tvoje razmisljanje izaziva susramlje.
Šta trenutno čitate?
- pizarro
- sportski urednik

- Has thanked: 7371 times
- Been thanked: 8802 times
- Status: Offline
- Zana
- Gospođetina

- Has thanked: 10000 times
- Been thanked: 10244 times
- Status: Online
Re: Šta trenutno čitate?
Wow (glasom Ane Nikolić)
Treba samo ić' prekoreda i govorit' "izvinjavam se"
- uvijek_kontra
- zmajček

- Mood:
- Has thanked: 8257 times
- Been thanked: 7347 times
Pa citam, kad i ako nadjem njemacke izvode. Jako malo toga ovdje ima, posebno za kupit.
Volim da cvjetam.. pored ovih alergičnih. 
- Maja
- Administrator

- Has thanked: 8529 times
- Been thanked: 20242 times
Tajna dzema od malina
Price su nesto totalno drugacije od nase knjizevnosti. Svidja mi se stil pisanja, pomalo orvelski, pomalo majstor i margarita, sto inace volim ali necu imati zelju da je opet procitam. Da sam nesto odusevljena, nisam, ali je ok
Price su nesto totalno drugacije od nase knjizevnosti. Svidja mi se stil pisanja, pomalo orvelski, pomalo majstor i margarita, sto inace volim ali necu imati zelju da je opet procitam. Da sam nesto odusevljena, nisam, ali je ok
- ironman
- sirius

- Has thanked: 27418 times
- Been thanked: 28060 times
nisam znao gdje pa evo..
na 2.02 sam morao prestati..samo mi zasmeta u glavi..plus trebao sam smanjiti ovaj iritantni zvuk..
Samo da jos jednom ponovim i koliko ne volim jazz
na 2.02 sam morao prestati..samo mi zasmeta u glavi..plus trebao sam smanjiti ovaj iritantni zvuk..
Samo da jos jednom ponovim i koliko ne volim jazz
dream of spring...
- Morgen
- Zvezda foruma

- Has thanked: 32299 times
- Been thanked: 30175 times
- Maja
- Administrator

You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
- immuno
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 13765 times
- Been thanked: 15034 times
- Maja
- Administrator

Zavrsila sam Top je bio vreo
Mislila sam da je knjiga o fudbalu jer je lopta na početnoj
ili da je vezana za fudbal u ratu ali ovo je prica o ratnom Sarajevu ispricana kroz vidjenje srpskog djecaka.
Velika većina knjige je bila OK, ratni profiteri, momcici koji se qrce s puskom u ruci, podijeljenost bosnjackog komsiluka prema komsijama Srbima koji su ostali u gradu, sve je to na mjestu, ali Srbi ne bi bili Srbi da ne useru pa je u zadnjem dijelu bilo standardica - izjednacavanje agresora i zrtve. Daleko od toga da je knjiga smece tipa npr Dare iz Jasenovca ali se izgubila objektivnost.
"Znala sam da od vas Srba mogu ocekivati svasta ali da nasi budu isti kao vi, to se nisam nadala", rece lik iz knjige.
Na kraju je mali pod isto strpao stradanje Srba od armije i pogibiju svojih roditelja od srpske granate. Navodno je pisac izjavio da se u knjizi bavio djecjom psihom i time kako se djeci u ratu iskrivi stvarnost ali dosta toga mi je zasmrdilo
Mislila sam da je knjiga o fudbalu jer je lopta na početnoj
Velika većina knjige je bila OK, ratni profiteri, momcici koji se qrce s puskom u ruci, podijeljenost bosnjackog komsiluka prema komsijama Srbima koji su ostali u gradu, sve je to na mjestu, ali Srbi ne bi bili Srbi da ne useru pa je u zadnjem dijelu bilo standardica - izjednacavanje agresora i zrtve. Daleko od toga da je knjiga smece tipa npr Dare iz Jasenovca ali se izgubila objektivnost.
"Znala sam da od vas Srba mogu ocekivati svasta ali da nasi budu isti kao vi, to se nisam nadala", rece lik iz knjige.
Na kraju je mali pod isto strpao stradanje Srba od armije i pogibiju svojih roditelja od srpske granate. Navodno je pisac izjavio da se u knjizi bavio djecjom psihom i time kako se djeci u ratu iskrivi stvarnost ali dosta toga mi je zasmrdilo
- ElTriconi
- Đulaga

- Mood:
- Has thanked: 58309 times
- Been thanked: 10464 times
- Maja
- Administrator

- Greengo
- Sitna buranija

- Has thanked: 17 times
- Been thanked: 46 times
Kecmanovicev sin napisao, sta ocekivati.Maja wrote: 26 Mar 2026, 19:38 Zavrsila sam Top je bio vreo
Mislila sam da je knjiga o fudbalu jer je lopta na početnojili da je vezana za fudbal u ratu ali ovo je prica o ratnom Sarajevu ispricana kroz vidjenje srpskog djecaka.
Ja citam "U predgradju raja", od Vasvije Dedic Bacevac. Onako, za ubiti vrijeme.
Zbirka kratkih prica, zivot ljudi prije rata i kako ih je rat zatekao. Nesto u stilu Tatabrada kanala. Sudbine i price ljudi iz naroda.
- Maja
- Administrator

Veze nisam imala ko mu je otac, sad izguglala. Znam da mu je rodjak onaj mali sto je pobio ucenike i cak su govorili da je malom inspiracija bila neka knjiga od ovoga
- Greengo
- Sitna buranija

- Has thanked: 17 times
- Been thanked: 46 times
"Reformista"Maja wrote: 31 Mar 2026, 01:22 Veze nisam imala ko mu je otac, sad izguglala. Znam da mu je rodjak onaj mali sto je pobio ucenike i cak su govorili da je malom inspiracija bila neka knjiga od ovoga
Taj potez im je bio za Oskara. Danas Markovicev reformista, na celu te stranke u BiH, poslije prvog metka veci velikosrbin od Karadzica. Nije da nisu pokusavali prodati ... pod bubrege na razne nacine.