Evo dopisujemo se., samo sto sam usla u kucu. Sad smo dobri
Igram se detektiva, mora mi nesto istrazit.
Moderator: VIP

Evo dopisujemo se., samo sto sam usla u kucu. Sad smo dobri

roba iz lidla,kauflanda il aldija te malo iz Holandskog onog lanca...malo kinder programa malo onih slatkisa na vagu,marcipan zajebancije,medenjaci..nista posebno vjeruj mi..Masamune wrote: 25 Mar 2026, 10:19 Bome gledam slike i reklame Edis Marketa kod Vukovija na putu Dubrave-Kalesija... bome ima neku robu koja se ne može naći u drugim marketima.
Valja za vikend otići tamo maksuz.

A vidio sam da je natrpano svega i svačega. Ja inače ne volim te markete kad je haos po tom pitanju.ironman wrote: 25 Mar 2026, 10:26roba iz lidla,kauflanda il aldija te malo iz Holandskog onog lanca...malo kinder programa malo onih slatkisa na vagu,marcipan zajebancije,medenjaci..nista posebno vjeruj mi..Masamune wrote: 25 Mar 2026, 10:19 Bome gledam slike i reklame Edis Marketa kod Vukovija na putu Dubrave-Kalesija... bome ima neku robu koja se ne može naći u drugim marketima.
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
i prehrambeni proizvodi?ironman wrote: 25 Mar 2026, 10:26roba iz lidla,kauflanda il aldija te malo iz Holandskog onog lanca...malo kinder programa malo onih slatkisa na vagu,marcipan zajebancije,medenjaci..nista posebno vjeruj mi..Masamune wrote: 25 Mar 2026, 10:19 Bome gledam slike i reklame Edis Marketa kod Vukovija na putu Dubrave-Kalesija... bome ima neku robu koja se ne može naći u drugim marketima.
Ih, ja kako ne radim jednom u 5 dana sjedem za komp, samo kad mi sta trebaHAVANA wrote: 23 Mar 2026, 21:49 Nas ima tebe nema.A ni imunno,uobrazile se vi.I morgen nesta nos digla.
Zaboravih - trebala bih ove godine postati punopravni clan kluba, jos uvijek sam prospektJulia-Klara wrote: 25 Mar 2026, 13:07Ih, ja kako ne radim jednom u 5 dana sjedem za komp, samo kad mi sta trebaHAVANA wrote: 23 Mar 2026, 21:49 Nas ima tebe nema.A ni imunno,uobrazile se vi.I morgen nesta nos digla.sa telefona ne ulazim niti citam forum.
Plus sto sam na relaciji BiH-Ceska pa ne znam gdje udaramza 20ak dana me opet eto dole
valja tehnicki radit i osiguranje sredit, pa se vozat
![]()

Yup..ma podavno sam i ja znao prevuc ponesto te robe..ove cokoladice koje idu kao na vagu..sve su mi dobreJulia-Klara wrote: 25 Mar 2026, 13:04i prehrambeni proizvodi?ironman wrote: 25 Mar 2026, 10:26
roba iz lidla,kauflanda il aldija te malo iz Holandskog onog lanca...malo kinder programa malo onih slatkisa na vagu,marcipan zajebancije,medenjaci..nista posebno vjeruj mi..

ojj znam ..bio sam u Pragu u lidlu,tacno znam sta kazes ..Julia-Klara wrote: 25 Mar 2026, 13:11 Ovdje Lidl nista ne valja, fura se previse ceska roba koja je puno losijeg kvaliteta od AY i DE, tako da kad sam u Becu ili Dresdenu obavezno odradim u "kucnu" kupovinu.
ironman wrote: 25 Mar 2026, 13:12ojj znam ..bio sam u Pragu u lidlu,tacno znam sta kazes ..Julia-Klara wrote: 25 Mar 2026, 13:11 Ovdje Lidl nista ne valja, fura se previse ceska roba koja je puno losijeg kvaliteta od AY i DE, tako da kad sam u Becu ili Dresdenu obavezno odradim u "kucnu" kupovinu.

A to je bilo prije ..pa postavljao sam mscini fotke kad mi izlete na disku one gore sa tvrdjave ili mosta onog dole u gradu..
Users browsing this forum: No registered users and 4 guests