FACE TV
Moderator: Krokodil Behko
- Masamune
- Forumaš godine

- Mood:
- Has thanked: 23507 times
- Been thanked: 21540 times
- Status: Offline
Re: FACE TV
Ja sam skoro kad je bio neki skandal u Americi sa par youtubera kad su pustili Heil Hitler od Kanyea u nekoj diskoteci. Bio Tate, onaj Nick Fuentes, ovaj lik i jos neki.
Iako je generalno debil (ne u vezi ovog nastupa) ovdje je dobro reklamirao BiH pa mogu samo reci respekt.
Iako je generalno debil (ne u vezi ovog nastupa) ovdje je dobro reklamirao BiH pa mogu samo reci respekt.
- Quds
- Aktivni forumaš

- Has thanked: 4154 times
- Been thanked: 1732 times
Jest. Pa onda Tate obišao svaki iole gledaniji podcast da kaže da nije on ništa s tim imao, nego ovog baca pod autobus. ''Manosphere''.Masamune wrote: 25 Mar 2026, 06:41 Ja sam skoro kad je bio neki skandal u Americi sa par youtubera kad su pustili Heil Hitler od Kanyea u nekoj diskoteci. Bio Tate, onaj Nick Fuentes, ovaj lik i jos neki.
- Masamune
- Forumaš godine

- Mood:
Šta je oTaj manosphere?Quds wrote: 25 Mar 2026, 06:52Jest. Pa onda Tate obišao svaki iole gledaniji podcast da kaže da nije on ništa s tim imao, nego ovog baca pod autobus. ''Manosphere''.Masamune wrote: 25 Mar 2026, 06:41 Ja sam skoro kad je bio neki skandal u Americi sa par youtubera kad su pustili Heil Hitler od Kanyea u nekoj diskoteci. Bio Tate, onaj Nick Fuentes, ovaj lik i jos neki.
Iako je generalno debil (ne u vezi ovog nastupa) ovdje je dobro reklamirao BiH pa mogu samo reci respekt.![]()
Bezbeli neka izmišljena glupost poput mansplaining, manspreading i slično.
Al jedno se mora reći Sneaku. Ismijao sam mu se kad je bio u džamiji i reko da su muslimani Bosne bjelji od Amerike, al ono više u kontekstu njegove reakcije kako je šokiran što je za nas normalno
- Quds
- Aktivni forumaš

Ma, to tako sebe zovu ovi sa kanalima o muškosti, sve i jedan su mizoginisti (spakovano u ''antifeminizam''). Praktično, đubrad. iako, koliko vidim, ovaj momak što je bio u BiH nekoliko puta, pa i na FACE, se izvukao od toga (pa nek' mi Havana reKne da religija ne valjaMasamune wrote: 25 Mar 2026, 07:17Šta je oTaj manosphere?Quds wrote: 25 Mar 2026, 06:52
Jest. Pa onda Tate obišao svaki iole gledaniji podcast da kaže da nije on ništa s tim imao, nego ovog baca pod autobus. ''Manosphere''.![]()
![]()
Bezbeli neka izmišljena glupost poput mansplaining, manspreading i slično.
- Masamune
- Forumaš godine

- Mood:
Aha dakle pokret neki... standardne gluposti razvijenog dijela svijeta.
Mada nama to zna biti zanimljivo kad gledamo. Isto neki socijalni eksperiment.
- Quds
- Aktivni forumaš

Tačno tako. Još frajeri zarađuju pare na tome, ono, uče ove mladiće kako treba biti ''muško''. Pa j.... ti dan.Masamune wrote: 25 Mar 2026, 07:24 Aha dakle pokret neki... standardne gluposti razvijenog dijela svijeta.
- Masamune
- Forumaš godine

- Mood:
bas ce Fuentes uciti nekog kakav treba biti kao musko
frajer ima skoro 30 godina nikad cure nije imao u zivotu, hvali se time i jos vice da ga zene samo sputavaju
frajer ima skoro 30 godina nikad cure nije imao u zivotu, hvali se time i jos vice da ga zene samo sputavaju
- Quds
- Aktivni forumaš

Možeš misliti koje njega sile nose.Masamune wrote: 25 Mar 2026, 07:29 bas ce Fuentes uciti nekog kakav treba biti kao musko
frajer ima skoro 30 godina nikad cure nije imao u zivotu, hvali se time i jos vice da ga zene samo sputavaju![]()
- Greengo
- Sitna buranija

- Has thanked: 17 times
- Been thanked: 46 times
Vidjeste li Senada sinoc, Zdravko Mamic izjednaci Ljiljane sa ustaskim i cetnickim obiljezjima, nazva ih zastavom Armije BiH a on ni rijeci na to.
Realno on je operisan od novinarstva jer nije mu ovo prvi put da dopusta lazne narative bez ikakve reakcije.
Realno on je operisan od novinarstva jer nije mu ovo prvi put da dopusta lazne narative bez ikakve reakcije.
- Maja
- Administrator

- Has thanked: 8534 times
- Been thanked: 20244 times
- Quds
- Aktivni forumaš

Senad je davno ''oš'o''.Greengo wrote: 04 Apr 2026, 14:59 Vidjeste li Senada sinoc, Zdravko Mamic izjednaci Ljiljane sa ustaskim i cetnickim obiljezjima, nazva ih zastavom Armije BiH a on ni rijeci na to.
- Greengo
- Sitna buranija

- Has thanked: 17 times
- Been thanked: 46 times
I ovaj intervju sa malim koji je ukro' papir Donarumi, jos jedna fula. Baca se sjena na ovaj uspjeh sibicarskim fazonima.
@Maja, nije Mamic zlonamjeran mislim, samo se narativ o ratnoj zastavi primio nazalost upravo zbog sutnje. A mozda se i pravi budala, ne znam.
@Maja, nije Mamic zlonamjeran mislim, samo se narativ o ratnoj zastavi primio nazalost upravo zbog sutnje. A mozda se i pravi budala, ne znam.
-
panter7
- Poneki mu pročitamo

- Has thanked: 332 times
- Been thanked: 461 times
Ima Senad dosta fula, ali ima dosta dobrih.
Sa gledam intervju sa Erikom.
Ko se jos sjetio, a jos bolje, ko je znao/a za Erika i koliko je ucinio za BiH?
Za prozivanje "patriota" od bakira, "cajnoslu", niksica pa i kifle sve cesce uvijek ce imati moju podrsku.
Tako da
Sa gledam intervju sa Erikom.
Ko se jos sjetio, a jos bolje, ko je znao/a za Erika i koliko je ucinio za BiH?
Za prozivanje "patriota" od bakira, "cajnoslu", niksica pa i kifle sve cesce uvijek ce imati moju podrsku.
Tako da
ovdje i bog vozi mercedes, sto veci smrad to bolje ces proc