BUUUUU!Heidi wrote:Ne plasim, bas volem da mu se divim

Moderator: spacebound
BUUUUU!Heidi wrote:Ne plasim, bas volem da mu se divim
Heidi wrote:Bu ti u gacama
Hahahahaha daleko biloMohr wrote:To ti sad, Hanni, ho'š da ka'eš da je naša Šef'ca klošarka
Ma tava je suvisna, dovoljna je i najmanja pesnica :perezubegreeneyes wrote:Pa ako hoće posegnuti za tavu prilikom nekih razmirica normalno da će se plašiti.
Oholost je prvi smrtni grijeh .....džabe se i obrazovala i lijepa majci rodila, ako to posjeduje ...Biba wrote:Mislim da se izuzetno glupi muskarci nimalo ne plase puno intelihentnijih zena.
Oni se bez po muke upucavaju.
Inteligentni se plase samo ako je zena istovtemeno i vrlo ohola....ili djeluje oholo tj.uobrazeno..
ah- a ne plašimo sestatebriga wrote:Muskarci se plase obrazovanih zena! Ko vam je to rekao?![]()
Nisam znala da se plase obrazovanih zena.
Meni nisu nikad tako nesto direktno reklistorm wrote:ah- a ne plašimo sestatebriga wrote:Muskarci se plase obrazovanih zena! Ko vam je to rekao?![]()
Neka, treba hud čo'ek utvrditi gradivo.Biba wrote:Ma tava je suvisna, dovoljna je i najmanja pesnica :perezubegreeneyes wrote:Pa ako hoće posegnuti za tavu prilikom nekih razmirica normalno da će se plašiti.
A baš će ti priznati i reći tostatebriga wrote:Meni nisu nikad tako nesto direktno reklistorm wrote:ah- a ne plašimo sestatebriga wrote:Muskarci se plase obrazovanih zena! Ko vam je to rekao?![]()
Nisam znala da se plase obrazovanih zena.A kako cu otkriti da me se plasi?
storm,pa na prvom sastanku tip ce saznati moje obrazovanje, ili moje zanimanje,da lazem,sta da radimstorm wrote:A baš će ti priznati i reći tostatebriga wrote:Meni nisu nikad tako nesto direktno reklistorm wrote:ah- a ne plašimo sestatebriga wrote:Muskarci se plase obrazovanih zena! Ko vam je to rekao?![]()
Nisam znala da se plase obrazovanih zena.A kako cu otkriti da me se plasi?
....stradava ego kad su u podređenom položaju, čudne reakcije i nestanak
..naravno ne generalizirajmo
Zagorka,hvala,a keslam se ,ali volim pricati,da provjerim da li je lik interesantan.Zagorka wrote:Zato se ja pri upoznavanju samo keslam. I kazem da imam zanat krojačice i osam razreda. Budi kao zagorka.
Ni ja nisam znao da si žensko, a eto kažeš barataš naukama sve u šesnes.statebriga wrote:Muskarci se plase obrazovanih zena! Ko vam je to rekao?![]()