Iran
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
- pizarro
- sportski urednik

- Has thanked: 7334 times
- Been thanked: 8734 times
- Status: Offline
- Melek
- Deer Hunter

- Has thanked: 4585 times
- Been thanked: 3601 times
Re: Iran
Ja što Garda raskuži ćifutnjak sinoć, ti jarca 
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Intelligent people ignore.
Strong people forgive.
- harlekin
- Aktivni forumaš

- Has thanked: 168 times
- Been thanked: 394 times
"Izraelski premijer Benjamin Netanyahu rekao je da je Izrael večeras pretrpio "vrlo tešku večer" nakon iranskih napada na gradove Arad i Dimonu, prenosi Sky News"
Iranci su vjerovatno jedini narod koji ce genetski imati problem s ledjima,hodati pogrbljeni zbog velicine muda.
Price o hrabrosti,odlucnosti ,karakteru djeluju ko sprdacina prema onom sto pokazuju Iranci,level iznad
Iranci su vjerovatno jedini narod koji ce genetski imati problem s ledjima,hodati pogrbljeni zbog velicine muda.
Price o hrabrosti,odlucnosti ,karakteru djeluju ko sprdacina prema onom sto pokazuju Iranci,level iznad
- Quds
- Aktivni forumaš

- Has thanked: 4093 times
- Been thanked: 1700 times
- spacebound
- Urednik foruma

- Has thanked: 10229 times
- Been thanked: 17385 times
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
- ironman
- sirius

- Has thanked: 27298 times
- Been thanked: 27873 times
Trump postavio ultimatum.
48 sati da iranco otvore kanal.
Il ce unistit sve elektrane.
Iran odgovorio trenutno.
Postavili listu ciljeva po srednjem istoku.
Elektrane i one fabrike za desalinizaciju.
Mrak i zedj u emiratima i sire..
Zasluzeno.
Iran odgovorio trenutno.
Zasluzeno.
dream of spring...
- tuzlak1212
- Inventar foruma

- Has thanked: 957 times
- Been thanked: 1443 times
- Status: Online
Izrael je pomjerio svu odbranu iz juznog Izraela ka sjeveru, ovo sinoc sta im je Iran uradio je bilo prinosenje zrtvi bez ikakve odbrane ili ikakve sanse za nju
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 10245 times
- Been thanked: 12120 times
- Duminjo
- Urednik foruma

- Has thanked: 2851 times
- Been thanked: 9037 times
Taj broj zrtava macku o rep.
Niko nikad nece saznati koliko je zidova poginulo.
Samo Hezbollah na sjeveru je ubio više nego što oni isnose kao ukupne zrtve
Niko nikad nece saznati koliko je zidova poginulo.
Samo Hezbollah na sjeveru je ubio više nego što oni isnose kao ukupne zrtve
- Duminjo
- Urednik foruma

Arapi su zadnjih godina potpisivali neke ugovore sa Kinezima da prodaju naftu u juanima.ironman wrote: 22 Mar 2026, 12:18 Trump postavio ultimatum.
Iran odgovorio trenutno.
Zasluzeno.
Ko se god u svijetu krene odricati dolara, bivao je smaknut a drzava porusena i porobljena.
Eh, posto se ne moze odjednom direktno napasti i Kuvajt i Bahrein i UAE i S Arabija, hajmo mi napasti Irance pa neka Iranci nagrde Arape, neka im unište sve što im vrijedi.. a mi cemo ih ko fol braniti jer imamo tu obavezu dok cemo ih ustvari pustiti niz vodu. Jbo ih Kinez i Juan, neka im ovo bude lekcija.
Valjal' ova?
- Duminjo
- Urednik foruma

- Nora Ibsenova
- Čovječje vrste kći

- Has thanked: 2976 times
- Been thanked: 5241 times
Valja.Duminjo wrote: 22 Mar 2026, 18:23Arapi su zadnjih godina potpisivali neke ugovore sa Kinezima da prodaju naftu u juanima.ironman wrote: 22 Mar 2026, 12:18 Trump postavio ultimatum.
Iran odgovorio trenutno.
Zasluzeno.
Ko se god u svijetu krene odricati dolara, bivao je smaknut a drzava porusena i porobljena.
Eh, posto se ne moze odjednom direktno napasti i Kuvajt i Bahrein i UAE i S Arabija, hajmo mi napasti Irance pa neka Iranci nagrde Arape, neka im unište sve što im vrijedi.. a mi cemo ih ko fol braniti jer imamo tu obavezu dok cemo ih ustvari pustiti niz vodu. Jbo ih Kinez i Juan, neka im ovo bude lekcija.
Valjal' ova?![]()
Sinoć sam pošla pisati da mi ponekad djeluje da su Ameri odlučili pustit i čifute i mrske arape niz vodu, i sklopit novi savez sa Iranom, i naravno Iranskom naftom.
Muškarci u najboljim godinama trebaju imati nekog koga će ludo voljeti. Evo naprimjer, mene.
- ElTriconi
- Đulaga

- Mood:
- Has thanked: 58044 times
- Been thanked: 10428 times
Nema religija veze nikakve, samo pare. Religija je za mase da se imaju zbog cega mrzit a bogati se lahko dogovore, para nema ni boju ni vjeruNora Ibsenova wrote: 22 Mar 2026, 19:34Valja.Duminjo wrote: 22 Mar 2026, 18:23
Arapi su zadnjih godina potpisivali neke ugovore sa Kinezima da prodaju naftu u juanima.
Valjal' ova?![]()
Sinoć sam pošla pisati da mi ponekad djeluje da su Ameri odlučili pustit i čifute i mrske arape niz vodu, i sklopit novi savez sa Iranom, i naravno Iranskom naftom.
Da sam pcela zelja mi je pusta
pa da sletim curici na usta

pa da sletim curici na usta
- tuzlak1212
- Inventar foruma

Ma nece oni pustit cifute, cufuti su apstrakcija a ne samo drzava Izrael, apstrakcija koja je vise u Bijeloj kuci i pentagonu negu u tel avivu
Ali Arapi su sjeli na zulj, nema sanse da ce svijet samo tako se odrec Arapskog, najboljeg bazena nafte na dunjaluku.
Prije ce bit da ce Arapima razbit komfor da ih probaju natjerat na novih 50 godina petrol dolara, ili ce biti okupacija i kolonizacija ako ne pristanu
Al ne moze Iran zamjenit ni iglu Arapskog ulja
Ali Arapi su sjeli na zulj, nema sanse da ce svijet samo tako se odrec Arapskog, najboljeg bazena nafte na dunjaluku.
Prije ce bit da ce Arapima razbit komfor da ih probaju natjerat na novih 50 godina petrol dolara, ili ce biti okupacija i kolonizacija ako ne pristanu
Al ne moze Iran zamjenit ni iglu Arapskog ulja
- Duminjo
- Urednik foruma

- tuzlak1212
- Inventar foruma

Ima jos jedna teorija, a to da je ovo Americki rat protiv Evrope i Rusije i zblizavanje s KinezimaDuminjo wrote: 22 Mar 2026, 18:23Arapi su zadnjih godina potpisivali neke ugovore sa Kinezima da prodaju naftu u juanima.ironman wrote: 22 Mar 2026, 12:18 Trump postavio ultimatum.
Iran odgovorio trenutno.
Zasluzeno.
Valjal' ova?![]()
Ako pogledamo ko je najvise pojeo govno sa sankcijama na Rusiji zadnjih 4 godine, Evropa, ako pogledamo sada ko prvi ostaje bez nafte s ovim sranjima, Evropa.
To je kao da u velikoj potrebi za hemoterapijama udaris sankcije bas toj firmi koja ih prodaje, ko ce pojest najevece govno? Pa pacijenti jer njima lijek treba koliko kosta da kosta.
E sad se na vise dimenzija, Ameri svjesno ili nesvijesno to rade Evropi a i Rusiji istovremeno, i to se radilo i u mandatu Bidena a ne samo Trumpa
Mogu raspisivat kako Ameri zive od trejda, a Kinezi od jeftinog exporta, i Evropa sad sve vise zadnjih 20-30 godina takodjer prelazi sa manufactoringa na trading sto je Amerima konkurencija i sve se to vise vidi sa efikasnoscu kredita i sve manjim kupovanjem oruzja. Realno Amerima se vise isplati sutnut Evropu nego je trpit sa nemogucim dugovima.
Al ovo je teorija izvucena iz empirijskih podataka, mislim da sam je od Jianga cuo, i on kaze da je tesko civilizacijski nesto ovakvo objasniti, cak nemoguce, ali brojevi na papiru govore. Sto vise Ameri tuku ovaj istocni blok, samo Evropa pati i Evropa gubi svoj kredibilitet i identitet, svi ostali se samo pocesu i nastave zivot.
- Melek
- Deer Hunter

Ih. Ma ne treba te prolupale garibe baš toliko bogovati. Ne znaju oni više ni dje im je rep a dje glava. Rodjo i Quds im dodju otprilike ko jedini preostali mudraciDuminjo wrote: 22 Mar 2026, 18:23Arapi su zadnjih godina potpisivali neke ugovore sa Kinezima da prodaju naftu u juanima.ironman wrote: 22 Mar 2026, 12:18 Trump postavio ultimatum.
Iran odgovorio trenutno.
Zasluzeno.
Valjal' ova?![]()
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Strong people forgive.
- Melek
- Deer Hunter

Ja ipak mislim da se tu radi o čoporu pedofilčina koji benetaju lokalni white trash i vitlaju ostatak dunjaluka bacanjem dimnih bombi.
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Strong people forgive.
- Melek
- Deer Hunter

A kako vidim i ovaj senzacionalistički ubleh-beg je opet bio malo u akciji. Doduše, izleti mu i pokoja dobra ponekad:
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Strong people forgive.
- Duminjo
- Urednik foruma

Kako god okreneš, Evropa je donjatuzlak1212 wrote: 22 Mar 2026, 21:20Ima jos jedna teorija, a to da je ovo Americki rat protiv Evrope i Rusije i zblizavanje s KinezimaDuminjo wrote: 22 Mar 2026, 18:23
Arapi su zadnjih godina potpisivali neke ugovore sa Kinezima da prodaju naftu u juanima.
Valjal' ova?![]()
Ako pogledamo ko je najvise pojeo govno sa sankcijama na Rusiji zadnjih 4 godine, Evropa, ako pogledamo sada ko prvi ostaje bez nafte s ovim sranjima, Evropa.
To je kao da u velikoj potrebi za hemoterapijama udaris sankcije bas toj firmi koja ih prodaje, ko ce pojest najevece govno? Pa pacijenti jer njima lijek treba koliko kosta da kosta.
E sad se na vise dimenzija, Ameri svjesno ili nesvijesno to rade Evropi a i Rusiji istovremeno, i to se radilo i u mandatu Bidena a ne samo Trumpa
Mogu raspisivat kako Ameri zive od trejda, a Kinezi od jeftinog exporta, i Evropa sad sve vise zadnjih 20-30 godina takodjer prelazi sa manufactoringa na trading sto je Amerima konkurencija i sve se to vise vidi sa efikasnoscu kredita i sve manjim kupovanjem oruzja. Realno Amerima se vise isplati sutnut Evropu nego je trpit sa nemogucim dugovima.
Al ovo je teorija izvucena iz empirijskih podataka, mislim da sam je od Jianga cuo, i on kaze da je tesko civilizacijski nesto ovakvo objasniti, cak nemoguce, ali brojevi na papiru govore. Sto vise Ameri tuku ovaj istocni blok, samo Evropa pati i Evropa gubi svoj kredibilitet i identitet, svi ostali se samo pocesu i nastave zivot.
Amerikanci su Evropu vratili 20 godina u nazad ovim ratom u Ukrajini.
Mislim da je nemoguce stvarati nešto sa Kinezima a nanstranu gurnuti istovremeno i Evropu i Rusiju jer bi onda Rusi i evropljani ostali jedni drugima i iz nevolje bi ušli u neki savez. Taj savez ne bi bio ni malo bezveze.
Isto tako Kinezi i Ameri ne mogu biti saveznici jer godinama u nazad i sve više jedni drugima uzimaju trziste, pogotovo Kinezi Amerima.
Ovo je Trump tolko zakomplikovo da moze sutra svako na svakoga krenuti.