Hebo te on
Nogometna/fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine
Moderator: pizarro
- Maja
- Administrator

- Has thanked: 8534 times
- Been thanked: 20246 times
- Status: Offline
Re: Nogometna/fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
- Maja
- Administrator

- Has thanked: 8534 times
- Been thanked: 20246 times
Na klixu na prvih 5 stranica 17 je vijesti o utakmici. Dalje mi se nije brojalo al sigurno ih ima 700
- Masamune
- Forumaš godine

- Mood:
- Has thanked: 23507 times
- Been thanked: 21540 times
Pazi naslova na klixu:
Italija mora pasti: Bosna i Hercegovina večeras igra za narod, ponos i Svjetsko prvenstvo
Pa stvarno...
Italija mora pasti: Bosna i Hercegovina večeras igra za narod, ponos i Svjetsko prvenstvo
Pa stvarno...
- Fuddo
- Maliciozni seronja

- Has thanked: 14778 times
- Been thanked: 25255 times
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 10302 times
- Been thanked: 12179 times
Nije problem Italija, tanki su u odbrani i po krilima, već smo problem mi, koji smo još tanji u sredini i odbrani.
- immuno
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 13775 times
- Been thanked: 15042 times
- Status: Online
Meni se stomak vec zavrno od neHoroze
Nemoj veceras ako izgube da pocnete pljuvat po njima
Nemoj veceras ako izgube da pocnete pljuvat po njima
- Veca
- Uvijek slobodna!

- Location: Sikirevci! ---- Dijasporo, od pomoći su potrebna samo finansijska sredstva!
- Has thanked: 26532 times
- Been thanked: 6950 times
immuno wrote: 31 Mar 2026, 08:47 Meni se stomak vec zavrno od neHoroze![]()
Nemoj veceras ako izgube da pocnete pljuvat po njima![]()
ev ja necu, obecavam, smiri se der
Ima ljudi dobrih, mekih kao pamuk.
Kad ih zgazite propadate do dna, SOPSTVENOG.
Nisu predvidjeni za gazenje.
Kad ih zgazite propadate do dna, SOPSTVENOG.
Nisu predvidjeni za gazenje.
- Rum
- Sebijin pulen

- Mood:
- Has thanked: 41969 times
- Been thanked: 28802 times
- Duminjo
- Urednik foruma

- Has thanked: 2861 times
- Been thanked: 9073 times
Kad je kolasinac zdrav, mi imamo odlicnu odbranu, nemoj zajebavat.Krokodil Behko wrote: 31 Mar 2026, 08:33 Nije problem Italija, tanki su u odbrani i po krilima, već smo problem mi, koji smo još tanji u sredini i odbrani.
Vasilj
Dedic, Muharemovic, Katic, Kolasinac
St. Pauli, sigurno jedan od 3 najbolja golmana bundeslige. Da njega nije, ovi pederi bi bili druga liga. Ima strasne procente na penalima. Nedavno protiv Hoffenheima dobi docek cistu desetku. A i ureprezentaciji nas je vadio više puta.
Benfika, standardan kod Murinja, ima bruku utakmica ove godine. I protiv Reala, dvije utakmice odigro protiv Viniciusa baš dobro. A svi znamo ko je i kakav nivo je taj Vinicus danas. Ne moze ga cuvati neka Baba nego mora to biti svjetska klasa.
Sasuolo, standardan i ide uskoro u veci klub sigurno za velike pare. Dvije godine za redom najbolji im igrac i cesto puta igrac utakmice a štoper.
Katic uvijek dobar u svakoj utakmici, ide glavom na krampon.
Atalanta, tenk kad je god zdrav, u prvih je i u Atalanti koja je u ovoj talijanskoj liGi U top 5 ekipa. Liga prvaka standardan.
I skoro svaku utakmicu reprezentacija igra sa manje posjeda, protivnik napada i stalno je pritisak na odbrani. I opet smo eto tu gdje jesmo jer odbrana radi nešto.
Problem jeste sredina i to iskljucivo zbog lošeg Tahirovica. Nit zna odigrati, nit zna uzeti loptu, nit pritisak napraviti, nit zna zadrzati loptu, konstantno iz utakmicu u utakmicu griješi.. i bukvalno kao da igramo svaku utakmicu sa igracem manje. Još gore, kad znaš da imaš igraca manje, postaviš ekipu za tu situaciju. Mi racunamo da tu imamo nekoga i onda se sjebemo jer nemamo i zato izgledamo na sredini ovako. Tj ne izgledamo nikako, nema nas.
Najbolje nam je da se branimo i kad uzmemo loptu izbijati naprijed ja skok i skroz oreskakati sredinu. Igrajmo ko Škoti

A moze se i sredina postaviti bez Tahirovica.
Mogu se koristiti istovremeno Bajraktarevic, Memic i Alajbegovic..
Bajraktarevic lijevo, Memic desno i Alajbegovic u sredini iza napadaca (što mu i jest pozicija koju on voli i gdje je najbolji).. zasto se momka gura ja krilo, nešto izvodi, neke karafeke, vratolomije i olimpijade, bog ne zna.
Ova ovakva tri brza i tehnicki jaka igraca iza jedne devetke, ma to bi pravilo haos gore svakoj ekipi.
Šteta što tako ne igramo. A iza njih trojice, na sredinu Šunjica i Bašica da rade za njih da trce i udaraju.
To bi bila obicna 4-5-1 formscija sa dva brza krila i kerimom sa odlicnim šutom i driblingom iza napadaca. Ma haos.. Al nema nista od toga
- Greengo
- Sitna buranija

- Has thanked: 17 times
- Been thanked: 46 times
Ali to znaci Demorovic na klupi.Duminjo wrote: 31 Mar 2026, 12:08Kad je kolasinac zdrav, mi imamo odlicnu odbranu, nemoj zajebavat.Krokodil Behko wrote: 31 Mar 2026, 08:33 Nije problem Italija, tanki su u odbrani i po krilima, već smo problem mi, koji smo još tanji u sredini i odbrani.
Vasilj
St. Pauli, sigurno jedan od 3 najbolja golmana bundeslige. Da njega nije, ovi pederi bi bili druga liga. Ima strasne procente na penalima. Nedavno protiv Hoffenheima dobi docek cistu desetku. A i ureprezentaciji nas je vadio više puta.
Benfika, standardan kod Murinja, ima bruku utakmica ove godine. I protiv Reala, dvije utakmice odigro protiv Viniciusa baš dobro. A svi znamo ko je i kakav nivo je taj Vinicus danas. Ne moze ga cuvati neka Baba nego mora to biti svjetska klasa.
Sasuolo, standardan i ide uskoro u veci klub sigurno za velike pare. Dvije godine za redom najbolji im igrac i cesto puta igrac utakmice a štoper.
Atalanta, tenk kad je god zdrav, u prvih je i u Atalanti koja je u ovoj talijanskoj liGi U top 5 ekipa. Liga prvaka standardan.
I skoro svaku utakmicu reprezentacija igra sa manje posjeda, protivnik napada i stalno je pritisak na odbrani. I opet smo eto tu gdje jesmo jer odbrana radi nešto.
Problem jeste sredina i to iskljucivo zbog lošeg Tahirovica. Nit zna odigrati, nit zna uzeti loptu, nit pritisak napraviti, nit zna zadrzati loptu, konstantno iz utakmicu u utakmicu griješi.. i bukvalno kao da igramo svaku utakmicu sa igracem manje. Još gore, kad znaš da imaš igraca manje, postaviš ekipu za tu situaciju. Mi racunamo da tu imamo nekoga i onda se sjebemo jer nemamo i zato izgledamo na sredini ovako. Tj ne izgledamo nikako, nema nas.
Najbolje nam je da se branimo i kad uzmemo loptu izbijati naprijed ja skok i skroz oreskakati sredinu. Igrajmo ko Škoti
Bajraktarevic lijevo, Memic desno i Alajbegovic u sredini iza napadaca (što mu i jest pozicija koju on voli i gdje je najbolji).. zasto se momka gura ja krilo, nešto izvodi, neke karafeke, vratolomije i olimpijade, bog ne zna.
Ova ovakva tri brza i tehnicki jaka igraca iza jedne devetke, ma to bi pravilo haos gore svakoj ekipi.
Šteta što tako ne igramo. A iza njih trojice, na sredinu Šunjica i Bašica da rade za njih da trce i udaraju.
To bi bila obicna 4-5-1 formscija sa dva brza krila i kerimom sa odlicnim šutom i driblingom iza napadaca. Ma haos.. Al nema nista od toga![]()
I meni je najdraza formacija 4231 i mislim da nam je uvijek najbolje pasala, pogotovo u vrijeme kad je Susic vodio ali ne znam bas koliko pase danas, sa Dzekom kao jedinim napadacem. Puno Demirovic istrci. Uz to Bajraktarevic u zadnoj utakmici nije pokazao nista da bi se zbog njega mijenjala formacija. Bio mi je medju najtanjima, po njegovoj strani gdje je i ovaj iz Benfike nije se desavalo skoro nista.
Za 442 Tahirovic ne pokazuje puno, mada i ova dva konkurenta nisu neka razlika. Hadziahmetovic mozda zna vise s loptom (mada ni za ovo nisam siguran) ali gubis na visini, Basic mozda, ne znam, premalo sam ga gledao. Bio je dobar u Zrinjskom i mladoj reprezentaciji ali ovo nije ista stvar.
Uglavnom, kod nas je uvijek potreban neki hype i igrac da se targetira, sjecam se kod Cire kampanje kontra Muratovica, Ibricica na desnom beku u 352 samo da bi igrao (ovo su bili u pravu), kod Susica kampanje kontra Medunjanina - prespor, Mravca - ne zna, onog desnog beka u Brazilu itd.
- Duminjo
- Urednik foruma

- Has thanked: 2861 times
- Been thanked: 9073 times
Ova sredina koja ne postoji bi se trebala pojacati.Greengo wrote: 31 Mar 2026, 13:02Ali to znaci Demorovic na klupi.Duminjo wrote: 31 Mar 2026, 12:08
Kad je kolasinac zdrav, mi imamo odlicnu odbranu, nemoj zajebavat.
Vasilj
To bi bila obicna 4-5-1 formscija sa dva brza krila i kerimom sa odlicnim šutom i driblingom iza napadaca. Ma haos.. Al nema nista od toga![]()
I meni je najdraza formacija 4231 i mislim da nam je uvijek najbolje pasala, pogotovo u vrijeme kad je Susic vodio ali ne znam bas koliko pase danas, sa Dzekom kao jedinim napadacem. Puno Demirovic istrci. Uz to Bajraktarevic u zadnoj utakmici nije pokazao nista da bi se zbog njega mijenjala formacija. Bio mi je medju najtanjima, po njegovoj strani gdje je i ovaj iz Benfike nije se desavalo skoro nista.
Za 442 Tahirovic ne pokazuje puno, mada i ova dva konkurenta nisu neka razlika. Hadziahmetovic mozda zna vise s loptom (mada ni za ovo nisam siguran) ali gubis na visini, Basic mozda, ne znam, premalo sam ga gledao. Bio je dobar u Zrinjskom i mladoj reprezentaciji ali ovo nije ista stvar.
Uglavnom, kod nas je uvijek potreban neki hype i igrac da se targetira, sjecam se kod Cire kampanje kontra Muratovica, Ibricica na desnom beku u 352 samo da bi igrao (ovo su bili u pravu), kod Susica kampanje kontra Medunjanina - prespor, Mravca - ne zna, onog desnog beka u Brazilu itd.
Izbaci jednog napadaca, ostavi jednog i pojacaj sredinu.
Jer ova dva napadaca nemaju nikakvog smisla kada sredina, koja treba da ih hrani loptama, to ne radi i ne postoji.
Mi protiv Kipra na sredini ne postojimo.. kuces dalje.
Ili igramo svi nazad i branimo se ili igramo svi naprijed i napadano.. nemamo normalne igre u kojoj se kreira napad lagano od nazad kroz sredinu, neke pasove i kombinacije pa do centaršuta i gola.
Eh sad, koga ostaviti, koga izbaciti, to bi trebalo ovisiti o trenutnim formama i kvalitetama igraca. Bez emocija i smpatisanja.
Meni je samo zelja da se ta formacija malo izmjeni i da Alajbegovic stoji iza napadaca.
- Masamune
- Forumaš godine

- Mood:
Ko od naših utakmicu bude gledao uz pizzu, a ne ćevape, taj je izdajica 
- tuzlak1212
- Inventar foruma

- Has thanked: 971 times
- Been thanked: 1458 times
- Masamune
- Forumaš godine

- Mood:
najbolja priprema pred utakmicu... bome suze same krenuše na kraju... sve one prenose Bahe, Spahe, Marjana Mijajlovića i Igora Kristića sa onim lapsusom "pazite se Danaca i kad darove donose"... legende
- Beni
- Fuck you

- Mood:
- Has thanked: 2395 times
- Been thanked: 6066 times
Mogu li cevapi u kori od pizzeMasamune wrote: 31 Mar 2026, 15:13 Ko od naših utakmicu bude gledao uz pizzu, a ne ćevape, taj je izdajica![]()
Fuck you a friendly note to start the day
- Masamune
- Forumaš godine

- Mood:
- immuno
- Forum [Bot]
- Has thanked: 13775 times
- Been thanked: 15042 times
- Vanilla
- Forum [Bot]
- Mood:
- Has thanked: 5498 times
- Been thanked: 6981 times
- Nice
- Forum [Bot]
- Has thanked: 25114 times
- Been thanked: 10897 times
- Fuddo
- Maliciozni seronja

- Has thanked: 14778 times
- Been thanked: 25255 times
Polako, zBismiletom, pa sta bude.
Sretno.
Sretno.