Danci wrote:Sasvim slučajno sam vas otkrila.
Prošle godine sam bila na jednom forumu mislim da je bio B i H ,kada sam njuškala i tražila taj forum ,nisam uspjela da ga nađem i stalno mi je izbacivao ovaj.
Sad meni nikako nije jasno,možda je taj ugašen ,promijenjen naziv ili šta već ,stvarno ne znam .
Uglavnom ostajem ja tu s vama tako smotana(kao palačinka )
Danci wrote:Pretpostavljala sam,Majo.
Šteta ,mislim da je bio podosta kvalitetan .
Može biti. Znaš, za opstanak je nužno svašta, uključujući tu i neprestanu ekspanziju i na forumu i mimo njega, a kako mi se čini, tamo nije bilo dovoljno agilnih urednika.
napisao sam razlog odmah u prvim postovima:nisam se mogao odlučiti hoću li biti zloćko ili tokmak pa sam jednostavno spojio to dvoje...
ali ipak zloćko na prvom mjestu...
srculence-tako me zove jedna meni vrlo draga osoba
Sa brojem 7 smo se svi uglavnom prvi put susreli u bajkama koje počinju: “Preko 7 mora i 7 gora živeo je jedan...” i , naravno bila je tu neizbežna Snežana i njenih 7 patuljaka. U školi smo učili 7 padeža, 7 svetskih čuda, 7 osnovnih mernih jedinica, ph 7 je neutralna vrednost. Njutn je razdelio belu svetlost na dugine boje kojih ima, zamislite, 7, iz istorije se uči o 7 antičkih mudraca, kao i o večitom gradu Rimu koji je osnovan i leži na 7 brežuljaka itd.7 je magični broj, označava broj dana u nedelji,Bog je po predanju za 7 dana stvorio svet, zatim postoje 7 smrtnih grehova,7 svetih tajni itd.
Ne diraj me ako se ne razumeš u mene, pokvarićeš nešto.