Ajme ukapiraj nisu Srbi rušili Jugu... Daj mi jedan jedini istorijski primer. Pusti me budalaština nego kokretan primer.Krokodil Behko wrote:ZMAJ wrote: Nisu Srbi razbijali Jugoslaviju no Hrvati...Maspok...aj prošlo je dovoljno od NDH i zaboravilo se pa ajmo po nezavisnu novu... Šta što su u Jugoslaviji živeli seljački i malograđanski narodi. To je bila odlična država koja je mogla imati moći. Ovako sa ovih 6 ipo sranja smo baš divni...za ebanje...
Ama de ukapiraj već jednom, vi ste u toj Jugoslaviji bili jedini kukolj.
Vojislav Šešelj
Moderator: Krokodil Behko
Re: Vojislav Šešelj
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 10006 times
- Been thanked: 11894 times
- Status: Offline
ZMAJ wrote:Ajme ukapiraj nisu Srbi rušili Jugu... Daj mi jedan jedini istorijski primer. Pusti me budalaština nego kokretan primer.Krokodil Behko wrote:ZMAJ wrote: Nisu Srbi razbijali Jugoslaviju no Hrvati...Maspok...aj prošlo je dovoljno od NDH i zaboravilo se pa ajmo po nezavisnu novu... Šta što su u Jugoslaviji živeli seljački i malograđanski narodi. To je bila odlična država koja je mogla imati moći. Ovako sa ovih 6 ipo sranja smo baš divni...za ebanje...
Tlačenje i obespravljivanje ostalih, dovoljan je razlog ostalima, da napuste Jugoslaviju i boli nas tuki što ti pišeš da smo je rasturili, pošto ti očito misliš da mi nismo trebali ni imati nikakva prava.
Gde su to Srbi u Jugoslaviji tlačili i obespravljivali druge kojim čanom ustava kojim zakonom koji su to političari srpski ugnjtavalivdruge narode u jugi. Ranković ili Krcun ili Stanbolić ili Milošević u vremenu SFRJ? Zamolio sam te konkretno a ne budalaštine.Krokodil Behko wrote:ZMAJ wrote:Ajme ukapiraj nisu Srbi rušili Jugu... Daj mi jedan jedini istorijski primer. Pusti me budalaština nego kokretan primer.Krokodil Behko wrote:ZMAJ wrote: Nisu Srbi razbijali Jugoslaviju no Hrvati...Maspok...aj prošlo je dovoljno od NDH i zaboravilo se pa ajmo po nezavisnu novu... Šta što su u Jugoslaviji živeli seljački i malograđanski narodi. To je bila odlična država koja je mogla imati moći. Ovako sa ovih 6 ipo sranja smo baš divni...za ebanje...
Tlačenje i obespravljivanje ostalih, dovoljan je razlog ostalima, da napuste Jugoslaviju i boli nas tuki što ti pišeš da smo je rasturili, pošto ti očito misliš da mi nismo trebali ni imati nikakva prava.
Protiv koga je bila jogurt revolucija? Čime je ona to pogodila Hrvate, Slovence, Makedonce, Hrvate, Bosance, Crnogorce?Mirelam wrote:Sjecas li se ti Jogurt revolucije? I u tvom gradu je bila.
Jogurt revolucija je bila protiv Ustava 74 koji su pisali Kardelj i Krajačić a koja je Srbiju podelila na 3 dela. 1981. dakle osam godina ranije je u Prištini bila jedna druga revoluciha. To si zaboravio kao i slučaj Martinović. Srbija je htela samobkontrolu nad svojom teritorijom.
Odgovorih ti i još da napomenem da su obe pokrajine tim ustavom imale pravo blokirati skupštinu Srbije a Srbija ni po kom osnovu nije mogla uticati na svoje dve pokrajine.Mirelam wrote:Zmajonja ja te pitah sta znas o Jogurt revoluciji 1988 u svom gradu?
- Mirelam
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 36 times
- Been thanked: 358 times
Kako onda tri glasa u SFRJ, ako je cjelovita Srbija i jos pride satelit Crna Gora. Poremitili ste nacionalnu ravnotezu i u tome trazi odgovore na pitanja ko je rusio Jugoslaviju. U slucaju te pristinske revolucije je citava Juga bila dole, tako da ti ta ne pije vode.ZMAJ wrote:Protiv koga je bila jogurt revolucija? Čime je ona to pogodila Hrvate, Slovence, Makedonce, Hrvate, Bosance, Crnogorce?Mirelam wrote:Sjecas li se ti Jogurt revolucije? I u tvom gradu je bila.
Jogurt revolucija je bila protiv Ustava 74 koji su pisali Kardelj i Krajačić a koja je Srbiju podelila na 3 dela. 1981. dakle osam godina ranije je u Prištini bila jedna druga revoluciha. To si zaboravio kao i slučaj Martinović. Srbija je htela samobkontrolu nad svojom teritorijom.
Po Bosni ste haracili vec rusenjem probosanskog dvojca Mikulic-Pozdreac, razvaljivanjem Agrokomerca, a u Beogradu stamapali pare ko novine. Srbija je htela kontrolu nad citavom Jugoslavijom, a ne samo nad Srbijom.
Narodna banka nije bila srpska nego jugoslovenska onstitucija. Nije sistem srušio Agrokomerc već je Agrokomerc poljuljao sistem zbog nenaplativih menica. Sedi dole jedan!Mirelam wrote:Kako onda tri glasa u SFRJ, ako je cjelovita Srbija i jos pride satelit Crna Gora. Poremitili ste nacionalnu ravnotezu i u tome trazi odgovore na pitanja ko je rusio Jugoslaviju. U slucaju te pristinske revolucije je citava Juga bila dole, tako da ti ta ne pije vode.ZMAJ wrote:Protiv koga je bila jogurt revolucija? Čime je ona to pogodila Hrvate, Slovence, Makedonce, Hrvate, Bosance, Crnogorce?Mirelam wrote:Sjecas li se ti Jogurt revolucije? I u tvom gradu je bila.
Po Bosni ste haracili vec rusenjem probosanskog dvojca Mikulic-Pozdreac, razvaljivanjem Agrokomerca, a u Beogradu stamapali pare ko novine. Srbija je htela kontrolu nad citavom Jugoslavijom, a ne samo nad Srbijom.
Koja crna četiri glasa kad imamo osam glasova . Da nije Kardelj hteo rušti Srbiju logično bi bilo šest glasova. Još tad je isplanirano rušenje jugoslavije
Pa normalno da je cela Juga bila dole...tj JNA je bila dole jel to je bila istinski jugoslovenska armija. Zašto su šipci hteli republjiku?
- Mirelam
- Forum [Bot]
Bila je jugoslovenska institucija , sve dok niste demonstrante naoruzali jogurtima, dovlaceci ih iz svih krajeva Srbije i promjene proveli na ulici. Markovic je bio tad predsjednik SIV pa procitaj jednom izvjestaj o upadu u platni sistem Jugoslavije, gdje je i od koga bio najveci, ali eto desio se u Bosni u Agrokomercu, pa cemo njih da metemo.
Sest republika i dvije autonomne pokrajne. Ako je Srbija cjelovita onda je jedan glas a ne tri. Matematika nije misljenje, nego nauka.
Nemoj da mislis da je meni Jugoslavija bila mrska, naprotiv, medjutim ako moram tamjan da imam pod nosom, izgubim apetit.
Sest republika i dvije autonomne pokrajne. Ako je Srbija cjelovita onda je jedan glas a ne tri. Matematika nije misljenje, nego nauka.
Nemoj da mislis da je meni Jugoslavija bila mrska, naprotiv, medjutim ako moram tamjan da imam pod nosom, izgubim apetit.
- Mirelam
- Forum [Bot]
Boldirano govori kojeg konja jases. I bile su policije svih republika a ne samo JNA.ZMAJ wrote:Pa normalno da je cela Juga bila dole...tj JNA je bila dole jel to je bila istinski jugoslovenska armija. Zašto su šipci hteli republjiku?
Intresentno da nije bilo Univerziteta na albanskom gdje je vecina albanskog zivlja. Ispravi me ako grijesim. Zasto?
I Hrvatska je upala u monetarni sistem.Mirelam wrote:Bila je jugoslovenska institucija , sve dok niste demonstrante naoruzali jogurtima, dovlaceci ih iz svih krajeva Srbije i promjene proveli na ulici. Markovic je bio tad predsjednik SIV pa procitaj jednom izvjestaj o upadu u platni sistem Jugoslavije, gdje je i od koga bio najveci, ali eto desio se u Bosni u Agrokomercu, pa cemo njih da metemo.
Pa daj Bože da je bilo tako jedna republikavjedan glas. Da je Sloba imao apsolutnu vlast bilo bi proglašeno vanredno stanje u Jugi.
Hrvati i Slovenci suvhteli kraj Jugoslavije ne Srbi i Bosanci kao ni Crnogorci ni Makedonci.
Nemoj ti da misliš da sad ja od Slobe pravim sveca. Dok je rešavao unutrašnjosrpsko pitanje podržavao sam ga. Čak je Slobinetu tražio da Hrvati podrže Srbe na Kosovu. Zašto je Kučan morao uzjaviti u Cankarijevom domu da svaki narod ima pravo na samoopredeljenje pa i Albanci...jbt Albanci su narodnost a ne narod tako da to pravo nisu imali. On je hteo to pravo što lakše da iskoriste Slovenci.
Uopšte nikad nisam bio u Prištini. Nešto ne verujem da nije bilo fakulteta na albanskkom jeziku. Baš treba proveriti ovaj podatak. Mislim da grešiš jer do rušenja ustava Srbi se nisu pitali ništa na Kosovu.Mirelam wrote:Boldirano govori kojeg konja jases. I bile su policije svih republika a ne samo JNA.ZMAJ wrote:Pa normalno da je cela Juga bila dole...tj JNA je bila dole jel to je bila istinski jugoslovenska armija. Zašto su šipci hteli republjiku?
Intresentno da nije bilo Univerziteta na albanskom gdje je vecina albanskog zivlja. Ispravi me ako grijesim. Zasto?
-
Mare-legija8895
- Sitna buranija

- Been thanked: 1 time
Ma ne svađamovse nas dvojica nego svako iznosi argumente koje imamo da bi smovdošli do nekog zaključka ko je kriv za raspad bivše bam države.Mare-legija8895 wrote:Hajde vi polahko spustite loptu na zemlju.Amin.
- Zagorka
- Žena, majka, forumašica

- Has thanked: 424 times
- Been thanked: 626 times
Re: Šešelj: Spalit ću još 1000 hrvatskih zastava
Podmecu postenom coveku bre... uopst ne vjerujem da je on ovo rekao....pa on uopste ne moze da kaze "razocaran".....
Gospode, gdje li pronalaze, ovoliku đubrad i mamlaze.
Voja hoće da uđe u vlast...ubeđen sam u to... Nikolića konstantno pljuje , a nisam još primetio da je za Vučića nešto ružno rekao. Vučićev sin je napunio 18 godina i pristupio radikalnoj stranci...kako to meni sve smrdi još od samog početka...
- Socrates
- Forum [Bot]
- Been thanked: 5 times
Svakom politicaru je valjda cilj da udje u vlast.Nole wrote:Voja hoće da uđe u vlast...
. . . . . . . . .
....i da ju zlorabi najcesceSocrates wrote:Svakom politicaru je valjda cilj da udje u vlast.Nole wrote:Voja hoće da uđe u vlast...
Počeo sam pušiti otkad su se moji snovi pretvorili u dim.