LGBTIQA+
Moderator: spacebound
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 10584 times
- Been thanked: 12440 times
- Status: Offline
Re: U BiH donesena prva pravosnažna presuda zbog širenja mržnje prema LGBT osobama
Ode muž - dođe sudija
- Rum
- Sebijin pulen

- Mood:
- Has thanked: 41974 times
- Been thanked: 28823 times
Re: LGBTIQA+
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Jedna od najtežih kazni za čovjekovo srce jeste da ga Allah udalji od Kur'ana.
- Lavlje_srce
- Alienka

- Has thanked: 4421 times
- Been thanked: 3270 times
Nema većeg zla od kockarnica. Lijepa Albanija, sve pozatvarala.ElTriconi wrote: 27 Aug 2025, 18:04 Treba malo i one pedere sto ulaze u kladionice sto prokockase i svoju i nafaku djece
Samo udarat a ne dat plakat![]()
Sto se tiče pitanja iz teme, nisam bila protiv njihovog usvajanja djece, dala sam im benefit of the doubt initially. Medjutim promijenila sam mišljenje nakon sto je onaj par zlostavljao dva usvojena dječačića.
Memento Mori
You don’t have a soul. You are a Soul. You have a body. ~C.S.Lewis~
I don't need nobody
And I don't fear nobody
I don't call nobody but you
My One & Only.
I don't need nobody
And I don't fear nobody
My One & Only.
- Mutevelija
- Selonačelnik

- Has thanked: 1782 times
- Been thanked: 3368 times
Ma više bi vjerovao dvjema lezbejkama nego dvojici muškaraca pedera ,ali opet to ostavi trajnu posljedicu na dijete ako nema očeve figure u svom životu kad odrasta.Lavlje_srce wrote: 17 Mar 2026, 20:19Nema većeg zla od kockarnica. Lijepa Albanija, sve pozatvarala.ElTriconi wrote: 27 Aug 2025, 18:04 Treba malo i one pedere sto ulaze u kladionice sto prokockase i svoju i nafaku djece
Samo udarat a ne dat plakat![]()
Sto se tiče pitanja iz teme, nisam bila protiv njihovog usvajanja djece, dala sam im benefit of the doubt initially. Medjutim promijenila sam mišljenje nakon sto je onaj par zlostavljao dva usvojena dječačića.Sad sam protiv.
Problem nastaje a i postoje teorije zavjere da lezbejke lobiranju više za razvod žena generalno, baš sam o tome istraživao, što se više žena razvede iz straight i nucleus porodice, više žena slobodnih za lezbejke da ih "uzmu sebi".
Trans su druga stvar , en moraju biti mi homoseksualci, mogu se samo ložiti na žensku odjeću, ulaziti u ženski WC.
Forsirati da ih drugi prihvate kao CIS-žene.
cis žena -biološki rođenažena.
Ako ti ne prihvatiš da njega oslivnjavaš da njom, odmah kazna , jer povrjeđuješ osjećaje trans osoba.
Nije to još uzelo maha ali uzeti će, nakon parade ići će to sve mic po mic.
Od braka LGBT , nasljeđivanja imovine od bračnog partnera, usvajanja djece, do LGBT ispiranja mozgova djeci u školi.
Kako kad se čovjek rodi treba onda kad bude dijete da se djevojčicama ne probijaju uši za menđuhe i nakita već, da ona sama odluči hoće li kasnije biti muško ili žensko.
Isto i za dječake važi tako da se ne kupuju igračice auta kamiončiči. Nego da se proba i da kuglicama, možda dijete voli to.
Što je najgore ja se ne zezam.
Imam rodbinu u Švedskoj i šta se tamo sve radi.
Last edited by Mutevelija on 17 Mar 2026, 20:35, edited 1 time in total.
Posmatraču mog posta.
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.

https://bosanski-forum.com/viewtopic.php?t=411&start=4820
Ja sam juče bio takav
- Lavlje_srce
- Alienka

Pa ne znam baš ostavi li posljedice, puno je samohranih majki, a ne vidi se nešto u društvima da je to ostavilo posljedice na djecu. Idealno je da dijete ima oba roditelja naravno, samo i kod heteroseksualnih parova je situacija cesto daleko od ideala.Mutevelija wrote: 17 Mar 2026, 20:30Ma više bi vjerovao dvjema lezbejkama nego dvojici muškaraca pedera ,ali opet to ostavi trajnu posljedicu na dijete ako nema očeve figure u svom životu kad odrastaLavlje_srce wrote: 17 Mar 2026, 20:19
Nema većeg zla od kockarnica. Lijepa Albanija, sve pozatvarala.
Sto se tiče pitanja iz teme, nisam bila protiv njihovog usvajanja djece, dala sam im benefit of the doubt initially. Medjutim promijenila sam mišljenje nakon sto je onaj par zlostavljao dva usvojena dječačića.Sad sam protiv.
Memento Mori
I don't need nobody
And I don't fear nobody
My One & Only.
I don't need nobody
And I don't fear nobody
My One & Only.
- Mutevelija
- Selonačelnik

Nešto u Americi kažu da bez očeva djeca su sklonija činjenu zločina i tome da završe u zatvoruLavlje_srce wrote: 17 Mar 2026, 20:33Pa ne znam baš ostavi li posljedice, puno je samohranih majki, a ne vidi se nešto u društvima da je to ostavilo posljedice na djecu. Idealno je da dijete ima oba roditelja naravno, samo i kod heteroseksualnih parova je situacija cesto daleko od ideala.Mutevelija wrote: 17 Mar 2026, 20:30
Ma više bi vjerovao dvjema lezbejkama nego dvojici muškaraca pedera ,ali opet to ostavi trajnu posljedicu na dijete ako nema očeve figure u svom životu kad odrasta
Posmatraču mog posta.
Ja sam juče bio takav

Ja sam juče bio takav
- Mutevelija
- Selonačelnik

Children from fatherless homes are significantly more likely to engage in criminal behavior, with studies suggesting they make up 70–72% of adolescent murderers and long-term prison inmates. Father absence is a stronger predictor of crime than poverty or race, with fatherless boys twice as likely to be incarcerated.
America First Policy
America First Policy
+3
Key Findings on Fatherlessness and Crime
Juvenile Delinquency: Children without fathers are more likely to abuse drugs, display aggression, and become involved in youth crime.
Incarceration Rates: Young men raised without their biological father have double the odds of being incarcerated by age 30.
Violent Crime: Studies of prison populations show that a high percentage of violent offenders and murderers come from fatherless homes.
Community Impact: The proportion of single-parent households in a community is a stronger predictor of crime rates—including burglary and violence—than the community's poverty level.
America First Policy
America First Policy
+4
Factors Contributing to Criminal Behavior
Lack of Supervision: Single-parent households often struggle with limited supervision, which is a major factor in youth violence.
Economic Disadvantage: Fatherless households are more likely to face poverty, a known contributor to increased crime rates.
Lack of Role Models: Boys without fathers often lack a positive male role model for behavior and discipline.
Office of Justice Programs (.gov)
+2
Impact on Young Women
Fatherless daughters are more likely to experience low self-esteem, depression, and face challenges in forming healthy relationships.
Girls from these households are more likely to become involved in delinquency and early sexual activity.
https://www.americafirstpolicy.com/issu ... -and-crime
America First Policy
America First Policy
+3
Key Findings on Fatherlessness and Crime
Juvenile Delinquency: Children without fathers are more likely to abuse drugs, display aggression, and become involved in youth crime.
Incarceration Rates: Young men raised without their biological father have double the odds of being incarcerated by age 30.
Violent Crime: Studies of prison populations show that a high percentage of violent offenders and murderers come from fatherless homes.
Community Impact: The proportion of single-parent households in a community is a stronger predictor of crime rates—including burglary and violence—than the community's poverty level.
America First Policy
America First Policy
+4
Factors Contributing to Criminal Behavior
Lack of Supervision: Single-parent households often struggle with limited supervision, which is a major factor in youth violence.
Economic Disadvantage: Fatherless households are more likely to face poverty, a known contributor to increased crime rates.
Lack of Role Models: Boys without fathers often lack a positive male role model for behavior and discipline.
+2
Impact on Young Women
Fatherless daughters are more likely to experience low self-esteem, depression, and face challenges in forming healthy relationships.
Girls from these households are more likely to become involved in delinquency and early sexual activity.
https://www.americafirstpolicy.com/issu ... -and-crime
Posmatraču mog posta.
Ja sam juče bio takav

Ja sam juče bio takav
- Mutevelija
- Selonačelnik

Posmatraču mog posta.
Ja sam juče bio takav

Ja sam juče bio takav
- Lavlje_srce
- Alienka

Wow, nisam to znala. Pogledala sam sad malo i izgleda da si u pravu. Bas tužno.
Memento Mori
I don't need nobody
And I don't fear nobody
My One & Only.
I don't need nobody
And I don't fear nobody
My One & Only.