Ali nema ga 24 sata, nije nikad luto toliko. Znam da nesto nije u redu, doso bi da jede.kolumbo wrote:garant mali mačak?navika wrote:
Jos je nema, place mi se
ništa neuobičajeno šta ti je otiša, sasvim normalno kad in hormoni počnu divljat.
Samo da kažem.......
Moderator: VIP
Re: Samo da kažem.......
možeš, možeš....mi na svakom ćošku popušimoNole wrote:Informaciija o ceni iz današnjih novina...od 01.01.2017. cigarete poskupljuju 100% i ko Slovenija možeš da pušiš nigde....
Habibti, ya nour el - ain... 
Koliko če tek oni popušiti...storm wrote:možeš, možeš....mi na svakom ćošku popušimoNole wrote:Informaciija o ceni iz današnjih novina...od 01.01.2017. cigarete poskupljuju 100% i ko Slovenija možeš da pušiš nigde....
Poskupe li 100% svi oko mene ostavljaju pa onda kud svi Turci tu i mali Mujo. Imam ja EU kući...samo se u kuhinji pušimehaning wrote:Koliko če tek oni popušiti...storm wrote:možeš, možeš....mi na svakom ćošku popušimoNole wrote:Informaciija o ceni iz današnjih novina...od 01.01.2017. cigarete poskupljuju 100% i ko Slovenija možeš da pušiš nigde....
- Mutevelija
- Selonačelnik

- Has thanked: 1677 times
- Been thanked: 3195 times
- Status: Offline
A šta je sa kućnom radinosti.
Haman će biti bolje uzgajati marihuanu nego duhan, ili sakriješ polje duhana marihuanom.
Okolo sve lijepo marihuana a unutra duhan.
Haman će biti bolje uzgajati marihuanu nego duhan, ili sakriješ polje duhana marihuanom.
Posmatraču mog posta.
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.

https://bosanski-forum.com/viewtopic.php?t=411&start=4820
Ja sam juče bio takav
- greeneyes
- Hadžija

- Has thanked: 6125 times
- Been thanked: 6707 times
PodržaJem ostavjanje cigareta ako će se ti ljudoVi prešaltati na vutru te se zdušno zalagati za legalizaciju. 
Samo sabura
Nećemo u detaljemehaning wrote:Koliko če tek oni popušiti...storm wrote:možeš, možeš....mi na svakom ćošku popušimoNole wrote:Informaciija o ceni iz današnjih novina...od 01.01.2017. cigarete poskupljuju 100% i ko Slovenija možeš da pušiš nigde....
- Maja
- Administrator

- Has thanked: 8210 times
- Been thanked: 19309 times
greeneyes wrote:PodržaJem ostavjanje cigareta ako će se ti ljudoVi prešaltati na vutru te se zdušno zalagati za legalizaciju.
Pametne žene ne savjetuju muskarce.One mu suptilno i nježno,ženski neprimjetno,nametnu ono sto žele.I OSTAVE GA U ZABLUDI DA JE ON ODLUČIO.
- Mutevelija
- Selonačelnik

Đeš udarat maksumče od 20 i kusur godina.
Posmatraču mog posta.
Ja sam juče bio takav

Ja sam juče bio takav
- greeneyes
- Hadžija

- Has thanked: 6125 times
- Been thanked: 6707 times
Aaaa Hann, šta ti reče.Maja wrote:Ma Hani prodaje Oriflame kozmetiku. Ono preko kataloga.
Budi ponosna na njega. Pametno momče.sann wrote:greeneyes wrote:PodržaJem ostavjanje cigareta ako će se ti ljudoVi prešaltati na vutru te se zdušno zalagati za legalizaciju.Ti haman ko i moj sin,koji danas takav komentar izrekao,zamal ne dobi po usima
![]()
Samo sabura
jebo kućnu radinost...za NG mi dođe drug iz Zagreba sa tri ribe, ne kod mene već u hotel, i traže mi kućnu radinost...znam gde je imaju i gde se puši , odem da uzmem oni kao foliraju...nemaju....pičke...Mutevelija wrote:A šta je sa kućnom radinosti.
A naivci i ovi tvojiNole wrote:jebo kućnu radinost...za NG mi dođe drug iz Zagreba sa tri ribe, ne kod mene već u hotel, i traže mi kućnu radinost...znam gde je imaju i gde se puši , odem da uzmem oni kao foliraju...nemaju....pičke...Mutevelija wrote:A šta je sa kućnom radinosti.
da su se oslonili na tebe za vanilice, špek i brlju to bi shvatio.....di će za vutru
Mutevelija wrote:Đeš udarat maksumče od 20 i kusur godina.
Pametne žene ne savjetuju muskarce.One mu suptilno i nježno,ženski neprimjetno,nametnu ono sto žele.I OSTAVE GA U ZABLUDI DA JE ON ODLUČIO.
Ma koji će mi oni....vutra za ribe mi trebala i da ih vodim na đavu....aj prvo pred spomen ploču bana Jelačića ona cuga viutra i....dalje se svirastorm wrote:A naivci i ovi tvojiNole wrote:jebo kućnu radinost...za NG mi dođe drug iz Zagreba sa tri ribe, ne kod mene već u hotel, i traže mi kućnu radinost...znam gde je imaju i gde se puši , odem da uzmem oni kao foliraju...nemaju....pičke...Mutevelija wrote:A šta je sa kućnom radinosti.
da su se oslonili na tebe za vanilice, špek i brlju to bi shvatio.....di će za vutru
- Mutevelija
- Selonačelnik

Ne bih e složile danasa sa tobom psihologinje i tko te udruge za zaštitu prava žena i djece.sann wrote:Mutevelija wrote:Đeš udarat maksumče od 20 i kusur godina.posto nije ni blizu mene,izvukao se samo sa predavanjem
a,iza usiju od roditelja uvijek moze!
Posmatraču mog posta.
Ja sam juče bio takav

Ja sam juče bio takav
E da zaboravio sam reći...mor'o sam kući na večeru ipak je prvi januar...jebo ga datum kud za NG da dovede tri Zagrepčanke....ubiću ga kad ga opet vidim 
Znam da ne bi,ali gdje su bile 92"kad sam ga nosila preko Vlasica 18km...zato,moje dijete,moja brigaMutevelija wrote:Ne bih e složile danasa sa tobom psihologinje i tko te udruge za zaštitu prava žena i djece.sann wrote:Mutevelija wrote:Đeš udarat maksumče od 20 i kusur godina.posto nije ni blizu mene,izvukao se samo sa predavanjem
Tako jesann wrote:Znam da ne bi,ali gdje su bile 92"kad sam ga nosila preko Vlasica 18km...zato,moje dijete,moja brigaMutevelija wrote:Ne bih e složile danasa sa tobom psihologinje i tko te udruge za zaštitu prava žena i djece.sann wrote:Mutevelija wrote:Đeš udarat maksumče od 20 i kusur godina.posto nije ni blizu mene,izvukao se samo sa predavanjem
Pa,nije stvarno,malo mi je beze,kad neko kaze tako,mada vise sale ima u mom prvom postu,jer zbilja je sin rekao nesto tako,kao zeleni,i ja naravno reagovala po meni logicno...djeca se vaspitaju dok su manja jer u ovim godinama moga sina,koji je vec formirana licnost,mogu samo jezicki usmjeravati dalje... 

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)