog Gasqueta pri cemu ce ga Djokovic uzet na njegove greške a ova dva nadigrat u svemu ... Ne igra Nadal košarku i nije skijaš da koljena predstavljaju problem.Nole wrote:Nema on više mogućnosti da igra tri seta izdali ga zglobovi...malo malo pa je povređen...on igra još da otme još koju kintu sponzorima...kao i Federer.phenom wrote:Ima on sada tu brzinu ali igrači su spremni na top spinove i čekaju metar iza osnovne linije loptu. Nije vazna brzina ima veliki broj brzi tenisera ali kretanje namještanje na loptu i čitanje protivnika nema svakoNole wrote:Rafa je bio kralj sljake jer je imaoneverovatnu startnu brzinu, kako se kaže smesta dvesta i za njega nije bila izgubljena lopta, svaku je stizao...e sad tu startnu brzinu neko plaća.....zglobovi....jbg
Premalo koristi mozak ima materijala ali cisto sumnjam da ce ikada ucistorm wrote:Šta je sa Čilićem....može li on ikada u top 3 ili je to- to od njega?
Ima winner na dobar servis i kada protivnik nakon dobri napada naštima kratku loptuNole wrote:Da bi neko pobedio Đokovića danas mora mu pogađati linije, pišem kad se razvije igra ne dobar servis i onda viner. A to nije jednostavno...ne zaboravi i Đokovićeve skraćene lopte ili paralele, tu moraš priznati da je vrhunski. Pogledaj njegove statistike i nemoj reći da on nema vinera.phenom wrote:On je pročitana knjiga kako se razvila tehnologija i kako imamo informavcije kako serviraju igraci i gdje plasiraju udarce i svaki igrac koji ima solidne udarce i igra bez respekta dobiti ce ga a Federer może izgubiti samo od Djokovica koncentrisanog Wawrinke i motiviranog Gasqueta pri cemu ce ga Djokovic uzet na njegove greške a ova dva nadigrat u svemu ... Ne igra Nadal košarku i nije skijaš da koljena predstavljaju problem.Nole wrote:Nema on više mogućnosti da igra tri seta izdali ga zglobovi...malo malo pa je povređen...on igra još da otme još koju kintu sponzorima...kao i Federer.phenom wrote: Ima on sada tu brzinu ali igrači su spremni na top spinove i čekaju metar iza osnovne linije loptu. Nije vazna brzina ima veliki broj brzi tenisera ali kretanje namještanje na loptu i čitanje protivnika nema svako
a bekhend paralela? To si zaboravio da N9ole ima najbolju na svetu? Lob sam skroz zaboravi...on nema snažan servis i smeč kao npr Raonić ali je raznovrstan igrač i koristi sve vrste udaraca .
Jesi li ti normalan ???? Njegova bekend paralela kao i dijagonala idu oko 80-120km/h bez ikakvog spina i pogađa winnere kada je protivnik na drugoj strani terena ..Nole wrote:a bekhend paralela? To si zaboravio da N9ole ima najbolju na svetu? Lob sam skroz zaboravi...on nema snažan servis i smeč kao npr Raonić ali je raznovrstan igrač i koristi sve vrste udaraca .
Ovo gledaj analiziraj uči pa komentariši brzina ovih loptica je 130-170km/h sa rotacijom oko 3000-4000 obrtaja u minuti a protivnici su pretežno blizu lopte a mogu je samo ispratiti i iza Gasqueta ima još tenisera koji ovo rade bolje od Djokovića npr Feder Wawrinka Marej Nishikori .... Udarci se ogledaju u tome kada je protivnik blizu a ne može ništa uraditi a ne kada ti naštima zicer i ne brani jedan dio terena a ti loptu prebaciš u prazan prostor a prije toga protivnik šalje loptu 5km/h i imaš 10sec da se namjestiš sutra ako prođu on i gasquet thima i berdiha vidjeće se ko je u čemu bolji ... Gasquet pobjedio ili izgubio nadigraće djokovića ako do tog meča dođe
[media][ytube][/ytube][/media]
Ih a to pogode svaki jedanaesti put ...Nole je na putu da osvoji sve što se osvojiti može i da bude jedini na svetu koji je to uradio.. Bitna je konstantnost...
Čak možda i preskoči Federera u GS titulama.
Trenutno je No1 sa najvećim brojem bodova u istoriji tenisu
- Tokmak
- Vucin apostol

- Has thanked: 1560 times
- Been thanked: 1436 times
- Status: Offline
gledao sam Cilica neku vecer protiv Simona,bas sam sjeo s namjerom da pogledamphenom wrote:Premalo koristi mozak ima materijala ali cisto sumnjam da ce ikada ucistorm wrote:Šta je sa Čilićem....može li on ikada u top 3 ili je to- to od njega?
tesko da on moze napraviti veci iskorak u plasmanu na ATP ljestvici sa onakvom glavom:ima istu rekaciju i nakon izgubljenog i dobivenog poena...
dosad je u karijeri zaradio preko 13 milijuna $ i cini se da ga gonjanje nekog rezultata vise ne u uzbudjuje...
Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.
Vidi se da pratiš sve tenisere a to možda objesi mačku o rep šta osvoji do sljedećeg AO to je i osvojioNole wrote:Ih a to pogode svaki jedanaesti put ...Nole je na putu da osvoji sve što se osvojiti može i da bude jedini na svetu koji je to uradio.. Bitna je konstantnost...
Novak jedini je teniser koji je osvojio 28 titula iz serije master jer je upravo osvojio Majami...bravo Nole
Kako komentarišeš prosječne brzine udaraca njega i nishikorija ?? Nishikori 123km/h djokovic 98km/h ???Nole wrote:Novak jedini je teniser koji je osvojio 28 titula iz serije master jer je upravo osvojio Majami...bravo Nole
Da pobeđuje i kad nije najspremniji...ni jedan as nije odservirao Đoković.phenom wrote:Kako komentarišeš prosječne brzine udaraca njega i nishikorija ?? Nishikori 123km/h djokovic 98km/h ???Nole wrote:Novak jedini je teniser koji je osvojio 28 titula iz serije master jer je upravo osvojio Majami...bravo Nole
Kako ti komentarišeš da Novak ide na 3 turnira na šlaci pre RG? Nole nije teniser koji ispada u prvom, drugom kolu ili ga osvoji ili bar finale. Da li ti to možda govori da se RG upravo priprema da bude u punoj formi. Rim Madrid i Monte Karlo...to nisu laki turniri, traju 7 dana a pet mečeva treba odigrati. Znači skoro svaki dan. Razmisli o tome....to što se tebi ne sviđa njegov stil, Bože moj, tvoje pravo ali da obara rekorde ne možeš mu poreći. 28 master turnira , ksda je Agasi osvojio 17ti master mislilo se da ga niko neće preteći nikada, a Federer 24, Rafa 27 i Novak 28. Broj bodova koje ima na listi, sve su to rekordi Ima više bodova nego drugi i trćeći zajedno...ako osvoji RG , olimpijadu i Cincinati biće jedini teniser koji je osvojio sve što se može osvojiti...
Fenomen je po tome, što doista ni u jednoj prvini nije najbolji ( nema ni neki servis, ni neki ubitačan udarac) ali ne možeš ignorirati sve te titule...Nole wrote:Da pobeđuje i kad nije najspremniji...ni jedan as nije odservirao Đoković.phenom wrote:Kako komentarišeš prosječne brzine udaraca njega i nishikorija ?? Nishikori 123km/h djokovic 98km/h ???Nole wrote:Novak jedini je teniser koji je osvojio 28 titula iz serije master jer je upravo osvojio Majami...bravo Nole
Kako ti komentarišeš da Novak ide na 3 turnira na šlaci pre RG? Nole nije teniser koji ispada u prvom, drugom kolu ili ga osvoji ili bar finale. Da li ti to možda govori da se RG upravo priprema da bude u punoj formi. Rim Madrid i Monte Karlo...to nisu laki turniri, traju 7 dana a pet mečeva treba odigrati. Znači skoro svaki dan. Razmisli o tome....to što se tebi ne sviđa njegov stil, Bože moj, tvoje pravo ali da obara rekorde ne možeš mu poreći. 28 master turnira , ksda je Agasi osvojio 17ti master mislilo se da ga niko neće preteći nikada, a Federer 24, Rafa 27 i Novak 28. Broj bodova koje ima na listi, sve su to rekordi Ima više bodova nego drugi i trćeći zajedno...ako osvoji RG , olimpijadu i Cincinati biće jedini teniser koji je osvojio sve što se može osvojiti...
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 9754 times
- Been thanked: 11490 times
- Status: Offline
Postoje automobili koji mogu ići 450 km/h ali u kojim uvjetima i pod kojim okolnostima?phenom wrote:Kako komentarišeš prosječne brzine udaraca njega i nishikorija ?? Nishikori 123km/h djokovic 98km/h ???Nole wrote:Novak jedini je teniser koji je osvojio 28 titula iz serije master jer je upravo osvojio Majami...bravo Nole
Eventualno mentalna stabilnost...aj da kažemo da je tu možda najbolji i kad već svi vidimo da je gotov on se vrati iz "mrtvih".storm wrote:Fenomen je po tome, što doista ni u jednoj prvini nije najbolji ( nema ni neki servis, ni neki ubitačan udarac) ali ne možeš ignorirati sve te titule...Nole wrote:Da pobeđuje i kad nije najspremniji...ni jedan as nije odservirao Đoković.phenom wrote:Kako komentarišeš prosječne brzine udaraca njega i nishikorija ?? Nishikori 123km/h djokovic 98km/h ???Nole wrote:Novak jedini je teniser koji je osvojio 28 titula iz serije master jer je upravo osvojio Majami...bravo Nole
phenom je u pravu da je on defanzivac ali ima čestu promenu ritma pa tako dobije protivnika...ok nema više onog Rafe, a i Federer je na kraju karijere ali je osvajao turnire i kada su obojica bili na vrhuncu...Marej nije ni blizu ove trojice...
Nole vodi čak i po zaradama od turnira, pretekao je Federara sad ima nešto malo iznad 98.000.000$
Pa vjerojatno bi ga Rafa i Federer u najboljim godinama pobjeđivali (kako i jesu) sad prvi načet ozljedama, drugi ipak ostario....i ovo je Novakovo vrijeme...psiha da..Nole wrote: Eventualno mentalna stabilnost...aj da kažemo da je tu možda najbolji i kad već svi vidimo da je gotov on se vrati iz "mrtvih".
phenom je u pravu da je on defanzivac ali ima čestu promenu ritma pa tako dobije protivnika...ok nema više onog Rafe, a i Federer je na kraju karijere ali je osvajao turnire i kada su obojica bili na vrhuncu...Marej nije ni blizu ove trojice...
Nole vodi čak i po zaradama od turnira, pretekao je Federara sad ima nešto malo iznad 98.000.000$
Rafa na betonu ne...on je KRALJ ŠLJAKE i tu me phenom malo nervira ja Rafu baš gotivim i ono šta je on uradio na šljaci neće nikada niko...zašto ljudima osporavati njihove uspehe?storm wrote:Pa vjerojatno bi ga Rafa i Federer u najboljim godinama pobjeđivali (kako i jesu) sad prvi načet ozljedama, drugi ipak ostario....i ovo je Novakovo vrijeme...psiha da..Nole wrote: Eventualno mentalna stabilnost...aj da kažemo da je tu možda najbolji i kad već svi vidimo da je gotov on se vrati iz "mrtvih".
Koliko bi Rafa i Federer pobjeđivali da su u najboljim godinama teško je reći. To je u sveri šta bi bilo kad bi bilo, jer i Nole je sad u strašnoj formi. Problem je što su prva dva kako si i napisao, jedan načet ozljedama, drugi star, pa trenutno Nole nema konkurenciju jer mu Marej, Wawrinka i slična ekipa realno nisu konkurencija.